![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
i trysnąć budę na biało
![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie rozpedzajcie sie tak z ta papa. To moja wina po czesci . Mialem na moim bialym taka sama niestety bo czlowiek ktory we Wrocku robil carbon jak widac nie ogarnal tematu. Robil dla bobika obudowy do filtrow do evo wiec nic nie zapowiadalo tego co sie zdazylo. Zostawcie juz ten temat bo to moja wina. Facet oddal pieniadze z nawiazka na naprawe a ze auto jezdzilo po roku przepychania to jezdzilo z owa " papa " . Jesli sie nik zdecyduje to oczywiscie zrobimy body rs4 lecz z lekkich komponentow.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Macie fantazje
![]() Bardziej od wyglądu interesują mnie osiągi - i w tym kierunku to auto jest przygotowane. A to jak wygląda maska, zderzak czy lampy w tym projekcie jest najmniej istotne - ważne żeby spełniały swoją funkcje jak najlepiej ![]() Kocham to auto nie za to jak wygląda - tylko za to jak zapier...la! Lansowozem ten Avant nigdy nie będzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Adam łądnie wyszły wloty, sam już robie u siebie takie od roku he he - kto je robił ? (ten sam co Twoje auto ? spytał bym się jego to i owo)
mam 3 maski wiec jedną poświęcam na testy i żeście mnie zmobilizowali do działania ![]() propo IC to faktycznie kierownice bardzo ważne no i to co za IC jest tak aby powietrze miało wymuszony przepływ, ale w praktyce w S4 lepiej jest dać wielki IC bo jest na to miejsce. podłanczam się do pytania o wydech, jaki rozmiar DP i reszty ? odpalajcie auto - wdane do Wa-wy aby obejrzeć -------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 June 2009 ![]() |
Przepraszam Nikolas z jeszcze raz poruszenie tematu reflektorów, ale własnie one tylko wyglądają a nie świecą ;/ a czasami w nocy przy większej prędkości fabryczny ksenon by się przydał
![]() |
|
|
![]()
|
|
A czy ja powiedziałem że są to halogeny? Mam tam ksenon i świeci zacnie
![]() Kreski wkrótce ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
A jak takie skrzela wpływają na jazdę w deszcz? Tam woda nie będzie robić jakiegoś spustoszenia w komorze?
-------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
A jak takie skrzela wpływają na jazdę w deszcz? Tam woda nie będzie robić jakiegoś spustoszenia w komorze? bedzie to chłodzenie wodne turbin wodą zassaną z podwozia, co dodatkowo zwiększy podcisnienie pod autem, co z kolei zadziała jak dyfuzor, czyli zmniejszy podsterownośc audi na mokrym ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
To auto jest do zabawy - w deszcz będzie stało w garażu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
dokładnie ...tym bardziej ,ze mieszkamy w niepwenej pogodowo Polsce
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Nie przesadzajcie - nic się nie stanie jak trafi tam parę kropelek ...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Nie przesadzajcie - nic się nie stanie jak trafi tam parę kropelek ... ![]() jak sie nie zatrzymasz to nie trafi... czyli bedzie cos jak w speed - bedziesz musiał jechać szybciej niz 30 km/h zeby woda po masce nie spłynęła na rozgrzane do czerwoności turbiny ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobrze nawoskuję auto
![]() |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Maske robil nasz Marcin , ta sama zlota raczka co spawa , maluje itd. Pozdr go serdecznie.
Andrzej dochodzily do mnie informacje ze zwalales wine braku mocy na downpipe u siebie ( mialy byc 3 cale a sa 2.75 ? ) , otoz u mnie sa 2.5 cala x 2 przechodzace w 3.25 cala. I poki beda to moce na seryjnym silniku napewno to wystarczy. Tu nie miejsce na poruszanie tego tematu dawaj na gg. Pozdr. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Tak się złożyło że po odbiorze auta przez 2 tygodnie Audi będzie jedynym moim środkiem transportu ...
Zobaczymy jak będzie się spisywał w korkach ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Nie panikujcie. Mi też się woda leje na motor a myje auto wyłącznie na myjniach bezdotykowych. Nic się nie dzieje, ale o czystość trzeba dbać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
DP to DP ale jak przechodza dwa w jedna rure 3cale to ma prawo przy takim przepływie juz trzymac taki wydech. Bo zrobiło sie 1.5cala wydechu na jedna czesc silnika generujacego about 270PS.
Mysle ze spokojnie wystarczy zrobic dwa razy 2.5cala dajace w sumie 5cali srednicy czyli 2cale wiecej niz obecnie. Co do nadwozia Waszych audi to kombi jak kombi nigdy nie bedzie robiło szału.. wkońcu tego typu nadwozie najbardziej nadaje sie dla osób prowadzacych małe 1-2 osobowe działalnosci gospodarcze - typu warzywniak badz sklep z chemia gospodarcza ![]() ![]() ![]() Dobra juz juz nie bede. Fajny ten projekcik trzymam kciuki za duza ilosc kucyków. Musze miec taka maske w skodzie !! Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 August 2007 ![]() |
DP to DP ale jak przechodza dwa w jedna rure 3cale to ma prawo przy takim przepływie juz trzymac taki wydech. Bo zrobiło sie 1.5cala wydechu na jedna czesc silnika generujacego about 270PS. Mysle ze spokojnie wystarczy zrobic dwa razy 2.5cala dajace w sumie 5cali srednicy czyli 2cale wiecej niz obecnie. Wróć do szkoły i się dowiedz gdzie jest błąd w Twoim myśleniu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 23 July 2025 - 09:11 |