Shoutbox 0 nowych PW 

11 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Audi RS5, Nowy sztos do lansu :)
!markos
post Wed, 03 Mar 2010 - 15:19
Post #101

prawie jak integra

ta trzecia grupa nie kupi rs5 tylko rozdlubie hjundaja evo. w czym wiec widzisz problem?
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wed, 03 Mar 2010 - 15:19
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
the.wolf
post Wed, 03 Mar 2010 - 15:41
Post #102

EJ205 USER

ale jeszcze jest czwarta grupa ktora kupi zapiedalacza RS5 zeby sie podbudowac, obskoczy baty od hond, golfow evo etc i zacznie sie tlumaczyc ze komfort jest super, na trasie ma masaz posladów i generlanie to evo ma chujowa deske rodem z poczatku wieku, a w tej białej hondzie to nie działa elektryczny fotel....

--------------------
W205 OM654 Daily

+Quote Post
izzy_rajder
post Wed, 03 Mar 2010 - 16:10
Post #103

Forum Killer

markos - nie widze żadnego problemu. Gdzie się problemu w moim poście dopatrzyłeś?
W uproszczeniu: nie każdy kto ma 500 tys albo bańke do wydania kupi np. rs5 bo audi i ładne, wygodne i modne, część z tych ludzi kupi za tą sama kasę coś co lepiej jeździ bo to jest dla tego kogos ważniejszy czynnik.
+ to co napisał wolf

--------------------
twins on board

+Quote Post
lagadula
post Wed, 03 Mar 2010 - 16:25
Post #104

Forum Homee

CYTAT(the.wolf @ Wed, 03 Mar 2010 - 15:41) *
ale jeszcze jest czwarta grupa ktora kupi zapiedalacza RS5 zeby sie podbudowac, obskoczy baty od hond, golfow evo etc i zacznie sie tlumaczyc ze komfort jest super, na trasie ma masaz posladów i generlanie to evo ma chujowa deske rodem z poczatku wieku, a w tej białej hondzie to nie działa elektryczny fotel....

Zgadnij dlaczego nie kupiłem Evo lub STI, tylko S4 4.2 i to tiptronic ? Mam naprawdę w poopie czy ktoś się ze mną sciga spod świateł czy na autostradzie. Chcę mieć komfortowy wóz z estetycznym wnetrzem o ponadprzeciętnych osiągach.
Najezdziłem się Evo VII i IX , VI , STI w każdym wydaniu, do zwymiotowania. Wiem o czym mówię.

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P

+Quote Post
the.wolf
post Wed, 03 Mar 2010 - 17:44
Post #105

EJ205 USER

widze ze uzytkownicy 4.2 sa jacys zestresowani smile.gif pisałem o Tobie?

--------------------
W205 OM654 Daily

+Quote Post
gość_michas_j_*
post Wed, 03 Mar 2010 - 18:38
Post #106

CYTAT(the.wolf @ Wed, 03 Mar 2010 - 17:44) *
widze ze uzytkownicy 4.2 sa jacys zestresowani smile.gif pisałem o Tobie?

Zawsze mają jakiś grymas na twarzy jak je coś tańszego objedzie wink.gif Do tego żeby uprawiać "cruising" szybkim autem trzeba dorosnąć...

+Quote Post
gość_Pablo vel 2hot_*
post Wed, 03 Mar 2010 - 19:08
Post #107

CYTAT(the.wolf @ Wed, 03 Mar 2010 - 15:41) *

Wolfik ty normalnie zaczynasz plasowanie, dobrze że nie rozkładasz tych grup na wiek, płeć i status społeczny laugh.gif Wiesz pamietam jak obskakiwałem od Hondy Javo na S, ale ogólnie spinka była, ponieważ nie lubię przegrywać ale czapka z głowy rolleyes.gif A, że ja lubię masaże i zamiast się onanizować kruzuje i obskakuje od wynalazków z lat 90-tych to inna bajka. Nie oceniasz przecież RS5 jako killera na 1 mile tylko fajne auto do codziennej jazdy, super wygląda, na pewno się prowadzi i jeszcze pięknie pachnie tongue.gif Wiesz kobiety lubią brąz a faceci niekoniecznie.

Więc aby ściślej odpowiedzieć na Twoje "pośladki" robi się tak , wydajesz 85k Euro na RS5 czy inny dupowóz i objeżdża mnie Honda czy tam Subaru jak wolisz ... gość się cieszy, lachon na tylej kanapie też, bo kurde przecież jest tylko jeden kubeł i to na środku wink.gif objechał gościa w furze za prawie pół bańki - to jest to i jaki teraz mam respect jak opisze to wszystko w Killach laugh.gif Tak więc podjeżdża się do takiego delikwenta i kwitujemy go następująco - kolego stajesz daje 500-1000 zł za 1 bieg, stać Cię? Wchodzi w to, ponieważ głupio się przed lachonem wypaść, więc jedź zatankuj i poczekaj laugh.gif Jedziesz do siebie zabierasz GTR-a 800+ podjeżdżasz do gościa i co wtedy ... biggrin.gif Koleś wymięka i sobie teraz myśli że fajnego ma hjudnaja i daje te 500 czy 1000 zł twierdząć że mu turbina poszła biggrin.gif albo staje i już wie że będzie wyglądało tak jakby się cofał ... tongue.gif

Tak to wygląda biggrin.gif

+Quote Post
the.wolf
post Wed, 03 Mar 2010 - 19:18
Post #108

EJ205 USER

CYTAT(Pablo vel 2hot @ Wed, 03 Mar 2010 - 19:08) *
Więc aby ściślej odpowiedzieć na Twoje "pośladki" robi się tak , wydajesz 85k Euro na RS5 czy inny dupowóz i objeżdża mnie Honda czy tam Subaru jak wolisz ... gość się cieszy, lachon na tylej kanapie też, bo kurde przecież jest tylko jeden kubeł i to na środku wink.gif objechał gościa w furze za prawie pół bańki - to jest to i jaki teraz mam respect jak opisze to wszystko w Killach laugh.gif Tak więc podjeżdża się do takiego delikwenta i kwitujemy go następująco - kolego stajesz daje 500-1000 zł za 1 bieg, stać Cię? Wchodzi w to, ponieważ głupio się przed lachonem wypaść, więc jedź zatankuj i poczekaj laugh.gif Jedziesz do siebie zabierasz GTR-a 800+ podjeżdżasz do gościa i co wtedy ... biggrin.gif Koleś wymięka i sobie teraz myśli że fajnego ma hjudnaja i daje te 500 czy 1000 zł twierdząć że mu turbina poszła biggrin.gif albo staje i już wie że będzie wyglądało tak jakby się cofał ... tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif
szkoda na wejsciu nie ma 25tysków i nie lecisz do domu po Gulfstream'a albo innego Embraer'a smile.gif LOL

czy na miejscówka na ktorych latasz za 1000pln mozna kupic jakies AGD po okazyjnej cenie?

zeby nie było, robiłem segmentacje smile.gif i nie ma tu nic do rzeczy jak bardzo czy nie, podoba mi sie rs5.

--------------------
W205 OM654 Daily

+Quote Post
gość_Pablo vel 2hot_*
post Wed, 03 Mar 2010 - 19:22
Post #109

CYTAT(the.wolf @ Wed, 03 Mar 2010 - 19:18) *
biggrin.gif biggrin.gif
szkoda na wejsciu nie ma 25tysków i nie lecisz do domu po Gulfstream'a albo innego Embraer'a smile.gif LOL

czy na miejscówka na ktorych latasz za 1000pln mozna kupic jakies AGD po okazyjnej cenie?

zeby nie było, robiłem segmentacje smile.gif i nie ma tu nic do rzeczy jak bardzo czy nie, podoba mi sie rs5.

Sądziłem, że to Ty robisz w budowlance cool.gif ale to tylko tak na marginesie wiec chillout cool.gif

+Quote Post
lagadula
post Wed, 03 Mar 2010 - 19:23
Post #110

Forum Homee

CYTAT(michas_j @ Wed, 03 Mar 2010 - 18:38) *
Zawsze mają jakiś grymas na twarzy jak je coś tańszego objedzie wink.gif Do tego żeby uprawiać "cruising" szybkim autem trzeba dorosnąć...

Nie to nie tak. Nikt mnie jeszcze nie objechał, z wyjatkiem pojedynku bez rozstrzygniecia z A5 TDi. Poza tym nie mam kompleksu ćwiartki.
Chodzi mi o to że porównywanie evo IX do RS5 tylko dlatego że podobnie się rozpędzają to jak porównanie Zosi z 6 pietra do Jenny Jamison że podobnie ssaja.

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P

+Quote Post
Javo
post Wed, 03 Mar 2010 - 19:39
Post #111

Mr Boost

A5 TDI po programie idzie rowno z S4 4,2 tiptronic?? ohmy.gif

+Quote Post
the.wolf
post Wed, 03 Mar 2010 - 19:44
Post #112

EJ205 USER

CYTAT(Pablo vel 2hot @ Wed, 03 Mar 2010 - 19:22) *
Sądziłem, że to Ty robisz w budowlance cool.gif ale to tylko tak na marginesie wiec chillout cool.gif

robie robie, ale jak wiesz kryzys na rynku nieruchomosci wink.gif

lagadula, nigdzie nie porownuje E9 do S/RS5, a jenna juz na emeryturze jest:)

--------------------
W205 OM654 Daily

+Quote Post
Joker
post Wed, 03 Mar 2010 - 20:29
Post #113

Forum Clubber

kończąc OT:

izzy_rajder ,the.wolf

nie wiem dlaczego podchodzicie tak dziwnie do tematu, nie spotkałem widocznie tyle osób co Wy które kupują auto za duży hajs by się dowartościować, a tym bardziej srać żarem bo go objechało auto za 1/20 wartości. Kurcze, każdy ma swego fioła, każdy go inaczej realizuje i niech każdy ściga się jak chce i czym chce. Grunt, to robić to z uśmiechem na twarzy niezależnie od sytuacji, a przede wszystkim - być człowiekiem! Czy jest to istotne kto z kim staje na kresce? Czy ktoś, kto staje autem za bańkę i dostanie baty od typowej wydmuszki ma płakać a właściciel tego drugiego ma walić konia bo objechał auto x razy droższe? Czy odwrotnie ten pierwszy jak objedzie wydmuszkę to powie "he, objechałem to tanie gówno" ? A ten drugi wtedy, "ee, bogaty gbur przedłuża se faję szybkim autem" ? Czy na tym to polega? Wysiąść, podać sobie rękę, dodać miły komentarz niezależnie od tego kto wygrał i tyle.
Po co w ogóle ten podział na wartość aut? To cecha płytkich ludzi. Jeśli znacie kogoś, kto unosi się dumą z powodu objętości portfela to zwyczajnie zmieńcie znajomego. Jeśli znacie również kogoś, kto pęka z zazdrości, bo ktoś inny ma ten portfel zasobny, to też zmiencie tego znajomego, bo ma to niezdrowy wpływ smile.gif

Każde auto gotowe fabrycznie czy też budowane to inna grupa docelowa fanatyków motoryzacji.
Mój wcześniejszy post cytujący Pablo był odpowiedzią wyłącznie na teksty, jak to za tyle kasy auto xxx może mieć braki mocy rzędu xxxx i być w dodatku objechane przez xxxxx . Czy tylko o to chodzi? By kupując auto za walizkę kasy nie zostać przypadkiem objechanym przez coś "bez klasy" ? Moim zdaniem nie.

+Quote Post
cowboy
post Wed, 03 Mar 2010 - 20:38
Post #114

Administrator

trza se kupić veyrona i po krzyku, bo jest najdroższy i najszybszy, z rolki każdą wydmuszke predzej czy później przegoni jak sie tej wydmuszce skrzynia skonczy / odleci / wybuchnie turbo itp smile.gif

RS5 piekne auto... nawet stojąc obok A5 2.0 TFSI jakoś musiałem pooglądac to auto, mając środki płatnicze narodowego banku polskiego na takie RS5 w dupie miałbym te wszystkie wydmuszki... a z kase która miałbym wydac w dłubanie tego auta zrobiłbym sobie jeszcze szybsza wydmuszke smile.gif

--------------------

+Quote Post
haary
post Wed, 03 Mar 2010 - 21:06
Post #115

Super User

Joker mądrze piszesz chłopie.

A żeby nie było OT to miałem RS4 przez rok ostatni i nigdy się tak nie cieszyłem jak w momencie oddawania go w inne ręce. Ten silnik w B7 to przerost formy nad treścią.

+Quote Post
lagadula
post Wed, 03 Mar 2010 - 21:07
Post #116

Forum Homee

CYTAT(Javo @ Wed, 03 Mar 2010 - 19:39) *
A5 TDI po programie idzie rowno z S4 4,2 tiptronic?? ohmy.gif

OT: nie po programie biggrin.gif 3.0 tdi 245 KM manual ma 5.9 do 100 i mój stwór też ma tyle. Ok 200 kg różnicy na korzyść A5. Do 100 to pół biedy. Do ok 200 również równo.

--------------------
5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P

+Quote Post
poziek
post Wed, 03 Mar 2010 - 21:17
Post #117

Forum Killer

hyhyhy mocne biggrin.gif poza wieloma talentami jakie niewątpliwie posiadasz doszedł jeszcze jeden czyli konfabulacja laugh.gif

+Quote Post
gość_Pablo vel 2hot_*
post Wed, 03 Mar 2010 - 21:28
Post #118

Poziek, wiesz możesz mi wiele zarzucić ale to nie ma nic wspólnego z wiedzą ani doświadczeniem. To, że nie odróżniasz metafory od innych środków wyrazu
było widać na forum A4, gdzie sprawujesz rolę boga dla innych użytkowników 1,8T. Ale zostawmy to, ponieważ to masz, że dużego a tuaj ... tylko A4 klub w avatarze, tak więc spinaj się gdzieś indziej.

+Quote Post
Nikolas
post Wed, 03 Mar 2010 - 21:45
Post #119

Forum Clubber

Jak już rzucamy mądrościami to mogę powiedzieć że wielu z Was którzy się podniecają objechaniem drogich aut przez przecinaki itd - dla mnie poprostu brakuje Wam inteligencji kognitywnej. Uważam źe Joker dobrze napisał. Ja tylko dodam że kupujący RS5 napewno ma gdzieś te przecinaki łykające go ze swiateł, bo kupując takie auto mysli o wygodzie i jakości w szybkim wydaniu, do tego z najlepszym napędem na rynku. Każde auto znajdzie swojego klienta i każdy ma swoje kryteria przy doborze auta.

I nie ma co się spinać.

+Quote Post
adizj
post Wed, 03 Mar 2010 - 21:57
Post #120

Frequent User

Jedziesz do siebie zabierasz GTR-a 800+ podjeżdżasz do gościa i co wtedy ... biggrin.gif Koleś wymięka i sobie teraz myśli że fajnego ma hjudnaja i daje te 500 czy 1000 zł twierdząć że mu turbina poszła biggrin.gif albo staje i już wie że będzie wyglądało tak jakby się cofał ... tongue.gif

Chyba, że Ci się podczas startu skrzynia w tym GTR-ze skończy biggrin.gif

+Quote Post

11 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 15:01