![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Halo Halo juz jutro mineło siedzi i juz odpalony???
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: WWA ![]() |
Ma sugerować, że będzie wypas
![]() Teraz lepsza mordka ? ![]() -------------------- Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :( >>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie ale Twoje auto zabije chyba wszystkich. Już myśle o takich turbinach jak Twoje.Powodzenia. Z sz. i p. Cantona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Czyli wybrales idiotyczna droge jak Sid nie sluchajac sie moich rad
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Widzę że obrosłeś w pióra i chyba trochę Cię poniosło z tym komentarzem, ochłoń ja się bawię i nie porównuj mnie do Sida. Ja co najwyżej wydaje pieniądze a nie kręcę się w okolicy ogona słonia w szukaniu ich. Dla mnie to naprawdę zabawa i całe szczęście bo nie muszę się tak spinać. Sory Nikolas za zaśmiecanie.
|
|
|
![]()
|
|
Piotrek musze Cie zmartwic bo mnie akurat nie ponioslo . Jak Cie poznalem wiedzialem ze jestes konktretny czlowiek i masz konkretne oczekiwania wiec jak po zrobieniu auta za xxx kasy piszesz "Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie " to chyba nie jestes w skowronkach ... chyba ze ja czegos nie ogarniam . Nie ma co robic OT moje stanowisko jest znane od zawsze.... jak spawasz kolektory, doloty i wsadzasz k04 z lat 90 to jestes albo nienormalny albo byles 15 min temu w kolekcjonerach. To turbo jest idealne w setupie AW poprostu idealne.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Wy tam w tej Warszawie nie macie zbyt wesoło. Szkoda, myslałem, że swojskie chłopy jesteście
|
|
|
![]()
|
|
Tomekk cos ty jest git to tylko tak na forum wyglada. Przyjezdzaj baczkiem pozamiatasz kilka egzotykow
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem Adam czy wiesz ale u Piotka tez jest seryjny silnik o przebiegu 300000tys wiec jak ma sie wiązc trylion koni.Ale prznajminiej juz jezdzi a reszta sie składa.Mam nadzieje ze Nikolas wyjedzie w to lato bo szkoda przestac na podnosniku.Wiec wez sie do roboty a nie sie opier.......
A tak wogóle jak tam Jacka rs4??? |
|
|
![]()
|
|
I sa turbiny co wstaja jak seria i dmuchaja 2.5bara to juz wiemy ale to nie wtym temacie .
Nikolas zycze szybkiego upalania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Adam, Maciek tak się zastanawiam jak Wy wytrzymaliście ze sobą przez tyla lat razem
![]() Może stwórzcie A&M Sportmile-Motorsport i będzie spokój na SR ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
pilem codziennie
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Luz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Adam - ja też sie podłączne - oszczedz komentarzy do momentu zakonczenia Twego projektu,
bo narazie sam wiesz ze problemow mase wyjdzie zawsze jak to bywa do konca. Piotrek osiągnąl swój cel - chcial miec 500ps i prawie ma - wiedzial co ma zrobic aby je miec, zrobil troche inaczej - suma : jest zadowolony i stwierdzil ze chce wiecej - czego sie czepiasz - sam robisz "zamieche" Kto wie czy teraz nie pójdzie w cos wiekszego jak Nikolas - kto wie. na wiele narzekales u mnie a sam wiele kopiujesz na co narzekales. ech Adam zawsze swojsko gadamy na żywo a takie zamieszanie robisz, pamietaj ze wszyscy robimy w Audi po to aby pomagac ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Słuchajcie - ten projekt miał być inny niż wszystkie. Po sukcesie projektu Jacka RS4 na Garretach (550+ km) pomyslałęm że można pójść o krok dalej (to że Jacka auto miało przygodę to inna kwestia - znając jego styl jazdy stawiałem, że za miesiąc auto będzie miało zarżnięty silnik...), więc wspólnie z Adamem postanowilismy że można przygotować auto w całości pod 700+ koni, a zrobić go na 550+ koni i narazie pokatować na seryjnym silniku, żimą go zakuć i pójść po całości i bawić się w nitro itd
Adam mnie poinformował że turbiny będą póżniej wstawać itd, ale ja mam to w du..e, bo takimi autami się zapier...a, a nie jeżdzi się jak dziadson... U Jacka jak już wstały te turbimy to nie wiedziałem jak się nazywam - tak wgniatało w fotel, a co będzie na GT28RS to nawet nie mogę wyobrażić... Ale i o to chodzi, że jak już zaczną pompować to tak, aby oranżadą z komunii się odbijało na każdym biegu ![]() To że auto tyle stoi, to między innymi moje ciągłe widzi mi się ![]() Na szczęście, teraz już wszystko jest jasne jak słońce - wiem w którym kierunku idziemy i tego się trzymamy ![]() Moje założenie jest takie: jak iść - to grubo ![]() Wszystkim kto wierzy w ten projekt i kto 3mał i 3ma kciuki - bardzo dziękuje!!! p.s. nie ukrywam że moją inspiracją było to auto poniżej - jak już zaczyna pompować to........ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rzeczy wiście auto mam kolekcjonerskie hahahahahahhahaahahahah. Udało Ci się!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
wiec jak po zrobieniu auta za xxx kasy piszesz "Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie " to chyba nie jestes w skowronkach ... chyba ze ja czegos nie ogarniam . Jak dla mnie w kontekście całej wypowiedzi to tylko złożenie gratulacji i skromność (a to się chwali) ze strony Cantony, a nie brak skowronków ![]() Powiem tak, ja mam 480 km i wydaje mi się ze w miare jedzie ale Twoje auto zabije chyba wszystkich. Już myśle o takich turbinach jak Twoje.Powodzenia. Z sz. i p. Cantona I przestańcie wojować w tych MĘSKICH tematach o S-kach. Życzyć w temacie powodzenia Nikolasowi i czekać na rezultaty, a nie się przepychać ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Ubierania ciag dalszy. Powycinalem troszke dzisiaj wiazki , wjechal pas przedni , nowa chlodnica bo stara hmm lekko juz miala dosc , wtryski itd Dzisiaj byl u nas wlasciciel .... wkoncu juz myslalem ze mu nie zalezy hahah bo niektorzy to siedza nad glowa codziennie zalewajac masa idiotycznych pytan.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
nie myśleliście o nowych listwach paliwowych dla +600 km ?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 28 January 2006 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |