![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
To nie myślałem , że te Vipery tak cienko jeżdzą. Niby 8.0l pojemnosci i 600Nm i to ma być taka popierdułka , a nie killer .
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Trzeba srylion NM i KM dobrze przenieść na asfalt, poczytaj w projektach o Cobrze PMN i jego bmw 3...
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Pajak zepsuty przez quattro, poznal problemy z trakcja dopiero jak mu E30 zaczelo latac po kraweznikach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 01 April 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Piękne auto
![]() ![]() Czy właściciel bierze udział w jakiś sportowych, zamkniętych próbach? Czy tylko 1/4 i wieczorne miejskie upalania? Pytam ponieważ jestem ciekaw pracy przedmiotowego setupu podczas np. 7-mio minutowej próby - ułęż, 3 kółka na kielcach lub coś podobnego. Jak to wówczas działa, czy mocy nie za dużo ![]() Planuje budowę czegoś podobnego i chciałbym czasem poupalać. Denerwują mnie dojazdy na lawecie i cała logistyka z moim autem ( volvo 940t- opisywane kiedyśtam na forum) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Pajak zepsuty przez quattro, poznal problemy z trakcja dopiero jak mu E30 zaczelo latac po kraweznikach ![]() Niestety ostanie poważne quattro skończyło się w roku 1995. Dalej to już nędzna podróbka i imitacja. Ot i przykład z życia wzięty : http://www.youtube.com/watch?v=GMdnkW7a-48 , czy jakikolwiek dzisiejszy rs ma blokadę tylnego mostu ? A najpoważniejsze quattro to dwie blokady mostów, bez tego sport nie istnieje- czyli sportquattro. Na kielce furą 540KM , to chyba nie najlepszy pomysł ![]() ![]() -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 23 August 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- aka mati
------------------------------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Pajak a widziales prosta w kielcach czy odpaliles sobie google earth ? Tam drifterzy napedzaja sie po 170 na wejsciu biorac rozped od 3/4 rozbiegu. Kosi przeczytaj uwaznie , Nik pisze ze rs 600 koni dalby mu rade .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Na kielce furą 540KM , to chyba nie najlepszy pomysł ![]() ![]() Pajak a widziales prosta w kielcach czy odpaliles sobie google earth ? Tam drifterzy napedzaja sie po 170 na wejsciu biorac rozped od 3/4 rozbiegu. Kosi przeczytaj uwaznie , Nik pisze ze rs 600 koni dalby mu rade . Pomijając sens wypowiedzi pająka, przeczytaj uważnie o jakim torze pisał i 250km/h. -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT Na kielce furą 540KM , to chyba nie najlepszy pomysł i prędkosci na próbach do 130km/h No pisze wyraznie ze na kielcach lata sie po 130 -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Byłem na kielcach niecały miesiąc temu i jechałem z kuzynem bmw M3 Buniego. Akurat były ustalone dwie próby amatorskie z pachołkami, żeby się nie rozpędzić zbyt ostro. Prędkości były do 130Km/h, przy wyższych ludzie by się pewnie pozabijali , a My to już na pewno byśmy w całości stamtąd nie wrócili. Gdyby nie pachołki owszem można 180km/h pewnie osiągnąć. Amatorzy to amatorzy.
Ja już w tym temacie nic nie napiszę, koniec. -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
Pajak blagam cie cofnij sie kilka stron i poczytaj UWAZNIE . RS4 Piotrka vel Cantona 480 koni z malymi problemami. Lub s4 gt28 wygral z golfem bez nitro z rolki itp . To co ty pierdzielisz o seryjnym rsie ? ale Wy się napinacie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Cantona to dobrze podsumował
![]() dizajner - tak, teraz poruszam się S60 T6 AWD - tyle że jest białe...kremowe są fotele ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poszedłem po kartę z Racelogica i są tu setki pomiarów...
Jeden kompletny skopiowałem-nawet z udupioną skrzynią dla mnie bomba ![]() Accel results Speed(kmh) 0-60 02.0 0-100 04.3 Accel Distance results Distance(m) 0-402 11.8 0-1000 18.2 0-1609 ---- Wyczyszcze kartę i z nową skrzynią nagram nowe wyniki. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
moim zdaniem zajebiście, gratulacje! Nik kiedy narobimy chaosu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
niki te czasy robią szał !
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
dizajner, czuje sie obrazony :] Po moim zabiegu to volvo jest biale a nie kremowe, kremowe bylo jak przyjechalo do G-Force:]
Co do tego vipera to ja Punto takiego zjadlem na pewnej ulicy w zeszlym roku, a poniewaz Nik wciaga mnie jedna dziurka od nosa wiec nie ma co gadac. -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
dizajner, czuje sie obrazony :] Po moim zabiegu to volvo jest biale a nie kremowe, kremowe bylo jak przyjechalo do G-Force:] Sorki z daleka je widziałem kątem oka ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
czasy moim zdaniem rewelacja, po co bylo tyle zwlekac?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 09 August 2025 - 01:23 |