![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
pamietam opis pmn ze czas na slizgajacym sprzegle nie wazne. Mowisz ze u Ciebie 2700 czyli tak samo jak u Radzika bo tam robisz to sprzeglo ? Nie wazne, uwazam ze lepiej dolozyc do sprawdonego sprzegla niz wyjmowac skrzynie 5 razy. Koniec OT.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
cos cisza?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
Czyżby sportmile miało problemy z męskościa? Tak widze że co opis to zaznaczacie swoją "męskość"
![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ale akurat to czy beda czy nie to jzu chyba nie Sportmile ma na to wplyw? nie sadzisz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Oczywiście
![]() pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Będzie męsko
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Będzie męsko ![]() nie wierze ![]() ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Jak napisałem - auto do zabawy. W to zaliczam długooczekiwany pojedynek z Golfem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
Jak napisałem - auto do zabawy. W to zaliczam długooczekiwany pojedynek z Golfem ![]() Niki daj znać kiedy wyjedziesz to może podstawie swojego Golfa;-) -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]()
|
|
Połowa marca myślę... Wszystko zależy jak Adam z chłopakami wszystko ogarną. Narażie czekamy na sprzęgło od Radzika...
Mi nie zależy na czasie - tylko na jakości, ważne aby dobrze było wystrojone i posprawdzane. Więc jak wyjadę to dam znać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
O moja meskosc nie macie sie co bac .....
![]() ![]() ![]() p.s. ja wogole nie chce tych aut na cwiartke .... maja dawac fun z jazdy , lomotac egzotzki za srylion dolarow a nie byc kopiami killera i mysle ze Nikolas i Jacek sa tego samego zdania a jak przyjada i pojada niezly czas to tylko na plus -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Nigdy nie miałem ciśnienia na superczasy. Połowa z tych aut robiona typowo pod czwiartkę ma śmieszny v-max i jeżdzi na lawecie, albo się wysrywa po kilku przejazdach. Co innego jak auto jest robione dla zabawy...takie jest moje zdanie.
Dla mnie przy niecałych 400 koniach auto łomotało sporo mocniejsze fury, a jak będzie 550-600 w zupełności na sezon wystarczy, a potem pójdziemy dalej. Nie wiem jak mi pójdzie z Danielem, bo on ciągle tam coś modzi, ale ściagam się już od 2003 roku i postaram się wykorzystać dobry start torsena ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Masz racje Adam 1/4 do kitu dlatego juz za tydzien zaczynamy budowe EVO X wkoncu nowy sezon juz tuż tuż własnie auto wróciło z klatka teraz poubierac.Powodzenia w mocnych furach.
![]() |
|
|
![]()
|
|
a co to ma wspolnego z tematem?
|
|
|
![]()
|
|
Też nie do końca rozumiem....
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 27 April 2005 Skąd: Lublin/W-wa ![]() |
Jak to?
Przecież to proste - każde miejsce dobre aby sie troche polansować... ![]() -------------------- ET 11,8 - Tokol Airport/Hungary 13.04.2008 KOE 2nd place FWD
ET 11,7 and 223km/h - Tokol Airport/Hungary 27.09.2008 ET 11,3 - Tokol Airport/Hungary 26.10.2008 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
O moja meskosc nie macie sie co bac ..... ![]() ![]() Uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski ![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
Mistrzowie riposty
![]() A wracając do tematu - sprzęgła nadal nie ma ![]() |
|
|
![]() ![]() |