![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
W reszcie się miałem okazje przejechać Megane RS Cup! Nie mam pojęcia co powiedzieć. Auto bardzo fajne ale mnie nie przekonuje na tyle żeby go kupić...
Jeździ zacnie, tak samo hamuje i trzyma się w zakrętach ale to nie to czego się spodziewałem. Subiektywne odczucia zbliżone do Abartha GP którym jeżdżę na co dzień - nie mówię że jest źle, ale spodziewałem się większego "wow". Zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z Giulietta QV - jakoś mnie do Włochów bardziej ciągnie ![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
W reszcie się miałem okazje przejechać Megane RS Cup! Nie mam pojęcia co powiedzieć. Auto bardzo fajne ale mnie nie przekonuje na tyle żeby go kupić... Jeździ zacnie, tak samo hamuje i trzyma się w zakrętach ale to nie to czego się spodziewałem. Subiektywne odczucia zbliżone do Abartha GP którym jeżdżę na co dzień - nie mówię że jest źle, ale spodziewałem się większego "wow". Zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z Giulietta QV - jakoś mnie do Włochów bardziej ciągnie ![]() To może umów się jeszcze na test Scirocco R i Focusa RS to będzies miał lepsze porównanie mocnych osiek -------------------- ________________
911 4GTS RS MK2 2010-2013 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
Jakby to powiedzieć - chyba są ciut droższe
![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 01 August 2025 - 07:42 |