![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
ta trzecia grupa nie kupi rs5 tylko rozdlubie hjundaja evo. w czym wiec widzisz problem?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
ale jeszcze jest czwarta grupa ktora kupi zapiedalacza RS5 zeby sie podbudowac, obskoczy baty od hond, golfow evo etc i zacznie sie tlumaczyc ze komfort jest super, na trasie ma masaz posladów i generlanie to evo ma chujowa deske rodem z poczatku wieku, a w tej białej hondzie to nie działa elektryczny fotel....
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
markos - nie widze żadnego problemu. Gdzie się problemu w moim poście dopatrzyłeś?
W uproszczeniu: nie każdy kto ma 500 tys albo bańke do wydania kupi np. rs5 bo audi i ładne, wygodne i modne, część z tych ludzi kupi za tą sama kasę coś co lepiej jeździ bo to jest dla tego kogos ważniejszy czynnik. + to co napisał wolf -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
ale jeszcze jest czwarta grupa ktora kupi zapiedalacza RS5 zeby sie podbudowac, obskoczy baty od hond, golfow evo etc i zacznie sie tlumaczyc ze komfort jest super, na trasie ma masaz posladów i generlanie to evo ma chujowa deske rodem z poczatku wieku, a w tej białej hondzie to nie działa elektryczny fotel.... Zgadnij dlaczego nie kupiłem Evo lub STI, tylko S4 4.2 i to tiptronic ? Mam naprawdę w poopie czy ktoś się ze mną sciga spod świateł czy na autostradzie. Chcę mieć komfortowy wóz z estetycznym wnetrzem o ponadprzeciętnych osiągach. Najezdziłem się Evo VII i IX , VI , STI w każdym wydaniu, do zwymiotowania. Wiem o czym mówię. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
widze ze uzytkownicy 4.2 sa jacys zestresowani
![]() -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
gość_michas_j_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
ale jeszcze jest czwarta grupa ktora kupi zapiedalacza RS5 zeby sie podbudowac, obskoczy baty od hond, golfow evo etc i zacznie sie tlumaczyc ze komfort jest super, na trasie ma masaz posladów i generlanie to evo ma chujowa deske rodem z poczatku wieku, a w tej białej hondzie to nie działa elektryczny fotel.... Wolfik ty normalnie zaczynasz plasowanie, dobrze że nie rozkładasz tych grup na wiek, płeć i status społeczny ![]() ![]() ![]() Więc aby ściślej odpowiedzieć na Twoje "pośladki" robi się tak , wydajesz 85k Euro na RS5 czy inny dupowóz i objeżdża mnie Honda czy tam Subaru jak wolisz ... gość się cieszy, lachon na tylej kanapie też, bo kurde przecież jest tylko jeden kubeł i to na środku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak to wygląda ![]() |
|
|
![]()
|
|
Więc aby ściślej odpowiedzieć na Twoje "pośladki" robi się tak , wydajesz 85k Euro na RS5 czy inny dupowóz i objeżdża mnie Honda czy tam Subaru jak wolisz ... gość się cieszy, lachon na tylej kanapie też, bo kurde przecież jest tylko jeden kubeł i to na środku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda na wejsciu nie ma 25tysków i nie lecisz do domu po Gulfstream'a albo innego Embraer'a ![]() czy na miejscówka na ktorych latasz za 1000pln mozna kupic jakies AGD po okazyjnej cenie? zeby nie było, robiłem segmentacje ![]() -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
![]() ![]() szkoda na wejsciu nie ma 25tysków i nie lecisz do domu po Gulfstream'a albo innego Embraer'a ![]() czy na miejscówka na ktorych latasz za 1000pln mozna kupic jakies AGD po okazyjnej cenie? zeby nie było, robiłem segmentacje ![]() Sądziłem, że to Ty robisz w budowlance ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Zawsze mają jakiś grymas na twarzy jak je coś tańszego objedzie ![]() Nie to nie tak. Nikt mnie jeszcze nie objechał, z wyjatkiem pojedynku bez rozstrzygniecia z A5 TDi. Poza tym nie mam kompleksu ćwiartki. Chodzi mi o to że porównywanie evo IX do RS5 tylko dlatego że podobnie się rozpędzają to jak porównanie Zosi z 6 pietra do Jenny Jamison że podobnie ssaja. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Mr Boost Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
A5 TDI po programie idzie rowno z S4 4,2 tiptronic??
![]() |
|
|
![]()
|
|
Sądziłem, że to Ty robisz w budowlance ![]() ![]() robie robie, ale jak wiesz kryzys na rynku nieruchomosci ![]() lagadula, nigdzie nie porownuje E9 do S/RS5, a jenna juz na emeryturze jest:) -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
kończąc OT:
izzy_rajder ,the.wolf nie wiem dlaczego podchodzicie tak dziwnie do tematu, nie spotkałem widocznie tyle osób co Wy które kupują auto za duży hajs by się dowartościować, a tym bardziej srać żarem bo go objechało auto za 1/20 wartości. Kurcze, każdy ma swego fioła, każdy go inaczej realizuje i niech każdy ściga się jak chce i czym chce. Grunt, to robić to z uśmiechem na twarzy niezależnie od sytuacji, a przede wszystkim - być człowiekiem! Czy jest to istotne kto z kim staje na kresce? Czy ktoś, kto staje autem za bańkę i dostanie baty od typowej wydmuszki ma płakać a właściciel tego drugiego ma walić konia bo objechał auto x razy droższe? Czy odwrotnie ten pierwszy jak objedzie wydmuszkę to powie "he, objechałem to tanie gówno" ? A ten drugi wtedy, "ee, bogaty gbur przedłuża se faję szybkim autem" ? Czy na tym to polega? Wysiąść, podać sobie rękę, dodać miły komentarz niezależnie od tego kto wygrał i tyle. Po co w ogóle ten podział na wartość aut? To cecha płytkich ludzi. Jeśli znacie kogoś, kto unosi się dumą z powodu objętości portfela to zwyczajnie zmieńcie znajomego. Jeśli znacie również kogoś, kto pęka z zazdrości, bo ktoś inny ma ten portfel zasobny, to też zmiencie tego znajomego, bo ma to niezdrowy wpływ ![]() Każde auto gotowe fabrycznie czy też budowane to inna grupa docelowa fanatyków motoryzacji. Mój wcześniejszy post cytujący Pablo był odpowiedzią wyłącznie na teksty, jak to za tyle kasy auto xxx może mieć braki mocy rzędu xxxx i być w dodatku objechane przez xxxxx . Czy tylko o to chodzi? By kupując auto za walizkę kasy nie zostać przypadkiem objechanym przez coś "bez klasy" ? Moim zdaniem nie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
trza se kupić veyrona i po krzyku, bo jest najdroższy i najszybszy, z rolki każdą wydmuszke predzej czy później przegoni jak sie tej wydmuszce skrzynia skonczy / odleci / wybuchnie turbo itp
![]() RS5 piekne auto... nawet stojąc obok A5 2.0 TFSI jakoś musiałem pooglądac to auto, mając środki płatnicze narodowego banku polskiego na takie RS5 w dupie miałbym te wszystkie wydmuszki... a z kase która miałbym wydac w dłubanie tego auta zrobiłbym sobie jeszcze szybsza wydmuszke ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Joker mądrze piszesz chłopie.
A żeby nie było OT to miałem RS4 przez rok ostatni i nigdy się tak nie cieszyłem jak w momencie oddawania go w inne ręce. Ten silnik w B7 to przerost formy nad treścią. |
|
|
![]()
|
|
A5 TDI po programie idzie rowno z S4 4,2 tiptronic?? ![]() OT: nie po programie ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
Więc aby ściślej odpowiedzieć na Twoje "pośladki" robi się tak , wydajesz 85k Euro na RS5 czy inny dupowóz i objeżdża mnie Honda czy tam Subaru jak wolisz ... gość się cieszy, lachon na tylej kanapie też, bo kurde przecież jest tylko jeden kubeł i to na środku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak to wygląda ![]() hyhyhy mocne ![]() ![]() |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Poziek, wiesz możesz mi wiele zarzucić ale to nie ma nic wspólnego z wiedzą ani doświadczeniem. To, że nie odróżniasz metafory od innych środków wyrazu
było widać na forum A4, gdzie sprawujesz rolę boga dla innych użytkowników 1,8T. Ale zostawmy to, ponieważ to masz, że dużego a tuaj ... tylko A4 klub w avatarze, tak więc spinaj się gdzieś indziej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak już rzucamy mądrościami to mogę powiedzieć że wielu z Was którzy się podniecają objechaniem drogich aut przez przecinaki itd - dla mnie poprostu brakuje Wam inteligencji kognitywnej. Uważam źe Joker dobrze napisał. Ja tylko dodam że kupujący RS5 napewno ma gdzieś te przecinaki łykające go ze swiateł, bo kupując takie auto mysli o wygodzie i jakości w szybkim wydaniu, do tego z najlepszym napędem na rynku. Każde auto znajdzie swojego klienta i każdy ma swoje kryteria przy doborze auta.
I nie ma co się spinać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 18 April 2008 Skąd: Władek ![]() |
Jedziesz do siebie zabierasz GTR-a 800+ podjeżdżasz do gościa i co wtedy ... ![]() ![]() ![]() Tak to wygląda ![]() Chyba, że Ci się podczas startu skrzynia w tym GTR-ze skończy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 15:01 |