![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
W imieniu organizatorów Drag Race Cup bardzo dziękuję za wyrozumiałość wszystkim Naszym zawodnikom. Rozmawiałem z kilkoma z Was i wyraziliście całkowite poparcie dla Naszej decyzji, mam również nadzieję, że zostaniecie z Nami i przyjedziecie na imprezę która odbędzie w innym terminie. Z przykrością również informuję, że na innych forach posądzają Nas o lekkomyślność i pochopność w sprawie odwołania imprezy w dniu jutrzejszym, mam nadzieję, że jednak zrozumiecie naszą decyzję i uszanujemy to co się stało w Naszym Kraju. Sytuacja jest dla Nas oczywista i nie pozostawiająca wątpliwości. Zapalmy małe światełko dla Wszystkich ofiar tej tragedii. [i][i][i] Impreza odbdzie się w innym terminie o którym poinformujemy w późniejszym czasie! Nie jest to lekkomyślność tylko zupełnie normalny prawidłowy odruch ludzki. Trudno bawić się w najlepsze w obliczu takiej tragedii, niezależnie od przekonań i wyznania powinniśmy uszanować pamięć zmarłych. Ja osobiście CAŁKOWICIE zgadzam się z decyzją organizatorów i oczywiście zostaje w wami na następny termin. [i][i][i][i][i] R.I.P. -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Więc kiedy?
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
witajcie
w związku z brakiem w tym roku rozsądnego (czyli niepokrywajacego sie z inna imopreza 1/4 , wolne lotnisko , i "nie pażdziernik" , ) terminu na przeniesienie ww imprezy podjeto decyzje ze impreza NIE ODBĘDZIE SIĘ impreza nie miala sponsorów i nie miała celu zarobkowego staralismy sie odzyskac od podwykonawców jak najwiekszą czesc pieniedzy dla Was (nie kazdy był przychylny i nie wszystko bylo mozliwe ...) opłaty startowe czwórki organizatorów zostały przeznaczone "na zwroty" kwote w wysokosc 110 zł (słownie sto dziesięc zł ) kolega buster11 do końca przyszłego tygodnia odesle na konta skad przyplynęły (osoby ktore odsprzedaly miejsca i nalezaloby odesłac kase gdzie indziej prpsze o PW do bustera11 do konca tego tygodnia) z powazaniem rzecznik prasowy DRAG RACE CUP -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Nie bardzo rozumiem skąd kwota 110 zł, start w imprezie kosztował 130zł, z czego 10zł to była zaliczka w przypadku gdyby impreza się nie odbyła (nawet ze względu na złe warunki pogodowe), więc byliście przygotowani na taką ewentualność i nie powinniście być w żaden sposób zaskoczeni zwrotem pieniędzy.
To, że nie dogadaliście się z kimś to nie jest problem uczestników. -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Nie bardzo rozumiem skąd kwota 110 zł, start w imprezie kosztował 130zł, z czego 10zł to była zaliczka w przypadku gdyby impreza się nie odbyła (nawet ze względu na złe warunki pogodowe), więc byliście przygotowani na taką ewentualność i nie powinniście być w żaden sposób zaskoczeni zwrotem pieniędzy. To, że nie dogadaliście się z kimś to nie jest problem uczestników. A co zbiedniejesz o te 10zł? Bo nie rozumiem? -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Wydaje mi sie ze chodzi o sam fakt a nie to ze ktos zbiednieje
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Według umowy jesli impreza sie nie odbędzie zwracane jest wpisowe pomniejszone o 10zł
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
w związku z brakiem w tym roku rozsądnego (czyli niepokrywajacego sie z inna imopreza 1/4 , wolne lotnisko , i "nie pażdziernik" , ) terminu na przeniesienie ww imprezy podjeto decyzje ze impreza NIE ODBĘDZIE SIĘ A jeśli załatwię wolny termin to się odbędzie ? -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
A co zbiedniejesz o te 10zł? Bo nie rozumiem? jeśli nie rozumiesz to się nie wypowiadaj, bo niczego mądrego nie wnosisz do tematu ![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
nie lubie sie bawic w dziecinade, ale skoro sa pomówienia itp .... pare słow sprostowania
Nie bardzo rozumiem skąd kwota 110 zł, start w imprezie kosztował 130zł, z czego 10zł to była zaliczka w przypadku gdyby impreza się nie odbyła (nawet ze względu na złe warunki pogodowe), więc byliście przygotowani na taką ewentualność i nie powinniście być w żaden sposób zaskoczeni zwrotem pieniędzy. To, że nie dogadaliście się z kimś to nie jest problem uczestników. Według umowy jesli impreza sie nie odbędzie zwracane jest wpisowe pomniejszone o 10zł ![]() umowa o któej mówicie, to jest wycinek debaty z pewnego forum ze STYCZNIA kiedy w luznych rozmowach byly spekulacje co stracimy gdy nie zbierzemy odpowiedniej ilosci osob itp (a wtedy to faktycznie była pierwsza zaliczka , a osob ktore wplacily startowe moze bylo z dziesięc .... ) 10 kwietnia było większosc opłacone ! dzieki "podkreslam" wyrozumialosci podwykonawcow odzyskalismy b. duzo $ i oddalismy swoje startowe .... To, że nie dogadaliście się z kimś to nie jest problem uczestników. nie jestem organizatorem, bylismy wszyscy organizatorami i uczestnikami (mowie o okresie styczen-luty) n ale niektóym najwygodniej było pomarudzic , a nie podzwonic i pozałatwiać a teraz to juz ten lub tamten jest pokrzywdzony oszukany zawodnik (o 10zł) , a inny kombinator jako ze nie lubie gdy ktos dupe wyciera moim imieniem prosze śmiało o wpisywanie sie w temacie do konca tygodnia) kto uwaza ze został oszukany o 10zł tym osobom wysłane bedzie 120zł ( pozostałym wg wczesniejszych obliczen 110) lista osob tzw "120" (zeby nie uzyc słowa oszukanych) kopiujcie i dopisujcie sie 1. Chester Octane Squad 2. Specu Octane Squad .... za odwolanie imprezy z powodu katastrofy i załoby nie zmaierzam przepraszac pozdrawiam -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 29 December 2008 ![]() |
haha smiac mi sie chce
|
|
|
![]()
|
|
Nie chodzi tutaj o głupie 10zł, tylko o sam fakt. Bo jeśli się organizuje i pisze uczestnikom, że 10zł to kaucja, a później z władzami lotniska (nie wiem jak to było załatwiane) uzgadnia inaczej to jest to błąd z którego trzeba wnioski wyciągnąć na przyszłość.
Jeśli ma ktoś później płakać że przeze mnie bułki z serkiem na śniadanie nie zjadł bo z własnej kieszeni wykładał to życzę smacznego i dziękuję za te 10zł. nie lubie sie bawic w dziecinade, ale skoro sa pomówienia itp .... pare słow sprostowania Wyluzuj troszkę, bo o nic nigdzie Cię nie oskarżałem, napisałem to co nasuwa się każdej myślącej osobie, która śledzi wątek. umowa o któej mówicie, to jest wycinek debaty z pewnego forum ze STYCZNIA kiedy w luznych rozmowach byly spekulacje co stracimy gdy nie zbierzemy odpowiedniej ilosci osob itp (a wtedy to faktycznie była pierwsza zaliczka , a osob ktore wplacily startowe moze bylo z dziesięc .... ) 10 kwietnia było większosc opłacone ! dzieki "podkreslam" wyrozumialosci podwykonawcow odzyskalismy b. duzo $ i oddalismy swoje startowe .... W takim razie bardzo dziękuję, bo mowa o zwrocie pieniędzy to były tylko "luźne spekulacje", nie musieliście tego robić ale to miły gest z waszej strony. jako ze nie lubie gdy ktos dupe wyciera moim imieniem Mam nadzieje, że nie piszesz tego w moim kierunku, bo nic takiego nie miało miejsca i moja wiadomość nie była na nikogo atakiem. za odwolanie imprezy z powodu katastrofy i załoby nie zmaierzam przepraszac pozdrawiam Nikt Cię nie prosi żebyś za cokolwiek przepraszał. Nie debatowałem nigdzie czy słusznie czy niesłusznie impreza została odwołana. Takie prawo miał organizator, uznał że tak będzie najlepiej i w związku z tragedią jaka się wydarzyła całkowicie rozumiem i popieram taką decyzję. Temat z mojej strony się wyczerpał, nie mam zamiaru nikomu niczego wytykać. Bardzo fajnie, że podjęliście się organizacji imprezy, mogło być naprawdę sympatycznie. Szkoda, że impreza się nie odbyła, ale cóż nikt tego nie planował... Pozdrawiam -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
Szkoda, ze tak wyszło, mi wystarczy 110.
Dzięki chłopaki za próbę ogarnięcia czegokolwiek, a że nie wyszło - siła wyższa. Pomyślcie sobie ile kasy potracili ludzie na youngtimerparty gdzie już przyjechali na miejsce - niektórzy ponad 400km... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
lista osob tzw "120" (zeby nie uzyc słowa oszukanych) kopiujcie i dopisujcie sie 1. Chester Octane Squad 2. Specu Octane Squad .... pozdrawiam Mamba ja nie czuje sie oszukany i nie jestem na zadnej liście więc mnie proszę nie atakuj ![]() Napisałem jak była rozmowa na ten temat bo takowa była.... W nosie mam 10zł ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland