![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 22 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
ja obstawiam niskie 12s...ale zycze jak najlepszego czasu
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
a ja obstawiam ze bedzie tyle ile bedzie
![]() bo i tak bedzie z czasem lepiej -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja tam nic nie obstawiam
![]() Pomierzę Racelogiciem, podjade na jakieś zawody, aby wszyscy wiedzieli jak to jeżdzi i napewno spotkam się z Danielem, jeżeli wyrazi taką chęć. Czy będzie 12 ka czy 11ka i tak się będe cieszył ![]() Narazie czekam na auto. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
danielu
![]() ![]() -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
zmierz 100-200km/h koniecznie
dzieki pozdr ps zycze 11s -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
danielu ![]() ![]() a niby na co ma sie zbroic? w tym setupie co ma nie dryga audiczce ![]() -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
Myslę że bez takiego strzału nitro jaki ma, to by drygało
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja obstawiam ze Nik najpierw bedzie krecil wysokie 12 zanim nauczy sie dobrze startowac, zmieniac biegi itp. Jesli chodzi o konkretne czasy to stawiam 0.5-07s slabiej od Daniela
![]() Nikolas mysle ze ten woz nadaje sie bardziej do wyscigow z motocyklami, bo trafic na fure ktora czesciowo dorowna osiaga Ski bedzie ciezko ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Dobrze że mam Racelogica
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Dobrze że mam Racelogica ![]() ![]() ![]() dasz rady - u mnie troche gorzej wychodzi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z Twoich filmików faktycznie wynika że streetracer z Ciebie marny, ale z czasem będziesz startował jak należy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
każdy kiedyś zaczynał - będzie lepiej
narazie musze czekać na nowa opone bo wczoraj wieczorem rozwaliłem przez nie uwagę musze kupic jakis nowy dobry komplet opon - ale to temat za kilka tygodni -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ja obstawiam ze Nik najpierw bedzie krecil wysokie 12 zanim nauczy sie dobrze startowac, zmieniac biegi itp. Jesli chodzi o konkretne czasy to stawiam 0.5-07s slabiej od Daniela ![]() Nikolas mysle ze ten woz nadaje sie bardziej do wyscigow z motocyklami, bo trafic na fure ktora czesciowo dorowna osiaga Ski bedzie ciezko ![]() Z motocyklami już wcześniej się łapałem przy poprzednim setupie i 650ki to jeszcze było ciekawie, ale mocniejsze to już odchodziły konkretnie. Jak będzie tym razem zobaczymy.. Ile np. ma do 0-200 kmh Yamaha R6 i R1 - wrazie co żeby wiedzieć z kim stawać? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
ogolnie S4 juz powyzej 400 KM robi 600'ki jak chce......Ale powyzej jest słabo....chociaz osobiscie jakis miesiac temu łapałem sie z GSXR1000 K2 na trasie i dymałem go....tzn motyw byl taki ze wyprzedzilem go i koles kilkukrotnie próbował mnie z najazdu łapać przy prędkosci tak od 170 - 270 i nie dał rady, albo poprostu ograniczała go droga bo jednak nawierzchnia do super dobrych nie należała. Wg danych jak sprawdzalem taka K2 ma 165 KM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
z r6 mozesz stawac spokojnie. r1 moze byc ceikawie:)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
nikolas popatrz sobie na czasy motorow na 1/4 mili, czesto startują tam seryjne maszyny, standardowo koło 11 robią te szybsze wiartareczki.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Ile np. ma do 0-200 kmh Yamaha R6 i R1 - wrazie co żeby wiedzieć z kim stawać? ![]() Nie wiem jak chodzi teraz Twoje S4 (z danych technicznych jest tylko cyfra: "zapierdala" ![]() Ale jeżeli chodzi o dobrą nawierzchnię i motocyklistę z prawdziwego zdarzenia co ogarnia, to z tysiakami możesz mieć problemy. Zależy też od prędkości, do których mamy dymać. Jest pewna granica, kiedy nawet tysiak puchnie i takie 500+ KM S4 może wysunąć się po złoto. Również czekam na Twój czas 100-200, wtedy można coś niecoś spekulować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak sprzeglo mi sie jeszcze w P{unto nie slizgalo to lecialem przedzial 60-200 ze stara cbrka koles powiedzial ze ma ok 120KM, odchodzil mi bardzo delikatnie, lacznie w tym przedziale moze z metr mi odskoczyl. Ale wydaje mi sie ze ten motorek nie mogl miec takiej mocy bo pozniej GSX-R750 zrobilo ze mnie miazge . Chyba ze to jeszcze kwestia kierowcy motocykla. Niestety oska nie da sie powalczyc z miejsca z motocyklami ktore maja powyzej 60KM, jednak motocykl ma duzo lepszy start
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
No wykres ładny i dobrze, że w końcu się stało, bo szczerze mówiąc już troche się niedobrze robiło od tego jak każdy się prześcigał w mówieniu jak będzie grubo i męsko przez 25 stron
![]() ![]() A co do "dawców" - problem z motocyklami zwykle jest nie z motocyklami tylko z riderami.. Jak ktoś umie jeździć i ma 750 GSX-R z TRE, wydechem i PC (takie podstawowy mody co ma prawie każdy kto się ściga ścigaczem na prostej) to będziesz miał ciężko wg mnie.. Ale sam chętnie zobacze wynik ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Łomża ![]() |
Moje R6 0-200km/h robi w około 9s. Wszystko to kwestia dobrego startu.
AW69 -> musimy kiedyś ustawke zrobić ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 13:17 |