![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
w sprawie biegów może trzeba dać twardsze poduszki silnika i skrzyni biegów albo przynajmniej engine torque damper. Bo fakt, że nie wchodzą przy hłostaniu może być spowodowany przechylaniem sie całego zespołu napędowego w efekcie czego biegi nie są tam gdzie wcześniej Może być tak jak mówisz : ja U siebie w ACQ....miałem wywalone tylne tuleje sanek ,do których mocowana jest s. biegów.....skrzynia przy nowych lamforderach( 4szt...+ stare poduszki skrzyni) poszła ok 2cm do góry...biegi( szczególnie 2) wchodzi zdecydowanie lepiej ![]() -------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 April 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Zróbcie komplet poduszek - jeśli jeszcze nie macie - Adam napewno wie u kogo i po problemie
![]() -------------------- S2 Coupe, Coupe quattro, Cabriolet V6 USA
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
Zderzak na żywca wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. O ile dobrze odczytałem to jak Daniel nie użył nitro to nie był pierwszy, potem coś się poprawił ale wydaje mi się że zdrowo się napocił. Nikolas hyle czoła bo Twój wóz zapi....a jak szalony, ku...a seryjny motor a taką robotę robi. To pewnie magnetyzery i stożek
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Czekamy co będzie na zakutym
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: WWA ![]() |
Macie tu filmik nagrywany przeze mnie kamera HD http://www.youtube.com/watch?v=0AFLu2QOR7A
ten SONY HD to chyba tylko znazwy ![]() Niestety pojedynku Daniela z Niko nie mam ![]() -------------------- Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :( >>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Zderzak na żywca wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. O ile dobrze odczytałem to jak Daniel nie użył nitro to nie był pierwszy, potem coś się poprawił ale wydaje mi się że zdrowo się napocił. Nikolas hyle czoła bo Twój wóz zapi....a jak szalony, ku...a seryjny motor a taką robotę robi. To pewnie magnetyzery i stożek ![]() Bez nitro jechaliśmy raz ale tylko dwa biegi bo przeszkodził nam samochód i odpuściliśmy,z nitro Nicolas przegrywał o długość auta (wczoraj miałem problemy z nitro)..Wyścigi były z rolki. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
No jest tam kilka fajnych przejazdów
![]() ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
Macie tu filmik nagrywany przeze mnie kamera HD http://www.youtube.com/watch?v=0AFLu2QOR7A ten SONY HD to chyba tylko znazwy ![]() Niestety pojedynku Daniela z Niko nie mam ![]() wyglada na to ,ze rs4 szybszy. Ja mam aparat sony ( nie kamera) filmy HD wychodzą dobrze ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=9g-1P75XpCE od 0:22 piękny koncert
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobrze strzela ogniem ..zawsze Nikolas masz podręczna mobilny grill
![]() ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Mi starty w miarę wychodzą
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
nie badz taki skromny, jak tak patrze to zlales Nikolasa
![]() |
|
|
![]()
|
|
ta rolka to był mój fuckup, potem nam wyszła całkiem fajnie ale oczywiscie znowu baty dostałem
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Auto idzie elegancko, myślałem że Daniel wygra że tak powiem większą odległością ale się miło zaskoczyłem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
sound obu audi na bankowym podczas odjazdu jeszcze dlugo niosl sie echem i byl, no jaki? meski:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ja mam 417km i nie porównuje się z Nikolasem, chodziło nam tylko i wyłącznie o fan, po za tym moje redło w ogóle nie jedzie powyżej 5500 bo któraś cewka nawala i non stop byłem hamowany co widać na filmiku. Dla mnie Nikolasa auto to master i dostawałem baty za każdym razem i pewnie spotkamy się w tym sezonie nie raz jeszcze i znowu baty ale przynajmniej jest się z kim złapać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Reasumujac
audi szybsze niz golf bez nitro audi dostaje dlugosc jak golf z nitro to bardzo dobre wiadomosci gdyz Nik praktycznie nie moze zmienic biegow przez zjeba.. skrzynie ktora juz na starym setupie dawala do wiwatu podobnie. Nik ma mocne poduszki + podpore skrzyni wiec to nie w tym problem.Czekam na filmy z jakiejs lepszej kamerki . Nikolas co tak z malych obrotow startujesz ? Spokojnie widziales moj start na krakowskiej ![]() P.S kierownik m3 dalej wali kupe w krzakach ? Heh farciarz. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Na początek chciałem podziękować wszystkim tym, którzy zjawili się na spocie
![]() Co do wyścigów z Golfem Daniela wyglądało to tak : Wyścigi z rolki od 60 km/h Pierwszy wyścig - bez nitro u Daniela - można powiedzieć że oddalałem się od niego powoli, ale sukcesywnie, aż zablokował mnie samochód. Drugi wyścig - z nitro u Daniela - Golf odjeżdza na długość - nie wszedł mi 4 bieg. Trzeci wyścig - z nitro u Daniela - Golf 1,5 długości z przodu, na 4 biegu zmniejszyłem odległość do długości. Ogólnie - jestem bardzo zadowolony - seryjny silnik i wynik bardzo pozytywny. Auto jedzie jak złe, jednak podczas wyścigów wyszło kilka problemów - zmiana każdego biegu jest bardzo uciążliwa, biegi wchodzą z takim oporem że obawiałem się wyrwania lewarka. Na każdej zmianie biegów traciłem pół długości, do tego VEMS podtrzymuje mi obroty zbyt długo co powodowało dodatkowe utrudnienie przy zmianie biegów. W każdym razie i tak jestem zadowolony z wyniku. Co do wyścigów z Cantona - ja w tym czasie woziłem chętnych po kolei, starty z 4500-5000 obr/min i były to typowe wyścigi dla funu ![]() Co nie zmienia faktu że auto Cantona też jest niezłym przecinakiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 06:51 |