Shoutbox 0 nowych PW 

86 Stron V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> AUDI S4 GT28RS, 1.55 bara 601 hp 615 nm wykres strona 56 etap letni zakonczony.
PM MOTORSPORT
post Sat, 19 Jun 2010 - 22:06
Post #261

Frequent User

Halo Halo juz jutro mineło siedzi i juz odpalony??? biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sat, 19 Jun 2010 - 22:06
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
CoLo
post Sat, 19 Jun 2010 - 22:32
Post #262

Frequent User

Ma sugerować, że będzie wypas biggrin.gif

Teraz lepsza mordka ? cool.gif

--------------------
Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :(
>>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :)

+Quote Post
Cantona
post Tue, 22 Jun 2010 - 16:04
Post #263

User

Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie ale Twoje auto zabije chyba wszystkich. Już myśle o takich turbinach jak Twoje.Powodzenia. Z sz. i p. Cantona

+Quote Post
Sportmile
post Tue, 22 Jun 2010 - 18:01
Post #264

Forum Homee

Czyli wybrales idiotyczna droge jak Sid nie sluchajac sie moich rad sad.gif. Brawo . Nika auto nie bedzie mialo sryliona koni bo to seryjny motor ale bedzie przygotowane w 100 % do dalszych mocy i nie wywalil 15 tys psu w dupe w postaci k04 , rurek , dolocikow, kolektorow itd. Kazda jego czesc jest z zapasem aby np w zime zbudowac kuty motor i nie miec 500 czy 550 a np 700 bo taki potencjal maja czesci ktore stosujemy. Silnik wisi i juz nic go nie wyjmie. Zaczelismy mozolne ubieranie calosci. Planowo koniec tego tygodnia powinno byc gotowe do montazu Vemsa i strojenie.

--------------------
Najgorszy Tuning w Mieście

+Quote Post
Cantona
post Tue, 22 Jun 2010 - 18:49
Post #265

User

Widzę że obrosłeś w pióra i chyba trochę Cię poniosło z tym komentarzem, ochłoń ja się bawię i nie porównuj mnie do Sida. Ja co najwyżej wydaje pieniądze a nie kręcę się w okolicy ogona słonia w szukaniu ich. Dla mnie to naprawdę zabawa i całe szczęście bo nie muszę się tak spinać. Sory Nikolas za zaśmiecanie.

+Quote Post
Sportmile
post Tue, 22 Jun 2010 - 20:33
Post #266

Forum Homee

Piotrek musze Cie zmartwic bo mnie akurat nie ponioslo . Jak Cie poznalem wiedzialem ze jestes konktretny czlowiek i masz konkretne oczekiwania wiec jak po zrobieniu auta za xxx kasy piszesz "Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie " to chyba nie jestes w skowronkach ... chyba ze ja czegos nie ogarniam . Nie ma co robic OT moje stanowisko jest znane od zawsze.... jak spawasz kolektory, doloty i wsadzasz k04 z lat 90 to jestes albo nienormalny albo byles 15 min temu w kolekcjonerach. To turbo jest idealne w setupie AW poprostu idealne.

--------------------

+Quote Post
TJung
post Tue, 22 Jun 2010 - 21:07
Post #267

Forum Clubber

Wy tam w tej Warszawie nie macie zbyt wesoło. Szkoda, myslałem, że swojskie chłopy jesteście

+Quote Post
Sportmile
post Tue, 22 Jun 2010 - 21:10
Post #268

Forum Homee

Tomekk cos ty jest git to tylko tak na forum wyglada. Przyjezdzaj baczkiem pozamiatasz kilka egzotykow smile.gif. A teraz wracajmy do tematu.

--------------------

+Quote Post
PM MOTORSPORT
post Tue, 22 Jun 2010 - 21:19
Post #269

Frequent User

Nie wiem Adam czy wiesz ale u Piotka tez jest seryjny silnik o przebiegu 300000tys wiec jak ma sie wiązc trylion koni.Ale prznajminiej juz jezdzi a reszta sie składa.Mam nadzieje ze Nikolas wyjedzie w to lato bo szkoda przestac na podnosniku.Wiec wez sie do roboty a nie sie opier.......

A tak wogóle jak tam Jacka rs4???

+Quote Post
PM MOTORSPORT
post Tue, 22 Jun 2010 - 21:26
Post #270

Frequent User

I sa turbiny co wstaja jak seria i dmuchaja 2.5bara to juz wiemy ale to nie wtym temacie .

Nikolas zycze szybkiego upalania.

+Quote Post
Norbi1
post Tue, 22 Jun 2010 - 21:28
Post #271

Forum Killer

Adam, Maciek tak się zastanawiam jak Wy wytrzymaliście ze sobą przez tyla lat razem wink.gif
Może stwórzcie A&M Sportmile-Motorsport i będzie spokój na SR cool.gif

--------------------
[b]RS4[/b]

+Quote Post
Sportmile
post Tue, 22 Jun 2010 - 21:34
Post #272

Forum Homee

pilem codziennie wink.gif hehehe zart oczywiscie ..... nie nie Maciek P ze swojej nazwy juz wykonczyl hahahah . Panowie koniec prosze sie wypowiedziec tylko i wylacznie na temat auta . Mozemy sie ponapierdzielac w off topic jak cos .

--------------------

+Quote Post
TJung
post Tue, 22 Jun 2010 - 22:00
Post #273

Forum Clubber

Luz smile.gif S4 Nika zapowiada sie fajowo, ale przy okazji mam pytanie: kto bedzie stroil? BRT ? Bo jakos urósł tak ten temat, że nie chce mi się tego szukać wink.gif

+Quote Post
SID
post Tue, 22 Jun 2010 - 22:04
Post #274

Forum Killer

Adam - ja też sie podłączne - oszczedz komentarzy do momentu zakonczenia Twego projektu,
bo narazie sam wiesz ze problemow mase wyjdzie zawsze jak to bywa do konca.

Piotrek osiągnąl swój cel - chcial miec 500ps i prawie ma - wiedzial co ma zrobic aby je miec,
zrobil troche inaczej - suma :
jest zadowolony i stwierdzil ze chce wiecej - czego sie czepiasz - sam robisz "zamieche"
Kto wie czy teraz nie pójdzie w cos wiekszego jak Nikolas - kto wie.

na wiele narzekales u mnie a sam wiele kopiujesz na co narzekales.

ech Adam zawsze swojsko gadamy na żywo a takie zamieszanie robisz,

pamietaj ze wszyscy robimy w Audi po to aby pomagac ...

--------------------

+Quote Post
Nikolas
post Wed, 23 Jun 2010 - 00:37
Post #275

Forum Clubber

Słuchajcie - ten projekt miał być inny niż wszystkie. Po sukcesie projektu Jacka RS4 na Garretach (550+ km) pomyslałęm że można pójść o krok dalej (to że Jacka auto miało przygodę to inna kwestia - znając jego styl jazdy stawiałem, że za miesiąc auto będzie miało zarżnięty silnik...), więc wspólnie z Adamem postanowilismy że można przygotować auto w całości pod 700+ koni, a zrobić go na 550+ koni i narazie pokatować na seryjnym silniku, żimą go zakuć i pójść po całości i bawić się w nitro itd
Adam mnie poinformował że turbiny będą póżniej wstawać itd, ale ja mam to w du..e, bo takimi autami się zapier...a, a nie jeżdzi się jak dziadson...
U Jacka jak już wstały te turbimy to nie wiedziałem jak się nazywam - tak wgniatało w fotel, a co będzie na GT28RS to nawet nie mogę wyobrażić... Ale i o to chodzi, że jak już zaczną pompować to tak, aby oranżadą z komunii się odbijało na każdym biegu biggrin.gif
To że auto tyle stoi, to między innymi moje ciągłe widzi mi się wink.gif nie wiem jak Adam to wytrzymuje, ale dzwonie do niego i ... słuchaj, a może to kupić, a może tamto zmienić, a może tak zrobimy, więc tak naprawdę gdyby nie moje "ciekawe" pomysły to auto by dawno jeżdziło...
Na szczęście, teraz już wszystko jest jasne jak słońce - wiem w którym kierunku idziemy i tego się trzymamy smile.gif
Moje założenie jest takie: jak iść - to grubo wink.gif

Wszystkim kto wierzy w ten projekt i kto 3mał i 3ma kciuki - bardzo dziękuje!!!

p.s. nie ukrywam że moją inspiracją było to auto poniżej - jak już zaczyna pompować to........ ohmy.gif

+Quote Post
Cantona
post Wed, 23 Jun 2010 - 00:38
Post #276

User

Rzeczy wiście auto mam kolekcjonerskie hahahahahahhahaahahahah. Udało Ci się!

+Quote Post
Joker
post Wed, 23 Jun 2010 - 12:56
Post #277

Forum Clubber

CYTAT(Sportmile @ Tue, 22 Jun 2010 - 20:33) *
wiec jak po zrobieniu auta za xxx kasy piszesz "Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie " to chyba nie jestes w skowronkach ... chyba ze ja czegos nie ogarniam .

Jak dla mnie w kontekście całej wypowiedzi to tylko złożenie gratulacji i skromność (a to się chwali) ze strony Cantony, a nie brak skowronków smile.gif Tyle widać z literek... :

CYTAT(Cantona @ Tue, 22 Jun 2010 - 16:04) *
Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie ale Twoje auto zabije chyba wszystkich. Już myśle o takich turbinach jak Twoje.Powodzenia. Z sz. i p. Cantona

I przestańcie wojować w tych MĘSKICH tematach o S-kach. Życzyć w temacie powodzenia Nikolasowi i czekać na rezultaty, a nie się przepychać smile.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
Sportmile
post Wed, 23 Jun 2010 - 19:26
Post #278

Forum Homee

Ubierania ciag dalszy. Powycinalem troszke dzisiaj wiazki , wjechal pas przedni , nowa chlodnica bo stara hmm lekko juz miala dosc , wtryski itd Dzisiaj byl u nas wlasciciel .... wkoncu juz myslalem ze mu nie zalezy hahah bo niektorzy to siedza nad glowa codziennie zalewajac masa idiotycznych pytan.

--------------------

+Quote Post
LIPSI-5
post Wed, 23 Jun 2010 - 19:31
Post #279

User

nie myśleliście o nowych listwach paliwowych dla +600 km ?

+Quote Post
bojowy_trol
post Wed, 23 Jun 2010 - 19:42
Post #280

Rookie

CYTAT(Sportmile @ Wed, 23 Jun 2010 - 19:26) *
bo niektorzy to siedza nad glowa codziennie zalewajac masa idiotycznych pytan.

dramat blink.gif mimo to że zaczyna wyglądać jak trzeba.

+Quote Post

86 Stron V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 01:14