![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Mniej cichociemny to on jest przez hebel i wydech. Otwory w masce moze miec nawet 115konna calibra
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 December 2011 Skąd: kolo KRAKOWA ![]() |
PIĘKNA gratulacje
-------------------- BMW E30 4,4 V8- kompresor - BMW E90 330D BMW -60 535D BMW F10 = BMW E46 M3
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 June 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
wszystko ładnie pięknie opis, fotki...
no ale gdzie jakiś film się pytam co by drażnił ciałka prądem hehe |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Wlasnie, brakuje jakiegos 0-250, czy cos
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
Myśle ze cos tam sie pojawi niebawem. Wóz świeżo wystrojony, dajcie trochę czasu Witkowi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Piękne kreski, pewnie fajnie to się musi odpychać ![]() Masz pod przednim zderzakiem chyba dokładkę z Leona Cupry? ![]() fotele również świetnie w niej wyglądają. niesamowicie czysty i schludny projekt. Fantastyczna! Gratuluję, również nie mogę doczekac się filmików. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
CYTAT ..wydech. Otwory w masce moze miec nawet 115konna calibra tak samo wydech ![]() ogólnie jak by jednak nie było auto jest nie pozorne ![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Genialny projekt, gratuluję umiejętności, możliwości i jakości pracy.
Co do zegarów to raczej nie kwestia linijki kodu, tylko hardware'u, tak obstawiam. -------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 16 July 2007 Skąd: WE/CRY ![]() |
Te zegary nie nadążały za afn po programie to co dopiero tutaj
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 01 May 2009 ![]() |
jeden z najfajniejszych projektów,podoba mi się bardzo,pozdrawiam.
-------------------- A3 8V CTNC stage 3 - 414ps 544nm
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: pomorskie ![]() |
mega jest ten projekt.. czekam z niecierpliwoscia na jakies nowe news'y! ;]
-------------------- Szukasz wtrysków? Zapraszam ;)
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Fantastyczne auto.
![]() Szpera na tyle byłaby wisienką na torcie. -------------------- Pozdro, Alek
Sprzedam E90 335i. Wiadomośc PW. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 10 November 2011 Skąd: Podlasie ![]() |
Projekt wręcz sterylny.Koniecznie daj foto spod maski.
Świetnie wykonany sleeper.Dzięki "mobilnym" mapom auto i do ikeii i na dobrego autobahna.Strasznie ciekaw jestem czasu 100-200.Jaka masa ? Smaczki typu naklejka "BITurbo" są po prostu bezkonkurencyjne,zwłaszcza ,że wyglądają jak by je sam producent wymyslił i umieścił.Może warto zaprezentować auto przedstawicielstwu skody autopoland w Polsce i ponegocojować warunki promocji skody ? Gratulacje za konkretnego democara ( bo chyba tak mozna go nazywać przez wzgląd na nowinki techniczne) R-performance. Jesli hamowałeś auto na mapach słabszych,również poproszę o ich wykresy.Myslę ,że wielu użytkowników też chciało by je zobaczyć. Szacunek za samozaparcie i samodyscyplinę,zwłaszcza po takich przeżyciach. -------------------- White beauty alfa 159 2.0 MJTD 2011 225Km/467Nm by r-performance
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 17 December 2010 ![]() |
Rogalotti, mimo że nie wyszła nam współpraca, gratuluje ci projektu. Jest imponujący.
Dedykacja dla ŚP. Rodziców - pełen Szacun!. Pamiętam jeszcze to auto kiedy mi je pokazywałeś jak stało pod folią bez motoru w oczekiwaniu na silnik i resztę. Tyle pracy nad projektem, mimo tak wielu poważnych komplikacji w życiu jest godne uwagi i podziwu w determinacji w osiągnięciu celu. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 15 April 2010 Skąd: Lublin Czechów ![]() |
Projekt bajka, szacunek mega Witku, jesteś WIELKI
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 08 June 2012 ![]() |
Ile kosztowały fotele i gdzie kupiłeś .Jak zamontowane
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Panowie dziękuję za to co napisaliscie !!
Po krótce dalej: 1. takie fotele występują z Mitsu EVO 8-9 ale nie z normalnej wersji tylko wersji RS. Zamontowane sa tak jak pisałem wczesniej na szynach Recaro (fotele sa takze Recaro) dedykowanych dla golf4/octavia/audi a3/leon. Maja ten sam rozstaw mocowan pasuja idealnie. Fotele do dostania na allegro 1500-2000zł komplet. Szyny nowe drogie (ok 200euro sztuka) ew tak jak zrobiłem ja, czyli zakup uzywanych na ebay + demontaż/piaskowanie/malowanie proszkowe. Idealne rozwiazanie, bardzo mocne przemyslane konstukcyjne szyny markowego producenta z homologacja. 2. dokładka przedniego zderzaka jest tak jak ktos napisał z Leona CupryR 3. wiecej zdjęc z budowy, pod maska / filmiki / czasy ect niebawem. Miałem juz nic nie robic ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Dawaj na ćwiare do Białej blisko jest
![]() Pełen szacun za sprzęt -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland