![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
Kolego Scarface - napisałbym ci co sadzę o takich 驴 jak ty, ale dam sobie siana, bo został mi tylko 1 ban - a lubię to forum.
Kupuję przez Ebay w hongkongu wszystko co jest tam do kupienia... począwszy od komponentów komputerowych, kart pamięci, obiektywów do aparatu typu WIDE - jeśli wogóle ogarniasz co to jest... i inne drobiazgi... Tak - kupuje notorycznie, gdyż nie kupuje tego na ALLEDROGO. Bo wqrwia mnie, że to co kosztuje na ALLEDROGO 28 zł http://www.allegro.pl/item905357851_cf_x_2...al_adapter.html na ebayu mam za 2.09$ http://cgi.ebay.com/Dual-CF-to-44-Pin-IDE-...=item3a565dac29 (w tym SHIPPING FREE) Tak !! - wyobraź sobie MISZCZU od "WuSZu Tradingu"że wiem co to shipping, ze wiem co to cło, że wiem co to rozmiar kontenera - choć nigdy nic nie kupowałem tych rozmiarów, poza częściami samochodowymi z USA które mieściły się w nieco mniejszych I nie mów mi o mitomaństwie MISZCZU bo w tych czasach nie sztuką jest 1 - kliknąć "Buy it now" 2 - Pay via Paypal Podać login i hasło zatwierdzające transakcję PPalową może tobie to zajęło pół życia - ale ja sobie radzę, i póki co wszystkie przesyłki docierają... jedna po 2 miesiącach inne po 8 dniach (co i mnie wprawiło w osłupienie)... Póki co, żaden chinol mnie w wałka nie przekręcił... ba... jeden z nich nawet do jakiegoś swojego CianLinCiao kurtuazyjnie zaprosił, na jakaś miejscową kaczkę z dodatkami - niestety nie skorzystam. Pozdrawiam nieserdecznie p.s czuje się świetnie, nawet po Twoich wypocinach nie na temat. p.s p.s następnym razem zanim odszukasz swój login i hasło by coś napisać przejedź się pociągiem i zapoznaj się z treścią naklejki umieszczonej nad szybą. -------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
feluke ja tez..
![]() -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 17 August 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
za 驴 to mody powinni chlopakowi zdjac ze 20%
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
ja mysle że minimum 20% bo dobrze prawi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Ale chyba nie w temat bo Scarface jezeli dobrze zrozumialem zajmuje stanowisko i doswiadczenie sprzedawcy a kolega JackillerTDCI kupującego.
Gadanie bez sensu więc lepiej nie kontynuowac. Chyba ze chcecie jakis ciekawostek na temat prowadzenia sklepu na allegro to pytajcie. -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 14 July 2025 - 18:05 |