![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Nie chodzi mi o to zeby rozstawiac 6 km barierek, 10 karetek i zomo do pilnowania drechów z okolicznych wsi. Konkretnie chodzilo o to, czy mozna przyjechac i popatrzec jak koledzy jezdza, bo w 5osob do samochodu, w ktorym nie ma miejsc, poza 2 kublami cieko by bylo sie zmiescic. pamietaj, ze kazdy bedzie chcial wziac 3-5 kolegow i wtedy szybko sobie przemnoz to razy ilosc fur i o niesubordynacje latwo a o tragedie jeszcze latwiej. Stad ja doskonale rozumiem, ze musi byc mocne i asertywne NIE i sam tez to zrozum. Nikt z organizatorow nie chce pozniej siedziec za to. -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
5x60=300 osob, to juz duzo. Mniej ludzi (nawet kibicow) = mnie problemow = wiecej startow. Poogladac mozna na zawodach otwartych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wykup sobie OC kolego na taka impreze, mozna to zrobic min. w Hestii. Wtedy masz glowa spokojna
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2005 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
będą nagrania z imprezy wiec najciekawsze przejazdy znajda się w sieci i na forum w odpowiednim dziale
![]() -------------------- Mistrz Profi Plus WST 2009 i 2010
Street RWD @ 13,1 ET (218 KM), Rozeta -> 1,22 (III-biegiem) Street FWD @ 12,6 ET (1.1 bara) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 17 June 2009 Skąd: Pruszków ![]() |
pamietaj, ze kazdy bedzie chcial wziac 3-5 kolegow i wtedy szybko sobie przemnoz to razy ilosc fur i o niesubordynacje latwo a o tragedie jeszcze latwiej. Stad ja doskonale rozumiem, ze musi byc mocne i asertywne NIE i sam tez to zrozum. Nikt z organizatorow nie chce pozniej siedziec za to. nie ma co sie podniecac. Ja swoich znajomych znam, i wiem ze zachowac sie umieja. Jak ktos nie wie, to jego problem. -------------------- BMW E30 IX 1987
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Nikt tu się nie podnieca, po prostu nikt nie chce pilnować i brać odpowiedzialności za większa liczbę osób.
Nie będzie ochrony i osób z gwiazdami bawiących się w Strażnika Texasu na lotnisku, więc temat jest zrozumiały. -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
nie ma co sie podniecac. Ja swoich znajomych znam, i wiem ze zachowac sie umieja. Jak ktos nie wie, to jego problem. Jego problem, to jak by sobie zaprosił znajomych do domu a na takiej imprezie to będzie problem wszystkich... Popieram dotychczasowo ustaloną formułę. -------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
Wpłacone
![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 21 August 2007 Skąd: BHW ![]() |
No i już mamy komplet bravo , cieszymy się że zainteresowanie z Waszej strony jest tak duże, mamy również nadzieję że spotkanie wypadnie według naszych założeń co oznacza SUPER ZABAWĘ
![]() pozdr Ekipa Drag Race Cup -------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
w pierwszym poscie lista zacnych gosci z podzialem na klasy
na razie same nicki ![]() ps jak by sie cos nie zgadzalo to na PW ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
JA mam pytanie co do organizacji:
na poczatku beda eliminacje tak? A kiedy beda jezdzic ludzie ktorzy sa poza klasyfikacja? W trakcie? Jezeli wszystko bedzie sprawnie to powinnismy chyba sie najezdzic bez problemu. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 19 April 2008 ![]() |
Wiemy, ze auta Drag (czy poza klasyfikacja jak kto woli) czesto nie nadaja sie do stania w kolejce dlatego obmyslimy taki system, aby nie musialy tego robic. Mamy taka nadzieje, ze kazdy z Was wykona tyle przejazdow ile bedzie chcial.
Prośba do osob, ktore przyjada z autami na lawecie (lub z autem serwisowym), aby wysłały najlepiej mi a jak nie to Mambie lub Rafiemu po pierwsze deklaracji, ze tak bedzie a jak jeszcze dopiszecie jaka to laweta (lub auto serwisowe) i jej numer rejestracyjny to bedzie ekstra. Ulatwi i przyspieszy nam to proces wpuszczania na lotnisko |
|
|
![]()
|
|
konkretne godziny w przyszlym tygodniu
w eliminacjach liczy sie ET+RT -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
Rozumiem, ze powrot aut z mety bedzie dookola a nie glownym pasem?
Pytam sie bo nasze auto nie jest w stanie samo wrocic trzeba je ciagnac - ma specjalny zaczep do szybkiego podlaczania wiec to nie trwa wcale. Jak by sie wracalo dookola to nie bylo by zadnego problemu. Wiem ze to troche klopotliwe ale damy rade;) |
|
|
![]()
|
|
Jaqo czy Wasze auto nie skręca , czy nie ma wstecznego biegu ?? czemu nie może jechać pasem wzdłuż głównego ??
jak pamiętam jest jedno miejsce gdzie pas główny łączy się z pasami bocznymi więc jak przelecisz wyjazd z głównego to i tak lądujesz już w polu. Ok jakoś się to załatwi, rozumiem że będziesz miał swój serwisowy pojazd który Cię ściąga po wyścigu ??? pozdr -------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
wracamy bezkolizyjnie pasem bocznym , nie glownym .
-------------------- BHW racing team
|
|
![]()
|
|
no to przeca napisałem
![]() ![]() ![]() ![]() Jaqo damy radę spoko -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
O właśnie o ten bezkolizyjny powrót mi chodziło - dzięki.
Tak auto serwisowe będzie (audi a4 - coś musi ciągnąć lawetę). Bugster pffff coś tam skręca i dało by się wrócić ale nie ma chłodzenia (chłodzony powietrzem ale nie ma żeberek i wentylatora) wiec nie wytrzyma tego. Możemy np podjeżdzać serwisówką od drugiej strony i tam na tym zjeździe czekać na niego - bugster zjedzie z pasa i nie bedzie już przeszkadzał. Podłączenie linki niemal w locie bo hak jest w przedniej szybie;] A jeszcze taka prośba - jeśli to możliwe - to fajnie by było żeby start był jak najbliżej początku pasa - będzie dużo miejsca na hamowanie. Wiecej juz nie wymyślam:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 October 2006 Skąd: Wwa / Octane Squad ;) ![]() |
Klasa Turbo calkiem licznie obstawiona
Techniczny jest spoko takze bedzie dobrze ![]() Malo czasu ostatnio osobiscie mam takze byc moze odstapie swoj udzial, wolalem wczesniej dac znac, troche czasu jeszce zostalo. Pzdr -------------------- WWW.PROCUSTOM.PL
|
|
|
![]()
|
|
gs i blacha wychamowali na loozie wiec damy rade
ps no chyba ze trap speed planujecie 270-280+ i brak hebla ![]() -------------------- BHW racing team
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 23:32 |