![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
przód to na sleepera nie wygląda
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
mi bardziej wyglada na sWeepera
![]() gratuluje auta i zycze bezawaryjnej jazdy -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jedna wycieraczką ma dużo korzyści w przypadku takiego projektu, gdzie wiele gratów zostało przeniesionych z komory silnika do podszybia, no i fajnie wygląda
![]() Jako że Ska stała prawie rok i cała karoseria oraz środek były w stanie "umyj mnie x 1000" postanowiłem dzięki znanemu z forum koledzę Kamilbike zrobić mały autodetiling ![]() Auto po kuracji wygląda jak odmienione. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aff3ee4e9417d5dd.html Duże podziękowania dla Kamila. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Dajcie już spokój z tym offtopem. Poważnie. Ciągle jakaś paplanina.
Gdzie forumowa maksyma Pieprzyć Wygląd Auto Ma Zapierdalać ! ![]() Nikolas dawaj filma nawet w deszcz bo lud się niecierpliwi hehe -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Mała pomoc
![]() ![]() Lakier świetnie się prezentuje. Brawo! -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Troszkę schowały się te 17stki
![]() Nikolas wywal te lampy i naklejke spec'a ![]() Poza tym super ![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Naklejki robią wypad. Lampy wkrótce.
No i faktycznie przydała by się ładna 19'ka, ale nad tym jeszcze pomyslę ![]() Filmiki sobota/niedziela ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Zdecydowanie lepiej ten zderzak wygląda z poszerzeniami a'la rs4.
Jako jedyny powiem Ci ZOSTAW te lampy...w zapier....niu nie przeszkadzają, a nawet pomagają bo są ciut lżejsze od ori ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Gdzie forumowa maksyma Pieprzyć Wygląd Auto Ma Zapierdalać ! ![]() U mnie ![]() Z całym szacunkiem, ale ten zderzak to jakaś stylistyczna katastrofa. Może większe koła trochę pomogą, ale narazie jest ŹLE i to bardzo ![]() -------------------- S2 Coupe, Coupe quattro, 200 Turbo quattro, Volvo V70 2.4D(5)
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Dajcie już spokój z tym offtopem. Poważnie. Ciągle jakaś paplanina. Gdzie forumowa maksyma Pieprzyć Wygląd Auto Ma Zapierdalać ! ![]() Nikolas dawaj filma nawet w deszcz bo lud się niecierpliwi hehe A gdzie to było? W średniowieczu? Czasy wyciągania kanapy i butli z gazem już minęły ![]() Nik, auto fajnie się prezentuje, stylistycznie należy zobaczyć w realu ale na pewno widać, że coś tam siedzi dużego ![]() ![]() - Diody to bym wypieprzył lub sprzedał bo normalnie miało być ori tak? - Felunek, ja tutaj widzę BBS-a LM 19" z dobrym rantem, 10x19 będzie bosko oj będzie ![]() Ogólnie gratulacje, liczę na przejażdżkę naturalnie i podziękowania za relację, mimo że jest paplanina ale czasami można sobie pozawijać jęzorem ![]() AWE S4 ![]() P.S. Gdzie jest pączek? Kręci filmy czy co? Adaś come on boy ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
od paru stron mina sie kwasi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Kwestie body i wygladu zostawcie w spokoju. Nika lampy byly polamane i z rozwalonymi przetwornicami wiec chlopak kupil sobie z ledami. Ja mam osobiscie w dupie to jak one wygladaja ale w nocy naprawde super sie ledy prezentuja + bardzo ladnie swieca xenonem. Namawiam juz wlasciciela nad dystansami bo faktycznie przy obnizeniu sa schowane . Filmik mam jeden ale niestety spapralem 2 wiec nie wiem czy chcecie go ogladac. Des zgadzam sie nie wygladaja pieknie . Normalnie 19 bym tu widzial bo one sa takie male przy tym muskularnym zderzaku. Ale to jest jedyny zderzak ktory wchodzi i przykrywa IC
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
W dupie z wyglądem. Do niego zawsze ktoś się przyczepi. Ładnie wygląda na tych kółkach. Nie zmieniaj ich na większe bo będzie od razu 0,5 sekundy gorzej na 400m.
Trochę wygląda jakbyś zimówek nie zmienił na letnie i tak zostały na sezon. I bardzo dobrze , jak będziesz kogoś mijał to dasz mu do myślenia. Łepetyna zacznie pracować ? A dlaczego ? A może taki zapracowany, że nie ma czasu? A może kobieta go bije i zapomniał? A może ..... ? -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Powiem tak, Nikolas ma problem z przejechaniem przez spiacego policjanta ktory ledwo wystaje z ziemi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikolasowi mowilem jakim jest dobrym klientem i ze chcialbym miec tylko i wylacznie takich jak on. Kazdy efekt jaki zostal osiagniety, czy to polysk po wosku, czy dopieszczona felga/wydech zostaly przez niego pozytywnie skomentowane, a nie jak niektorzy szczegolnie starsi klienci. "No fajnie jest ladniej, dziekuje, place, dowidzenia" -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Widziałem auto dziś na żywo i powiem że i lampy i zderzak live są ok. Rozmaiwliśmy z Nikolasem o większej feldze, ale to zależy czy auto będzie 100% zabawa czy 90% zabawa a 10% lans
![]() Z niecierpliwością czekam do soboty żeby zobaczyć jak to zamiata ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 June 2006 Skąd: WA ![]() |
straszna nędza z tym zderzakiem. i proszę nie mówcie że jest ok bo czasy siatkowozów miałem nadzieję że minęły bezpowrotnie a tu proszę... nie lepiej serię zderzak pokroic i cooler na czarno pyknąć ?
-------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
straszna nędza z tym zderzakiem. i proszę nie mówcie że jest ok bo czasy siatkowozów miałem nadzieję że minęły bezpowrotnie a tu proszę... nie lepiej serię zderzak pokroic i cooler na czarno pyknąć ? To niby co byś tam wstawił ? Masz jakiś włąsny projekt? Podziel się z nami. Po pierwsze to nie jest zwykła siatka , tylko coś w rodzaju miodu pszczelego, gdzie dziś jest to robione w nowych autach notorycznie i jakoś większości się podoba i to akceptują. Jest trochę duża i tyle. -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Stf ten zderzak to zwykla kopia rs4 wlasnie z podcietym miejscem na cooler do miejsca rejestracji , dlatego nie rozumiem dlaczego sie czepiasz. Wyglada bardzo masywnie fakt a co do siatki to wierna kopia siatki z rs4 a nie jakas tandeta ze slomczyna. O gustach sie nie dyskutuje
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 06 August 2009 ![]() |
z czarnych ori to tylko takie http://cgi.ebay.pl/AUDI-A4-B5-2-99-2-01-H7...=item2eaeb40701 tylko czemu nie mogli CAŁYCH czarnych zrobić ![]() straszny szajs , miałem takie kupione ale na żywca wyglądały tragicznie ![]() a tak wygląda ori DEPO malowana na czarny mat ![]() ![]() ![]() ![]() tak wygląda na aucie , troche zza kraty ale ogólny pogląd jest ![]() ![]() ![]() jakbyś kupił ori DEPO to może mógłbym ci je pomalować ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 23:34 |