![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Każdego chętnego zapraszam na sparing - pośmiejemy się razem ![]() Z chęcią przyjadę tym razem sprawnym autem i z swoją kamerą bo z ostatnich wyścigów jakoś dziwnym trafem został wrzucony wyścig w którym przegrałem i który trwał ok 5 sekund bo wyjechał samochód. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Daniel bylo kilka osob bezstronnych ktore potwierdzily ze z nitro wygrywales ( a mowiles ze masz z nim problem ) a bez przegrales. Wygralbys tez gdybyscie startowali z miejsca ( ty masz dwu tarcza + ruszasz z 2 ) . Nikt nie neguje ze masz " poki " co szybsze ... lecz malo szybsze auto . Co do napinki o czasy audi itp to rozumiem was ale tez mozecie zrozumiec ze nie zawsze rodzynek jest najwazniejszy. Sa tez dzieci i rodzina jak pisal Kamil.
Pajak zaraz podejde osobiscie do twoich wypowiedzi i przyjade do Plocka i Cie rozdepcze . Idz do swojego drut projektu i sie tasuj albo wez swoje super 2.2t na k27 i ustaw sie z Nikiem -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Panowie, trzymajcie poziom, to nie piaskownica
![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
Pajak zaraz podejde osobiscie do twoich wypowiedzi i przyjade do Plocka i Cie rozdepcze . Idz do swojego drut projektu i sie tasuj albo wez swoje super 2.2t na k27 i ustaw sie z Nikiem jeśli to to auto chyba marne szanse z Nikiem ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
Jakbyś zauważył ten film jest na zwykłej oryginalnej turbinie, nie mam aktualnego filmidła na turbinie z RS2 , bo taka właśnie siedzi w moim aucie już od roku. Coś niebawem nagram to się zaktualizuje nieco przyspieszenie.
Czy ja gdzieś pisałem, ze mam jakiekolwiek szanse z Nikiem ? Głównie chodzi mi o sens finansowy modyfikacji. Po co się mordować i wkładać turbiny , przerabiać całe auto, jak można kupić gotowego Rsa i mieć porównywalne osiągi. Poza tym to wszystko jeszcze w dużej mierze kwestia gustu. -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
Pajak blagam cie cofnij sie kilka stron i poczytaj UWAZNIE . RS4 Piotrka vel Cantona 480 koni z malymi problemami. Lub s4 gt28 wygral z golfem bez nitro z rolki itp . To co ty pierdzielisz o seryjnym rsie ?
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Adaś ale Ty słabe auta robisz, tyllko wiecznire się psują
![]() ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
pajak100 - ze sie zapytam, po co robisz czy tam przerabiasz swoje samochody jak mozna kupic szybszy?
Dajesz rade do ktorej sam sie nie stosujesz.... hmmmm i co taka rada jest warta? -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
Ja nie daje żadnych rad. Zapytałem się kilka postów wcześniej ile kosztował ten projekt i cisza. Widocznie gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają. Gdyby Niki podał jakieś przybliżone kwoty , to można by było sobie dywagować. A tak można sobie spokojnie siedzieć i czekać na filmy i pomiary.
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Hah. Auto ma 540 koni, no to powiedz mi jakie inne seryjne auto kupisz które posiada 540 koni aby nic nie przerabiać w nim i zeby było szybsze od w.w?
Nawet jak Nik dał 40k za Ske i 60k za mody to jest 100k, masz taki budzet, pokaz mi ktore auto kupisz ? -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Pajak100 - jak chcesz znać koszta modów to mogę Ci podać tel. do Adama ze Sportmile - on zrobi Ci kosztorys, bo dla mnie każda wydana złotówka na ten projekt jest bezcenna. I nie chodzi mi tu o cyferki, a o wrażenia z jazdy, to jak auto brzmi, przyspiesza i jaką ma trakcję. Mam to czego chciałem i dla mnie to się liczy. Tak jak napisał SajneK - za cene auta+cena modów nie miał bym żadnego auta o takich osiągach. Co do RSa - zaden RS z pełnym środkiem jak u mnie nie ma co ze mną startować - chyba że ma 600 koni.
Naprawdę mnie to już wnerwia takie gadanie. Adaś zamawiaj skrzynie - i zakładamy w tym tygodniu. Potem zapraszam wszystkich chętnych łącznie z Danielem i kamerami HD na sparingi. |
|
|
![]()
|
|
. Co do RSa - zaden RS z pełnym środkiem jak u mnie nie ma co ze mną startować - chyba że ma 600 koni. No i o taką odpowiedż mi chodziło ![]() ![]() Na allegro znalzłem jednego godne przeciwnika , dzwoniłem nawet by zapytać jaka jest cena minimalna. Niestety człowiek nie odbiera. Oto i on całkowicie seryjny z 1995 roku ośmiolitrowy V10. do 100 tys zł . http://moto.allegro.pl/dodge-viper-rt10-je...1231777004.html -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 04 April 2009 Skąd: 3Miasto ![]() |
Hehehe, przeciez ten Viper nie jedzie, to po pierwsze. Po drugie, znajac zycie zaraz wydasz 20k zl na naprawe, bo cos sie skasztani. Po trzecie, to nigdy nie bedzie jezdzic po zakretach... chyba ze wpompujesz w to kilkadziesiat tysia.
Bezsensu porownanie, moim zdaniem. -------------------- Always braking the limits! I hate limits!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Widać że nigdy nie jeździłeś viperem
![]() Otóż śpieszę odpowiedzieć że na ulicy np na ćwiarę to on nie ma czego szukać nawet przy seryjnym rs4 -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Na allegro znalzłem jednego godne przeciwnika , dzwoniłem nawet by zapytać jaka jest cena minimalna. Niestety człowiek nie odbiera. Oto i on całkowicie seryjny z 1995 roku ośmiolitrowy V10. do 100 tys zł . http://moto.allegro.pl/dodge-viper-rt10-je...1231777004.html Kolego pająk100 sądzisz, że to jest rywal dla audi Nicolasa? 2 takie vipery były w kwietniu na bemowie , jeden pojechał best ET 13.0 drugi 13.6 . Skończ swoje wywody. Będzie skrzynia, będą pomiary. Tak trudno zrozumieć? Pozdr -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
auto Nika plus mody to duzo mniej niz 100 tys.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
auto Nika plus mody to duzo mniej niz 100 tys. Myślę że też mniej niż zdrowy RS B5.... Adam z tą skrzynią to znajdź też dzień dla mnie ![]() OT Nik czy nie byłeś dziś na Lewandowie białym/kremowym Volvem T6 na obcych blachach? EOT -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
Viper to mnie rozbawil do łez
![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
Co do RSa - zaden RS z pełnym środkiem jak u mnie nie ma co ze mną startować - chyba że ma 600 koni. sory ale chociaz kibicuje projektowi, to prosze, zejdzmy na ziemie! Niki nie gniewaj sie ale prawda jest taka, ze mierzyles sie i wiesz ile pojechales, wkleic czasy, chociaz nie sa the best to nie wstyd i chyba ja jestem tego dobrym przykladem. Dlatego pisanie ze nawet 600ps RS nie ma z toba szans, jest conajmniej nie na miejscu ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 09 August 2025 - 01:23 |