![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
A ja w Renault bałbym się jakości poskładania i ilości wqrwiających, drobnych usterek. Ale ja jestem uprzedzony. Pomijając to, miałym poważny problem czy Focus czy Megane, choć jako miłośnik Forda jestem stronniczy. Jedno i drugie daje radę mocno. No ale Megane to Renault, czyli nie lubię.
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 09 October 2003 Skąd: P-no ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 31 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Potwierdzam , jak rabat wal do Krzyska -Freeman, ja kupowałem u Krzyska clio sport III, super rabat-nikt mi takiego nie zaoferował, super obsługa, było warto nawet poczekać 2-3 miesiące na autko.
Krzysiek jeszcze raz dzięki ![]() -------------------- clio sport III R27-było, Golf 7 R Variant
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
Scirocco nie skreca? moze ktos dysponuje linkiem z jakims porownaniem czy cos?
-------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
chlopaki ale z ulicy sie nie znacie tak do konca, druga sprawa free dawal dobre rabaty co teraz?? freeman kiedy bedziesz mial jakas testowke? dzyszkiewicz nie zamawia na razie? warto by handlowcy zaznajomili sie z autem, zeby uniknac pustych odpowiedzi na pyt. wymagajacych klientow. w temacie proponuje wstawiac wszystkie info nt megany R.s -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
Scirocco nie skreca? moze ktos dysponuje linkiem z jakims porownaniem czy cos? a to juz musisz pytac w temacie o scirocco ![]() -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
|
|
![]()
|
|
ale zaznaczam ze jezeli nie byloby zadnych ograniczen w klasie hh, to pewnie wzialbym focusa... ja bym jednak megane bral... tylko niech ktos w koncu zacznie robic francuzy u nas !! widze ze cos nie mozesz sie zdecydowac. chlopaki ale z ulicy sie nie znacie tak do konca, druga sprawa free dawal dobre rabaty co teraz?? freeman kiedy bedziesz mial jakas testowke? dzyszkiewicz nie zamawia na razie? warto by handlowcy zaznajomili sie z autem, zeby uniknac pustych odpowiedzi na pyt. wymagajacych klientow. co to ma a znaczenie skad sie znamy. Rabaty ktore moglem zalatwic byly zdecydowanie wieksze jak euro bylo po 3.4 pln. Teraz toche sie pozmienialo i nie mam juz takich mozliwosci zeby dal 2X% rabatu. Na obecna chwile jest jedna Megane RS zamowiona w Polsce i nieoficjalnie slyszalem ze bedzie to demo ,ale tylko dla dziennikarzy. Moj pracodawca nie zdecydowal jeszcze czy zamowi taki samochod na salon. Nie bardzo rozumiem Twoja uwage na temat wymagajacych klientow ? znamy sie? nieodpowiedzialem Ci na jakies pytanie ? kupiles u mnie samochod ? TU masz male info o samochodzie. http://www.hothatch.org/index.php?option=c...3&Itemid=42 |
|
|
![]()
|
|
pewnie sie znamy
![]() no wlasnie o tym mowie, ze dla mnie ten artykul co wkleiles jest niewytstarczajacy ![]() ![]() zreszta znalezc to wzystko mozna w filmikach przezemnie wklejonych co do dziwnego nazwenictwa, to mozna tlumaczyc ten skrot roznie. renault sport. rally sport. road sport/ ale zamierzeniem producenta bylo jednak chyba to pierwsze. jak dobrze wiemy w pl. i tak bedzie na to auto potocznie mowione "megane III sport", tak jak to miejsce w przypadku chociazby clio czy twingo. czy megne rs. posiada reflektory bixenonowe? ps/ to ja jako 1 dalem namiar koledze zainteresowanemu namiar do ciebie hehe ![]() dowiedz sie jak beda wygladaly rabaty w tym roku, no i wklejaj nowe info napisales: Na obecna chwile jest jedna Megane RS zamowiona w Polsce i nieoficjalnie slyszalem ze bedzie to demo ,ale tylko dla dziennikarzy. Moj pracodawca nie zdecydowal jeszcze czy zamowi taki samochod na salon. przeczytalem w tej notatce co wkleiles: . "Redaktorzy" Hot Hatch usiądą za kierownicą jednego z takich aut. Watch this space -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
|
|
![]()
|
|
Pełna nazwa samochodu to Megane Renault Sport co chyba wyjasnia skrot RS.
W opcjach w "Pakiecie Widoczność" masz : - reflektory bi-ksenonowe z funkcją doświetlania zakrętów o ewentualnych rabatach napisz, jak tylko dostane info. Z ciekawostek moge napisac, ze Nowy Megane R.S. nie jest montowany jak to do tej pory bylo norma w Francji w Dieppe, a w Hiszpani w Palencii. |
|
|
![]()
|
|
bixenon nareszcie zawita, ciekawe jak swieca te swiatla w megankach
a redaktorzy z hh wspolpracuja z innymi redaktorami? bo chetnie bym potestowal nowego megane. -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
slyszalem ze bedzie to demo ,ale tylko dla dziennikarzy. No to polatamy ![]() -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
No to polatamy ![]() ale nie tak, jak w TP? ![]() z artukulu nie wynika jednoznacznie ![]() a h.wojtek lubisz kolor zolty? czy moze bardziej bialy? -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
|
|
![]()
|
|
Mala aktualizacja:
Demo dla dziennikarzty juz jest w Polsce. Dzięciołowski, Pieluszynska, Nawrot i Bamarko to koncesjonerzy ktorzy zamowili Megane RS na demo do jazd probnychz dostawa na marzec 2010. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
No, i to jest informacja! Bamarko mam "po sąsiedzku"
![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 23 June 2005 Skąd: Jaworzno ![]() |
no to miro daj znać co i jak, ciekaw jestem jak to jeździ. Może na jakimś spocie oblookamy jak już go kupisz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
no to miro daj znać co i jak Uważaj co piszesz, to ogólnodostępne forum ;P czy ktoś widział już jakis miarodajny, "zachodni" test? -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
tomp jest juz troche tego, a specjalnie nie bedziemy przeklejac z tematu o pokusie RS
![]() -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
Uważaj co piszesz, to ogólnodostępne forum ;P czy ktoś widział już jakis miarodajny, "zachodni" test? Wybaczę mu ![]() Za miesiąc będzie w Bytomiu to zobaczymy jak się odpycha. Ciekawi mnie tylko jak trudno będzie załatwić jazdę próbną... Swoją drogą - niedługo się ma pokazać AR Giulietta, a ja zawsze byłem zwolennikiem Scudetto ![]() ![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
moze to glupio zabrzmi... ale popros ich, zeby dotarli najpierw silnik
![]() -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
|
|