Shoutbox 0 nowych PW 

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Megane Renault Sport
srbenda
post Wed, 26 May 2010 - 16:59
Post #41

Forum Killer

W reszcie się miałem okazje przejechać Megane RS Cup! Nie mam pojęcia co powiedzieć. Auto bardzo fajne ale mnie nie przekonuje na tyle żeby go kupić...
Jeździ zacnie, tak samo hamuje i trzyma się w zakrętach ale to nie to czego się spodziewałem. Subiektywne odczucia zbliżone do Abartha GP którym jeżdżę na co dzień - nie mówię że jest źle, ale spodziewałem się większego "wow".
Zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z Giulietta QV - jakoś mnie do Włochów bardziej ciągnie cool.gif

--------------------
#włoszczyzna
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wed, 26 May 2010 - 16:59
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
craa
post Wed, 26 May 2010 - 22:12
Post #42

Frequent User

CYTAT(srbenda @ Wed, 26 May 2010 - 16:59) *
W reszcie się miałem okazje przejechać Megane RS Cup! Nie mam pojęcia co powiedzieć. Auto bardzo fajne ale mnie nie przekonuje na tyle żeby go kupić...
Jeździ zacnie, tak samo hamuje i trzyma się w zakrętach ale to nie to czego się spodziewałem. Subiektywne odczucia zbliżone do Abartha GP którym jeżdżę na co dzień - nie mówię że jest źle, ale spodziewałem się większego "wow".
Zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z Giulietta QV - jakoś mnie do Włochów bardziej ciągnie cool.gif

To może umów się jeszcze na test Scirocco R i Focusa RS to będzies miał lepsze porównanie mocnych osiek

--------------------

+Quote Post
srbenda
post Wed, 26 May 2010 - 22:16
Post #43

Forum Killer

Jakby to powiedzieć - chyba są ciut droższe wink.gif

--------------------
#włoszczyzna

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3