![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Odpuszczamy poniewaz inwestycja rzedu 60 tys zl w 2.7 nie jest zadna nowoscia. Nik chce byc oryginalny a auto nie jest do dragu tylko do milego spedzania czasu. Nadarzyla sie okazja , a ze sa mozliwosci to dlaczego nie wykonac czegos czego nikt na swiecie nie zrobil.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
Odpuszczamy poniewaz inwestycja rzedu 60 tys zl w 2.7 nie jest zadna nowoscia. Nik chce byc oryginalny a auto nie jest do dragu tylko do milego spedzania czasu. Nadarzyla sie okazja , a ze sa mozliwosci to dlaczego nie wykonac czegos czego nikt na swiecie nie zrobil. przeczysz samemu sobie powyzsza wypowiedzia a wsadzenie V10 to pewnie normalka i w co drugiej S4 zeswapowane siedzi -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
przeczysz samemu sobie powyzsza wypowiedzia a wsadzenie V10 to pewnie normalka i w co drugiej S4 zeswapowane siedzi rozwin to bo nie rozumiem ? pisze ze nie oplaca sie pchanie w 2.7 60 tys zl bo to duzo osob juz zrobilo .... a nikt nie wsadzil jeszcze 5.0 tfsi -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
czyli b5 5.0 TFSI zostanie w klasie street??
PS powazni ludzie, powazny projekt troche niepowazna wypowiedz : "mozna kupic b2q i za 30kpln z zakupem silnik 25kpln miec 600KM w b2" -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
henry - ja też nie dokońca rozumiem o co Ci chodziło w poście.
voj2s - nie robimy auta na zawody tylko na ulice, gdzie nie ma klas... S4 zostanie odchudzone i możliwe że zawitają tam jeszcze 2 kubły, aby auto było 4 miejscowe. I nie widzę nic niepoważnego w tym co napisał Adam, bo chodziło o to że ktoś może mieć za niewielkie pieniądze jedno z najszybszych aut w PL kupując zestaw od mojego S4 i wkładając do lżejszej budy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
a ja na początku rozumiałem o co mu chodziło - o sprzeczność zdań "nie chcę być oryginalny" i "dlaczego nie wykonac czegos czego nikt na swiecie nie zrobil" .
Z tym, że ja teraz tam widzę słowo "Nik" a nie "Nie" ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na odchodne z racji dobrego humoru ze Jacka rs odpalil i ma sie dobrze dolozylismy Nikiemu launch control . Teraz rusza z 5500 i z 0.65 bara. A wyglada to tak
|
|
|
![]()
|
|
Efekt dzwiękowy zaje!!!!!!!!!!!!!!! Będę go dobrze wspominał
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
ALE ON ZŁYYYY !!! Robi robote ten LC
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
no robi robi. Raz przyszalelismy i naladowal ponad bara . Nie ma co meczyc komus motoru wiec zostawilismy 0.65
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
a co na to sasiedzi okoliczni ?
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Warszawa WJ ![]() |
Jak na taki pionierski projekt to termin ukończenia w tym roku wydaje się bardzo optymistyczny.
-------------------- cztery koła i silnik
|
|
|
![]()
|
|
Prosze moderatora o zamkniecie watku. Tak tak cel osiagniety czas na nowe mody. Do zobaczenia.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 02 May 2006 Skąd: Śląsk ![]() |
cowboy daj sobie juz spokoj z tym R36.....to CHUJOWY silnika koniec kropka ! Motor 3.6 V6 FSI nie jest znowu taki zły Adamie ![]() ![]() -------------------- Volkswagen Passat R36 Variant 4Motion DSG 333KM 380NM
|
|
|
![]()
|
|
eska ma stajla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. to sa kola zimowe ! -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
kolor mi nie podchodzi, ale wyglada sporo lepiej niz wczesniej.
|
|
|
![]()
|
|
No wkoncu Esunia odżyła
![]() |
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
Komora też jest pomalowana ?
|
|
|
![]()
|
|
pomalowana na czarno jak i srodek auta
|
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
Auto ma się dobrze na tym setupie ? Właściciel planuję jeszcze większe mody ? Co do zderzaka czy IC został zmieniony na mniejszy żeby nie wystawał ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 19:26 |