![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 October 2010 Skąd: Gubin Racing Team ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 22 July 2008 ![]() |
Z V6 ? hmmm 2 i 2/3 v6 ?
![]() ![]() -------------------- Astra F C25XE+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
W16 to 2x W8 ( W8 to 2xVR4)....może się okazać ,że jest krótszy od v10...cowboy pewnie wie. ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
To w koncu jak to jest bo sie pogubilem
![]() ![]() -------------------- Astra F C25XE+
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 20 August 2007 Skąd: Łódź ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To w koncu jak to jest bo sie pogubilem ![]() ![]() W uproszczeniu tak jak napisałem ![]() EDIT: Sry za OT-tak wyszło -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Napisałem że decyzja podjęta - będzie V10 TT, więc po co ta cała dyskusja o W16 czy bimoto...?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Już zaliczka poszła, więc jak się nie sprzeda do jutra to i tak kupuje.
Najwyżej jeżeli wogule nikt nie kupi zestawu, to kupie za parę zeta budę b2 i wsadzę swojego gotowca 600ps - będzie do polatania po torze bokami ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
W16 to 2x W8 ( W8 to 2xVR4)....może się okazać ,że jest krótszy od v10...cowboy pewnie wie. ![]() Sory za OT W16 i V10 sa na dlugosc porownywalne , W16 to jest na dlugosc jak R5 tutaj rysunek http://img121.imageshack.us/img121/6104/wengines.jpg trzeba by sprawdzic dokladnie ile ma W16 , a ile V10 , ale ogolnie to podobnie wychodza tyle ze w16 ma pare cylindrow wiecej... -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 19 June 2004 Skąd: ziemia obiecana ![]() |
wyglada na to ze Nikolas mial dobry rok! gratuluje full pullu. Projekt, o ktorym swiat bedzie mowil!! oby wiecej takich ludzi! Good bless You!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
Kasa tez jest,wiec nie widzę problemu. Mysle,ze ten post powinien zamknac jape wszystkim, spekulantom, niedowiarkom i domorostym tuningowcom,ze sie nie uda ![]() Juz nie doradzajcie.... Ma byc tak i ma byc najgrubiej jak moze!!!! Proste.... po co te dewagacje ![]() Jak dla mnie Nikolas jedziesz po bandzie i tak ma byc! Smieszy mnie gadanie,a to moze tak...a moze inaczej..... Co Wy wszyscy zapomnieliscie na czym polega tuning? Przeciez tak naprawde na calym swiecie idea jest taka zeby isc grubiej niz ktokolwiek i robic projekty, ktore teoretycznie nie maja racji bytu... Juz sam poczatek byl swietny i wszyscy, podejrzewam, nie tylko PL sie palowali nad tym projektem. Nie dziwie sie,ze Nikolas chce isc dalej na maxa,bo to bylby absurd teraz odpuscic. Z niecierpliwoscia oczekuje kolejnego sezonu ![]() -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
Ten V10 TT ma ogromny potencjał. Bardzo zbliżony silnik do Lambo, a z Lambo TT wyciągają nawet po 1500-1875 koni!!!
Więc zabawa dopiero się zacznie jeżeli się upchnie to do budy b5... Potem można nawet skrzynie od Lambo zapodać, czy dragowy automat jak u GSa...Tu już wszystko zależy od budżetu, bo jak widać 700-800 koni to ledwo rozgrzewka ![]() V10 TT 1500km p.s. dziękuje za wsparcie wszystkim tym którzy wierzą że się uda:) 3 majcie kciuki! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Ten V10 TT ma ogromny potencjał. Bardzo zbliżony silnik do Lambo, a z Lambo TT wyciągają nawet po 1500-1875 koni!!! Więc zabawa dopiero się zacznie jeżeli się upchnie to do budy b5... Potem można nawet skrzynie od Lambo zapodać, czy dragowy automat jak u GSa...Tu już wszystko zależy od budżetu, bo jak widać 700-800 koni to ledwo rozgrzewka ![]() V10 TT 1500km p.s. dziękuje za wsparcie wszystkim tym kto wierzy że się uda:) 3 majcie kciuki! 3 mamy ![]() 1900 KM w Lambo http://www.youtube.com/watch?v=yS1NU6xjTSY...player_embedded szkoda że tak marnie skończył, ale taka moc przestaje już być zabawą, a zaczyna się jazda po bandzie ![]() Niemniej jednak powodzenia ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
a skad wiedza ze daniej idzie w VR6 w budzie a4 ? jakies pewne info ??
jak napedy s4 wytrzymaja to co generuje v10 ?? -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Ja nie wiem w co idzie Daniel - może on sam się wypowie. Ja odkryłem wszystkie karty.
Napędy i kilka innych rzeczy będą też z RS6. Zresztą nie będę narazie zadużo rozpisywał...Jak graty przyjdą do Sportmile to napewno Adam wszystko opiszę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
powodzenia , graty jeszcze raz i oby sie udalo
ja ze swojej strony licze na obszerna relacje ze spora dawką fotek ![]() wasze zdrowie -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Nik ja od poczatku wiem ze sie uda bo za dobrego dillera masz zeby tobie sie cos nie udalo
![]() ![]() cos czuje ze za 2 sezony jak wszystko wypali 9tke mozemy miec ![]() -------------------- Astra F C25XE+
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 18:21 |