![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja wam powiem tak, jako jedyny w tym wątku właściciel S5 ORAZ Subaru WRX.
Zarówno Subaru WRX, jak i EVO, którym sporo jeździłem, to ŚMIETNIK NA KOŁACH przy S5. Ale oba auta znajdą swoich wielbicieli, bo oba auta zaprojektowano dla zupełnie innych klientów. -------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
A ja wam powiem tak, jako jedyny w tym wątku właściciel S5 ORAZ Subaru WRX. Zarówno Subaru WRX, jak i EVO, którym sporo jeździłem, to ŚMIETNIK NA KOŁACH przy S5. Ale oba auta znajdą swoich wielbicieli, bo oba auta zaprojektowano do zupełnie innych klientów. Dokładnie tak to wygląda, a najczęściej właściciel RS5 ma jeszcze w garażu jak na ironie STI lub EVO ![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
no to widze ze albo trafilem w czyjs czuly punkt, albo zle mnie zrozumieliscie.
nie ma co porownywac sti, e9 do RS5, Jednak najczestrzym (jesli w ogole) porownaniem bedzie spotkanie na ulicy i wtedy niektorzy maja w nosie masaz posladow..... a innym idzie to na chora ambicje....zamiast przyjac to na klate. -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Jednak najczestrzym (jesli w ogole) porownaniem bedzie spotkanie na ulicy i wtedy niektorzy maja w nosie masaz posladow..... Gadasz jak poszukujący dowartościowania właściciel Subaru. -------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
joker
wydaje mi sie ze dopowiadasz sobie sam jakies drugie dno do mojej wypowiedzi. Ty napisales ze jak ktos kupuje samochod za 500 tys to ma w dupie osiagi, a ja napisalem ze na pewno nie kazdy tak ma - takie jest moje zdanie. A czy ktos sie sciga furmanka czy odrzutowcem czy wogole sie nie sciga bo ma to gleboko w dupie to z kolei ja mam gleboko za 7mą przegroda - takze nie wciagaj mnie do tej dyskusji. -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
Gadasz jak poszukujący dowartościowania właściciel Subaru. najwyrazniej Elb gruuuubo sie mylisz. ani przez chwile nie myslalem w moim samochodzie ktory szybki nie jest, wiec wrzuc na luz. nigdzie nie napisalem ze moj zlom jest szybszy, ladniejszy, bardziej oplywowy, ma fajniejsze kolpaki od innego samochodu. Z kolei Ty stwierdzasz ze cos jest smietnikiem w porownaniu do S5. Poszukujesz czegos? EOT bo dzial w koncu Filmy i zdjęcia. -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
ale jedziecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
joker wydaje mi sie ze dopowiadasz sobie sam jakies drugie dno do mojej wypowiedzi. Ty napisales ze jak ktos kupuje samochod za 500 tys to ma w dupie osiagi, a ja napisalem ze na pewno nie kazdy tak ma - takie jest moje zdanie. A czy ktos sie sciga furmanka czy odrzutowcem czy wogole sie nie sciga bo ma to gleboko w dupie to z kolei ja mam gleboko za 7mą przegroda - takze nie wciagaj mnie do tej dyskusji. izzy, nie ![]() CYTAT Mając takie/tego typu auto lałbym na to, czy jakaś wydumka/wydmuszka będzie z przodu 2 długości do 200kmh. Nie osiągi ma w dupie, tylko nie podnosi mu się ciśnienie bo auto które nie ma klasy je objechało. To miałem na myśli. Nic więcej, więc spokojnie ![]() A że Twój post był od razu pod moim to dlatego napisałem wyjaśnienie jak to widzę w kierunku m.in. Twojej osoby, widać nie bezpodstawnie, bo źle zinterpretowałeś moją pierwszą wypowiedź. Zatem do niczego Cię nie wciągam, przeanalizuj jeszcze raz, a zrozumiesz, że to żaden atak ![]() Pozdro bez napinki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
Poziek, wiesz możesz mi wiele zarzucić ale to nie ma nic wspólnego z wiedzą ani doświadczeniem. To, że nie odróżniasz metafory od innych środków wyrazu było widać na forum A4, gdzie sprawujesz rolę boga dla innych użytkowników 1,8T. Ale zostawmy to, ponieważ to masz, że dużego a tuaj ... tylko A4 klub w avatarze, tak więc spinaj się gdzieś indziej. Pawełku ja się nie spinam, wręcz przeciwnie ja targam z ciebie łacha ![]() Tyle mojego OT ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 19 November 2007 ![]() |
ehh, a co ja mam powiedzieć ? To było , nawet nie zdołam sobie przypomnieć, ale dobre naście lat temu, jechałem sobie simsonem, z wymienionym cylindrem,tłokiem itd, oczywiście wszystko na dotarciu - więc nie chciałem go "przeciągać", no i co się stało ?
rower mnie wyprzedził (!) Miałem się zamknąć w sobie, ustawić się na kresce z rowerem, czy co ? ![]() to taka mała dygresja odnośnie tematu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
robi sie nie milo, a watek jest o fajnym samochodzie na poziomie, moze niech jednak i dyskusja pozostanie na poziomie?
-------------------- |
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
Moim zdaniem może otrzymać 3.0 TFSI ale to nic nie jest przesądzone ![]() To jest RS5 czyli najmocniejsza wersja dlatego bedzie 4.2 V8 conajmniej. Ogromnie mi sie podoba podobnie jak S5 Cabrio. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
zeby nie bylo watpliwosci jaki engine bedzie siedział i jak to bedzie ostatecznie wyglądało wszystko -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
I o to chodzi !! Sliczny samochód z męskim silnikiem.
Ciekawe kiedy Leszek K. bedzie miał. Poczekam na jego opinię o tym jak to jezdzi. P.S. Dla tych co nie mieli nigdy V8 - ten dzwięk uzależnia ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
czerwone pole zaczynajace sie powyzej 8k i v8 daje gwarancje przyjemnej jazdy
![]() swietny dupowoz mimo tych wszystkich ... "stękań" -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
czerwone pole zaczynajace sie powyzej 8k i v8 daje gwarancje przyjemnej jazdy ![]() swietny dupowoz mimo tych wszystkich ... "stękań" Dokładnie to samo chciałem napisać..ale się bedzie skubany wkręcać, autko staje u mnie na drugim miejscu dream carów, tuż za RS6 ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 13 May 2008 Skąd: Wawa ![]() |
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 30 July 2008 Skąd: Wawa ![]() |
Czy leci z nami jakis mod? To dyskusja o aucie czy o tym ktory ma dluzszego ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
To jest RS5 czyli najmocniejsza wersja dlatego bedzie 4.2 V8 conajmniej. Ogromnie mi sie podoba podobnie jak S5 Cabrio. ![]() ![]() To życzę miłego czytania. O modelu Audi z tematu powinni się wypowiadać osoby, które choć troche mają o tym pojęcia. Bicie piany czym to ja nie jeździłem mija się z celem. Poza fajnymi fotkami od Elbe.... to nic interesującego. Poczekajmy na odpowiednie testy drogowe... w starciu z.... -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 15:23 |