![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Możesz mi rozszyfrowac co włazi ?????
-------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
![]() Takie pudeleczko ![]() Mozna na nim min plynnie regulowac boost o 0.05 b oraz Duty. Mozna ustawic doladowanie na polszczegolnych biegach, oraz wiele wiele innych -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
A co będzie w sobotę
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Spocik.
Wpadniesz? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Daniel a wozisz laptopa caly czas w samochodzie jak smigasz?:> do Apexi nie trzeba nic wozic zmieniasz bardzo latwo doladowanie
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Spocik. Wpadniesz? Może i bym wpadł ale golf jeszcze nie wrócił do formy..Ale jakiś sprint z rolki można było by zaliczyć. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Bardzo chętnie z rolki bo dwójka nie wchodzi tak jak powinna.
Info o spocie wyślę na PW. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Nik ja bym zainwestował w OZtki na Twoim miejscu, tak u mnie wyglądają Superleggery et35 18x8 (na żywo zdecydowanie lepiej niż na zdjęciu)
![]() P.S. liczę że nakręcicie mnóstwo filmów w sobotę, szkoda że w firmie jestem dopiero w poniedziałek w W-wie, bo z chęcią bym zobaczył jak śmiga sssa i jak ją ogarniasz ![]() Pozdr -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 June 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
czekam na jakieś filmidło z wnętrza jak to...zapitala
![]() jak każdy marudzi o felach to też coś pokażę BBS Rennsport e28 8,5x19 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
czekam na jakieś filmidło z wnętrza jak to...zapitala ![]() jak każdy marudzi o felach to też coś pokażę BBS Rennsport e28 8,5x19 OOOOO Słodziak ![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 27 June 2008 ![]() |
Nie wiem co wy macie z tymi wielkimi felgami, jakieś kompleksy?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Niestety muszę się zgodzić z osobami krytykującymi zderzak.
Aktualnie w ogóle nie ma zgrania między zderzakiem, progami (nie trzymają linii z przednim zderzakiem), tylnim zderzakiem i zbyt małymi felgami (też bym szedł w superleggery). Popracuj nad tymi kwestiami i będzie ok. Pzdr. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Nie rozumiem po co z (bądźmy szczerzy) niezbyt ładnej budy audi w dodatku kombi robić konkurs piękności
![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
Spocik. Wpadniesz? ja z chęcią podstawię swojego na jakś rolkie ![]() a dziś może cosik? -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
A ja czekam na film z wnętrza 0-200km/h i już będę wiedział jak sytuacja wygląda , czy ten projekt to przypadkiem nie jest "kupa energii psu w dupe"
1. 60km/h 2. 120km/h 3. 160km/h 4. 210km/h -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
ja z chęcią podstawię swojego na jakś rolkie ![]() a dziś może cosik? no dzisiaj, dzisiaj sie ma dziać ![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Jutro
![]() ![]() pajak - takie pomiary to tylko dla znajomych ![]() Spokojnie - na wszystko przyjdzie czas. Będą i filmy i pomiary. Trochę cierpliwości - sam jestem ciekaw ile wyjdzie na czwiarę czy do 200kmh. Dziś w aucie są wymieniane tylne łożyska i ponownie robiona geometria, bo nie posłuchałem Adama i pojechałem nie tam gdzie mi poleca,ł tylko do serwisu Audi na geometrie - ustawiali 4 godziny, a wyszło tak że jest gorzej niż było. Po 17tej odbieram auto, a ok 22:00 w okolicach M1 smignę sobie z szymonrs - może uda się zrobić pierwsze pomiary ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
W stronę grota robisz pomiar?
przecież tam się jechać nie da ![]() Jeszcze takie pytanko porównywalnie z Twoim? -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
W drugą stronę, równoległa trasie.
Co do filmiku - U mnie: kręcę tylko do 7400 obr/min, turbiny raczej trochę wcześniej wstają, i jeszcze aż tak się nie wkręca... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
aha:) to na radzymińskiej można usłyszeć jak gada eSka
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]() ![]() |