![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 23 June 2005 Skąd: Jaworzno ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
MateuS to mozesz sobie nie wierzyc ze nie bylo nic mierzone. To tak jakbys chcial sprawdzic ile jestes w stanie wycisnac na lawce majac uszkodzony bark, albo lokiec. Nik ma problem ze skrzynia, drugi bieg przy dokreceniu do wysokich obrotow wchodzi mozna by powiedziec ze pare sekund wiec na grzyba mu teraz mierzenie czasu?? Audi z rolki lykal moje Punto, a to juz swiadczy troche o tym jak woz jest szybki. Takze przestancie sie napinac na te czasy na 400m i 0-100kmh bo to juz robi sie nudne. Jak Nikolas bedzie chcial to zmierzy czasy i je poda
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 March 2010 ![]() |
A jak byś to zrobił cwana gapo w pomieszczeniu? Poprostu bym tego nie robił ![]() nieodróżnianie głowicy od pokrywy zaworów wystarczy za cały komentarz ![]() ![]() Mój duży błąd. Na tym forum nie powinien mieć miejsca. ![]() MateuS to mozesz sobie nie wierzyc ze nie bylo nic mierzone. To tak jakbys chcial sprawdzic ile jestes w stanie wycisnac na lawce majac uszkodzony bark, albo lokiec. Nik ma problem ze skrzynia, drugi bieg przy dokreceniu do wysokich obrotow wchodzi mozna by powiedziec ze pare sekund wiec na grzyba mu teraz mierzenie czasu?? Audi z rolki lykal moje Punto, a to juz swiadczy troche o tym jak woz jest szybki. Takze przestancie sie napinac na te czasy na 400m i 0-100kmh bo to juz robi sie nudne. Jak Nikolas bedzie chcial to zmierzy czasy i je poda Nie zdawałem sobie sprawy ,że z tą skrzynią jest aż tak DUŻY problem. Nie kwestionuje tego ,że wóz jest szybki bo napewno jest ... Tylko pytanie jak szybki ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
jakbym nie zawinal na recznyj jebn** byl kamerzyste. To byl maly kawalek z dziwna nawierzchnia i nie bylo jak polatac . Wykonalem tam z 10 startow z odcinki szkoda ze tak malo pokazali.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
ee pewnie dlatego ze paliles sprzeglo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
Adam u mnie było tak samo, nakręcili od pyty a pokazali nic
![]() -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Mi akurat odcinek bardzo się podobał. Poświęcili sporo czasu Audi. Zawijka na ręcznym w zwolnieniu na wodzie - jak dla mnie bomba. Miejsce nagrania też ciekawe.
Co do wyglądu auta - Audi A4/S4 B5 w Avancie nigdy nie było i nie będzie piękne - co innego RS4,,, Auto ma seryjne nadwożie, felgi i środek - jedyny zmiany w wyglądzie to zderzak i maska - ale to musiało być zmienione ze względu na mody...Nie planowałem żadnych zmian stylistycznych oprócz felg lub ewentualnie progi i tylny zderzak, żeby zrównać z przednim zderzakiem, więc mówienie o wyglądzie jest tu zbędne - auto ma zapier...ć i nigdy nie będzie lansowozem. Co do pomiarów - tak jak napisał Kamilbike - zmiana biegów nie daje możliwości prawidłowego zweryfikowania osiągów auta. Za ok 2 tyg wchodzi nowa skrzynia i wtedy pomierzymy. Pierwsze pomiary Racelogic-em pokazało 4,3 do paki co jest związane ze startem z 4000 obr/min i ciężką zmianą na dwójkę,,, Z nową skrzynią wystartuje z odcinki i z precyzyjną zmianą biegów - wtedy będzie wiadomo co i jak. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
To zmierz 100-200 co by nasycić niedowiarków
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzis z Nikolas gadalismy dluuugi czas o tym jak wszyscy sie napinaja na tym forum na czasy tego Audi, mielismy duuuuzo smiechu. Jak wlasciciel bedzie chcial to zmierzy woz, a jak nie to sprzeda go w piz.... i bedzie mial trucie dupy z glowy
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Dzis z Nikolas gadalismy dluuugi czas o tym jak wszyscy sie napinaja na tym forum na czasy tego Audi, mielismy duuuuzo smiechu. Jak wlasciciel bedzie chcial to zmierzy woz, a jak nie to sprzeda go w piz.... i bedzie mial trucie dupy z glowy Nie jestem hejtersem ale jakoś tak nie mogę przejść obojętnie obok takich bzdur.... Właściciel tego audi najpierw "napinał"(irrelewantne czy robił to poważnie czy dla żartu) się na golfa, potem kiedy auto wyjechało szumnie "obiecywał",że pomierzy i lada dzień wklei czasy...potem ukazały się filmiki z konfrontacji z rs4 w której to owo niebieskie s4 przegrało i to dość wyraźnie(ztcp). A teraz co przepraszam robi właściciel ? śmieje się ? z kogo ? z czego ? Może takie a nie inne zachowania użytkowników forum jest spowodowana niczym innym jak postawą właściciela i obiecywanymi gruszkami na wierzbie ? Zresztą czy to nie właściciel tego audi prezentował na forum "linie orzeczniczą",że liczy się to jak auto jedzi (czyt. 0-100,100-200,0-250,1/4 etc.) a nie ile ma cyferek na wykresie a póki co czym My ciemna masa zostaliśmy uraczeni ? ano właśnie tymi jakże nieważnymi cyferkami. Mam też pewne odczucia co do tego projektu i podejścia właściciela... i chyba stąd ten post... Ja od siebie życzę aby auto jeździło jeszcze szybciej i bezawaryjnie tak długo jakby chciał tego właściciel. -------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
to fakt "napianie" sie w tym poscie na czasy i porównania z innymi autami były od poczatku
Sportmile, Niki, inni a czasów brak, i wykres jakiś "z dupy" bez Macha Śmiejcie się dalej |
|
|
![]()
|
|
Panowie wezcie pod uwage to ze zrobienie samochodu czasem nie jest najwazniejsze na swiecie. Sa takie sprawy jak problemy rodzinne, o ktorych nie bede pisal i przy nich niestety wiele innych spraw schodzi na dalszy plan. Mysle ze przez te pare mc w zyciu Nika wiele sie porobilo i pozmienialo, no ale nie bede go tlumaczyl i rozpisywal jego problemow. Ja na czasy i inne pierdoly czekam po cichu,
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Każdego chętnego zapraszam na sparing - pośmiejemy się razem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
Każdego chętnego zapraszam na sparing - pośmiejemy się razem ![]() i tak powinna brzemiec odpowiedziec a nie jakies teksty z dupy""ch.u.j.e muje dzikie węze i zenujace smiechy"" i pokazanie gdzie sie ma innych ladnie i lagodnie ujol to M!XER gdzie macie innych uzytkownikow nie chcesz NIKI lub KAMILBIKE pokazac tego owego to spoko uszanuje to jak i pewnie wiecej osob, ale z tego co bylo powyzej to widac ze niezle woda sodowa j.e.b.n.e.ł.a do makowki komus -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Ech ta "warszafka"... Trafilem ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
Nie jestem hejtersem ale jakoś tak nie mogę przejść obojętnie obok takich bzdur.... Właściciel tego audi najpierw "napinał"(irrelewantne czy robił to poważnie czy dla żartu) się na golfa, potem kiedy auto wyjechało szumnie "obiecywał",że pomierzy i lada dzień wklei czasy...potem ukazały się filmiki z konfrontacji z rs4 w której to owo niebieskie s4 przegrało i to dość wyraźnie(ztcp). To nie wiedziałem , że już Niki zostałeś wyłomotany przez zwykłego banalnego Rsa. No to teraz łomotanie się zacznie. Gdzie jest ten film ? Jakoś go nie widziałem ? Dajcie linka ![]() -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
pajak100, po pierwsze to nie banalny RS tylko taki, który dobrze zapina, a po drugie to :
ta rolka to był mój fuckup, potem nam wyszła całkiem fajnie ale oczywiscie znowu baty dostałem Dla mnie Nikolasa auto to master i dostawałem baty za każdym razem audi szybsze niz golf bez nitro audi dostaje dlugosc jak golf z nitro to bardzo dobre wiadomosci gdyz Nik praktycznie nie moze zmienic biegow przez zjeba.. skrzynie ktora juz na starym setupie dawala do wiwatu podobnie. ku uspokojeniu: Nikolas - pisząc poprzedniego posta nie atakowałem Twojej osoby, pisałeś coś wcześniej o Racelogicu, jakieś tam czasy zczytał, mogłeś podać, jakby było 100-200 to byś zaspokoił ciekawość niektórych (nie moją) i tylko o to mi chodziło. Nie dziwcie się (razem z KAMILBIKE), że padają tu różne stwierdzenia w temacie, bo temat zaczął się grubo, a skończył się tekstem: Jak wlasciciel bedzie chcial to zmierzy woz, a jak nie to sprzeda go w piz.... i bedzie mial trucie dupy z glowy który to dopiero jest śmieszny - sprzedać wóz by mieć spokój? Toż nie robi się tego dla publiki ![]() Piszę to jako osoba bezstronna, kibicująca projektowi, będąca w pełni obiektywna. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
Nie no samochód musi chodzić. Widziałem wyścig z Golfem Daniela , to dotrzymuje mu pięknie kroku. Ale RS4 nie powinno nawet miałknąć. Po to włąśnie robi się takie projekty , żeby były nietuzinkowe , nieseryjne , oryginalne i imponujące ponadfabrycznymi osiągami aut grupy audi. Zrozumiałbym pojedynek R8 5,2 FSI i Nikiego fury. Ale RS4 .
To jak samochód chodzi i ktoś chciałby filmów to niech sobie otworzy youtube i takich projektów już jest od metra. Nikt tu ameryki nie odkrył tymi turbosprężarkami. Mnie natomiast interesuje całkowity koszt modyfikacji? Niki , otworzysz się przed ludżmi i napiszesz ile wpompowałeś w auto? -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
pajak100 tak sie tylko sklada ze ten rs4 to akurat robi wiatrak z 95% aut na forum, zanim ktos sie kolejny raz osmieszy, niech to przemysli panowie!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |