Shoutbox 0 nowych PW 

86 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> AUDI S4 GT28RS, 1.55 bara 601 hp 615 nm wykres strona 56 etap letni zakonczony.
Sportmile
post Thu, 04 Feb 2010 - 11:23
Post #61

Forum Homee

To i tak malo smile.gif najbardziej mi sie podoba cytuje " prosze przywiezc zobaczymy " A co ono ku*** lezy w podlokietniku.

--------------------
Najgorszy Tuning w Mieście
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 04 Feb 2010 - 11:23
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
DavidofS4
post Thu, 04 Feb 2010 - 11:28
Post #62

User

Gratulacje auto będzie kozak !!;)
Chłopaki jak bardzo bym nie lubił s4 ... ale seria hamulce to wielka kupa wink.gif
Co do sprzęgła zostało mi jakieś jak miałem swoje s4 robić ... w poniedziałek maksymalnie wtorek podrzucę je do chłopaków może się przyda wink.gif

pozdrawiam Davidof

+Quote Post
rychoo84
post Thu, 04 Feb 2010 - 12:37
Post #63

User

niestety o Radzikowskim również mam nie najlepsze zdanie... raz że czekałem na nie 4miesiące, a dwa że z 4 lub 5 razy było odsyłane - albo było za słabe albo sprężynki z tarczy wypadały na potęgę..

+Quote Post
Kamilbike
post Thu, 04 Feb 2010 - 21:51
Post #64

Forum Homee

Dlatego lepiej doplacic nawet 2x wiecej za cos konkretnego firmowego i miec swiety spokoj. Ja tak zrobie jak bede sprzeglo w Punto wymienial. Wole zaplacic 2500 za cos co wloze raz i bedzie git, niz za Radzikowe sprzeglo za 1300zl gdzie bede je wyjmowal X razy

--------------------
Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.

+Quote Post
Nikolas
post Thu, 04 Feb 2010 - 22:19
Post #65

Forum Clubber

No już jutro zawoże jednak do Radzika. Zobaczymy czy coś wykombinuje. A jak nie wytrzyma, to wyłoże kasę na 2 sprzęgłowe.

+Quote Post
brt
post Thu, 04 Feb 2010 - 23:19
Post #66

Forum Killer

CYTAT(Nikolas @ Thu, 04 Feb 2010 - 22:19) *
No już jutro zawoże jednak do Radzika. Zobaczymy czy coś wykombinuje. A jak nie wytrzyma, to wyłoże kasę na 2 sprzęgłowe.

to ja sie poddaje. Wykombinowac wykombinuje tylko trzeba bedzie skrzynie sciagac raz na tydzien.

--------------------
TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia.
Zapraszamy!
5o4 oo8 238

+Quote Post
MrBrown
post Fri, 05 Feb 2010 - 01:08
Post #67

Rookie

Nik, jeszcze rano mówiłeś co innego ohmy.gif

dEF! Kopę lat !

--------------------
Carlsson CK32 RS Sprzedany
'06 STi i jest fajnie :)

+Quote Post
Sportmile
post Fri, 05 Feb 2010 - 08:11
Post #68

Forum Homee

Nikolas juz raz wydal kase na speca. Wyjelismy go bo to straszny syf byl. W tej chwili myslimy czy nie wykorzystac tarczy speca a docisku radzikowskiego tyle. Jak zacznie cos tam wymyslac to olejemy go i kupimy helixa albo clutchmastera.

--------------------

+Quote Post
Kamilbike
post Fri, 05 Feb 2010 - 09:29
Post #69

Forum Homee

Chcialbym miec tyle hajsu zeby moc kupic dwa sprzegla, w ciagu miesiaca;) Powodzenia w takim razie i oby sie udalo i zebys nie musial czekac 1.5mc na sprzeglo wink.gif

Dieppe - nabijam sie smile.gif

--------------------
Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.

+Quote Post
Dieppe
post Fri, 05 Feb 2010 - 09:56
Post #70

Frequent User

2-sprzeglowe nie 2 smile.gif no chyba ze sie nabijasz wink.gif
cool s

--------------------
Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K.

+Quote Post
Nikolas
post Fri, 05 Feb 2010 - 10:03
Post #71

Forum Clubber

Ja już u Radzikowskiego robiłem sprzęgło i przy mocy ok 400 koni dawało radę i czekało się ok 1,5 tygodnia. Zobaczymy, bo 5 tyśi za dobre sprzęgło to zawsze zdążę wywalić..
Zawiozłem rano sprzęgło i tarczę speca do Radzikowskiego, powiedziałem na jaką moc i moment chcę i grzecznie poprosiłem aby się przyłożył, bo z poprzedniej jego roboty byłem zadowolony, a zadowolony klient to najlepsza reklama... Jeszcze Adam do niego zadzwoni i zobaczymy...
Jak na razie byłem wczoraj u chłopaków w Sportmile i praca idzie na maxa, każdy robi coś innego do mojego auta i się nie opierdalaja...
Już widać postępy prac.
Jestem pod wrażeniem. Szacun!
Czekam na kolejne foty smile.gif

+Quote Post
henry
post Fri, 05 Feb 2010 - 12:22
Post #72

Forum Homee

no to byles i fotek nie pstryknoles?
tongue.gif tongue.gif

--------------------
V6 Irmscher & supercharged

+Quote Post
Nikolas
post Fri, 05 Feb 2010 - 16:32
Post #73

Forum Clubber

Wpadłem na chwile, ale chłopaki mieli tyle roboty z kolektorami, deklami itd że nie chciałem przeszkadzać.., Adam napewno ma foty z postępu prac wink.gif

+Quote Post
Nikolas
post Sat, 13 Feb 2010 - 12:15
Post #74

Forum Clubber

Adam - już się stęskniłem za swoim zamiataczem wink.gif Zapodaj jakieś foty tongue.gif

+Quote Post
Taffarel
post Sat, 13 Feb 2010 - 21:13
Post #75

Forum Homee

Panie, to nie piekarnia tongue.gif

a tak btw.

2 sprzęgłowe.

wow, to jakis swap z dsg wink.gif

--------------------
BMW 135i

+Quote Post
Sportmile
post Sat, 13 Feb 2010 - 22:56
Post #76

Forum Homee

Foty beda spokonie ...... rozmawialismy dzisiaj przez tel/. Auto wjedzie na hale w okolicy wtorku na pierwsze przymiarki. Czekajac na sprzeglo postanowilem poskladac swoj silnik smile.gif

--------------------

+Quote Post
PM MOTORSPORT
post Sun, 14 Feb 2010 - 20:51
Post #77

Frequent User

Jeszcze nigdy nie zawodłem sie na radzikowskim robie u niego sprzegła do s4 rs4 tyko nie stosuje orginalnych docisków i działaja bez problemu ale jak to spieki troche podszarpuja norma nawet 2 tarczowe szarpie.

+Quote Post
Taffarel
post Sun, 14 Feb 2010 - 21:18
Post #78

Forum Homee

CYTAT(PM MOTORSPORT @ Sun, 14 Feb 2010 - 20:51) *
nie stosuje orginalnych docisków

tylko jakie dokladnie ??

apropo spieku - jak zrobisz wiecej lapek, to bedzie mniej szarpal. mniej Nm zniesie, ale na dluzej starczy.
mniej lapek (np. 3) wiecj zniesie Nm, ale szarpie jak cholera i szybciej sie wytrze i bedzie trzeba z powrotem do radzika na nabicie nowych okladzin zawiezc, a jak Adas slusznie zauwazyl - w podlokietniku to nie lezy biggrin.gif

--------------------
BMW 135i

+Quote Post
Sportmile
post Sun, 14 Feb 2010 - 21:54
Post #79

Forum Homee

ja tez nie stosuje oryginalnych dociskow , docisk jest ze starego opla np u Jacka na podwojnej sprezynie. To nie o to chodzi . Maciek przeciez u pmn-a nie dzialalo o ile dobrze pamietam opis Piotrka. To nie chodzi o licytacje czy dziala czy nie .... ale czasami wlasnie nie dziala tak jak u Jacka na poczatku bralo 2 cm przed koncem ale trzymalo jak zle. Byl problem ze pedal zostawal w podlodze a przerobka wysprzeglika i lozyska skonczyla sie na niczym. Za cene radzika mozna kupic firmowe sprzeglo helixa, south benda , clutch mastera itp to po co sobie utrudniac zycie. Sid tez mowil ze jego bierze na gorze i ze mu sie to nie podoba. W tej chwili robimy ostatnia szanse ze wzgledu na to ze mamy przerobione lozyko oraz dobra tarcze z zestawu speca , tylko dlatego poprosilem o zrirobienie samego docisku. Czasy drutowania i dorabiania sie skonczyly z mozliwoscia kupowania po dobrych cenach dobrych markowych produktow z usa. Dla przykladu najmocniejsze streetowe sprzeglo helix 2-tarczowe to koszt 4.5 tys zl z lekkim kolem zamachowym caly kpl. U radzika sprzeglo bez kola na bazie staroci to pewnie 2.5-3 tys zl. Wiec po co ?

--------------------

+Quote Post
PM MOTORSPORT
post Sun, 14 Feb 2010 - 22:04
Post #80

Frequent User

Nie wiem dlaczego twierdzisz ze u PMN nie działa jak znosi nie całe 900NM które mielismy w tamtym roku ale o tym nie wiesz .Nie wiem ile kosztuje u radzika ale umnie zrobione na nowych gratach koło docisk na jednej sprezynie tarcza do 600KM z lekkim kołem 2700zł a z ciezkim 2300zł.Bierze na górze bo taka robie specyfikacje by biegi wchodziły jak w masło ale sie nic po za tym nie dzieje.A pedał działa jak w japonczyku.Mięćutko.A sam pamietasz jak kupił Sid sprzegło za kupe kasy i wyleciało z hukiem.

+Quote Post

86 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 09:23