![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 March 2007 Skąd: Wyszków ![]() |
ori można w srodku pomalować na czarny mat i wychodzi coś takiego - przykład lamp od s3
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...99cbcd416a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...34e08d74e1.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: WWA ![]() |
Nie obrażam się ![]() ![]() z czarnych ori to tylko takie http://cgi.ebay.pl/AUDI-A4-B5-2-99-2-01-H7...=item2eaeb40701 tylko czemu nie mogli CAŁYCH czarnych zrobić ![]() -------------------- Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :( >>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
![]() ![]() ![]() Fajne zestawienie Popularne, bo co tu innego wymysleć ![]() p.s. dwa muchołapy ![]() CoLo te czarne są tak samo ori jak i moje ![]() tomikos2 - ten patent mi się bardzo podoba. Jeżeli możesz to napisz mi na pw jak ten proces wygląda łącznie z rozebraniem i złożeniem lampy. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
wsadzaj jak najszybciej oryginał bo obecne lampy zupełnie nie pasują do przeprowadzonych modyfikacji autka i jego możliwości...wygląd ogólnie MIAŻDZY....jak Cię spotkam kiedyś na światłach to tylko pogratuluje! Gratki!!! ale lampy zupełnie nie pasują.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 22 July 2008 ![]() |
Nikolas rozklejasz za pomoca suszarki ew podgrzewasz lampe malujesz matowa czesc poza odblysnikiem i ew jego dol bo nie daje roznicy w swieceniu np. motipem, sklejasz sylikonem szklarskim
-------------------- Astra F C25XE+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
lub sklejasz tym samym klejem ktorym byla wczesniej sklejona. gdy bedziesz grzal od jednej strony to klej tylko od niej sie odklei, np od szkla a caly zostanie w obudowie.
podgrzewasz pozniej sam klej, klosz z obudowa laczysz i juz ![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
Nikolas piknie to chodzi, śmigałeś dziś rano po Targówku, aż dreszcze przechodzą jak przeleciałeś pod blokiem:) pogratulować
![]() -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
lub sklejasz tym samym klejem ktorym byla wczesniej sklejona. gdy bedziesz grzal od jednej strony to klej tylko od niej sie odklei, np od szkla a caly zostanie w obudowie. podgrzewasz pozniej sam klej, klosz z obudowa laczysz i juz ![]() też tak mam zrobione w Lanosie i jest ok, także mogę polecić taką przeróbkę... -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
jakas taka dziwna ta paszcza...ale moze jak zobacze na zywo to zmienie zdanie
![]() czekamy na jakis spot i pokaz co auto potrafi ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
a sobie nuce pod nosem ".... racelogi racelogic racelogic..."
![]() dobrze japa wygląda , bojowo ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
-------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Wygląda bojowo, ale kompletnie do mnie nie przemawia ten przód z siatexem.
Ważne jednak żeby właścicielowi się podobało i auto piciskało tak jak trzeba ![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Spokojnie - co do lamp pomyslę, bo obecne z ksenonami bardzo ładnie rozkładaja światło i maja niezły zasięg.
Z wyżejwymienionych przykładów to Ori lampy przerobione na czarny mat najbardziej mi pasują jak narazie. P@ffcio - dziś jeżdze na pół gwizdka - boost jest skręcony na 1 bara, bo pogoda jak widać nie dopisuje, a jeżdziłem załatwić geometrie (nie na każdej stacji mogę wjechac z tym zderzakiem ![]() p.s. rozumiem że blisko siebie mieszkamy ![]() Chester - to nie siatki, są tą kratki imitujące kratki z RS4. Moim zdaniem nie ma w S4 możliwości przy takim coolerze wykombinować coś innego, a wystawiać cooler na pokaz bez kratek wydaje mi się większą wiochą. Naprawdę zapraszam do obejżenia auta na żywo - prezentuje się całkiem dobrze - zdjęcia robione telefonem tego nie oddają ![]() Mamba - w sobotę będzie grany Racelogic, bo jak narazie pogoda raczej na Sleeplogic lub Drinklogic ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 02 February 2010 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Szkoda, że foty z pierwszego posta już (przynajmniej u mnie) poznikały. Zabieram się od dłuższego czasu za przestudiowanie tego tematu ale te ponad 30 stron troche mnei odstrasza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
P@ffcio - dziś jeżdze na pół gwizdka - boost jest skręcony na 1 bara, bo pogoda jak widać nie dopisuje, a jeżdziłem załatwić geometrie (nie na każdej stacji mogę wjechac z tym zderzakiem ![]() p.s. rozumiem że blisko siebie mieszkamy ![]() na złotopolskiej ![]() -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
Prawie jak
![]() ![]() P.S. Jakos w/w design zderzka do mnie za bardzo nie przemawia. Wieczorem wrzuce cos co moim zdaniem ciut lepiej by wygladalo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 March 2007 Skąd: Wyszków ![]() |
już wszystko o lampach zostało powiedziane jak je rozkleić a potem skleić.
Lepiej użyć ori kleju, bo może kiedyś trzeba bedzie jeszcze raz rozkleić. Suszarka do rozklejania jest jak najbardziej ok, można jednak użyć też kuchni elektrycznej ![]() Trzeba pamietać tylko, żeby najpierw śrubki odkręcić. Podczas malowania do zakrycia odbłyśników użyłem taśmy papierowej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
a czemu tam siedzi tylko jedna wycieraczka?
![]() -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Redukcja wagi :]
Cos czuje ze wjazd do mnie do garazu bedzie ekwilibrystyka :] No ale Toldi wjechal to i Ty dasz rade ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 17:29 |