![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 26 February 2010 Skąd: München ![]() |
Czy któraś z osób udzielających się w tym temacie odzyskała w końcu hajsy?Czy może jednak się zapili na kredyt?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 13 March 2009 Skąd: Stont ![]() |
Wiem, wiem - dzięki. Przeczytałem trochę wiadomości o odzyskaniu pieniędzy za Kartę i sporo z nich było sprzecznych. Ostatecznie uznałem, że wzór z pierwszego postu nie jest taki zły (dosyć krótki) i lekko go przerobiłem. Dodałem wzmiankę o odsetkach i kilka innych pierdół. Pozew będę pisał do Sądu Rejonowego, będę ponieważ ten naskrobany wczoraj okazał się bezużyteczny gdyż do kwoty 10 000 zł pozew należy napisać na odpowiednim formularzu, wypełniając go długopisem. Nie wiem tylko do końca czy odsetek mam żądać od dnia rejestracji/zapłaty za Kartę Pojazdu czy od dnia wniesienia Pozwu. Napiszę chyba od dnia zapłaty, najwyżej dostanę za krótszy termin ![]() Pzd -------------------- Idę tam gdzie idę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Odsetki od dnia wniesienia pozwu.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Chyba że wzywałeś starostę o zwrot opłaty, wówczas od chwili doręczenia tego wezwania.
Ogólnie sprawa jest kuriozalna - zawaliła góra (Warszawa), a kasę muszą oddawać samorządy. To jest CHORE. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 11:14 |