![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Adaś dupa z ciebie jest bo nie raz ci mówiłem że u mnie jest gość co ma formy do body RS4 B5 i zrobił już poszycie z włokna do jednej w Rzeszowie,
dziś będe u niego z zderzakiem to sie spytam co i jak dokladniej. Co do RS4 body z ori czesci to fakt - chore pieniadze to kosztuje, Pomogłem już trzem osobom w RS4 body i sam zrobłem u siebie wiec i tu pomogę ![]() dajcie mi tylko kilka dni. upgrade: własnie kiedy posta puszczałem Adaś do mnie dzwonił he he A co do koloru to prosze ![]() w USA jest firma ktora robi poszycie do RS4 B5 w carbonie (na cale auto !) ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Te Audi ,ktore podał SID wygląda IMHO świetnie. A niech ktoś mi powie ,jak wyglądałby montaż poszerzeń tylnych nadkoli z włókna? Jaka jest technologia zamocowania takiego elementu??
-------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Dobra Andrzej to atakujemy, Nik sie nie obrazi jak zrobimy pelne body rs4
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Adaś jeśli już chcesz iść w laminat to moge odpalić swoje stare zderzaki za gratis
![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 28 September 2009 Skąd: Biała Podlaska/Lublin ![]() |
Gratuluje Nikolas wygranej, Audi mistrz! Adam gratki za stworzenie potwora! Obserwuje wątek od dawna i chyba jest to jak dla mnie najciekawszy projekt na forum
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 ![]() |
Dobra Andrzej to atakujemy, Nik sie nie obrazi jak zrobimy pelne body rs4 ![]() Ja sie obraze nie dosc ze bedzie wygladał jak moj to jeszcze bedzie tak z....ł ![]() Na powaznie to Body bedzie Perfecto:D i ten kolor co Sid pokazła tez nie jest zły:P Ale co z coolerem?? Jak go zmiescicie w zderzak RS4-kowy?? -------------------- Q-SERVICE KONSTANCIN-JEZIORNA
ul. Mała 1 606-609-233 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
mozna zrobic przedni zderzak jak u Cantony i bedzie kot.
|
|
|
![]()
|
|
mozna zrobic przedni zderzak jak u Cantony i bedzie kot. Tylko nie wiem czy sie zmiesci?? obstawiam ze nie:( -------------------- Q-SERVICE KONSTANCIN-JEZIORNA
ul. Mała 1 606-609-233 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
Przypomina sie topic z supra TT jak przymierzał sie do body.....Adam nie schrzańcie tego jak TT bo dopiero będzie żenada
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 06 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
ile ma stopni w dolocie?
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Q-SERVICE KONSTANCIN-JEZIORNA
ul. Mała 1 606-609-233 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 06 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
25 stopni przy palowaniu i w gorace dni?
ok przepraszam ze tutaj zasmiecam ale zapytam...jak sprawnie obnizyc temperature w dolocie? |
|
|
![]()
|
|
25 stopni przy palowaniu i w gorace dni? ok przepraszam ze tutaj zasmiecam ale zapytam...jak sprawnie obnizyc temperature w dolocie? Cooler i to dobry:d W gorace dni napewno wiecej pewnie koło 40st, ale to i tak mało w porownaniu z seria gdzie moze byc i 80st:D i wiecej -------------------- Q-SERVICE KONSTANCIN-JEZIORNA
ul. Mała 1 606-609-233 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
ale tak szczerze to jak na fotach wieś tańczy i śpiewa to na żywo nie ma tragedii
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
RS-owskie body na 100% będzie na plus, dobry kolor i przód Cantonowski i będzie bojowo.
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
SID - To body carbon jest niezłe o ile wykonanie zasługuje na uwagę i przy takim projekcie jest godne uwagi.
![]() BBS - jak dobierzecie kolor to chętnie zabierzemy się za felgi, w tym segmencie mogę polecić głównie CH lub CH-R lub napisze do Nikolasa na temat pewnego rodzynka co ściągam do siebie, więc może pomyśli i nad tym ![]() Powodzenia w projekcie i dalszych modyfikacjach ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
ja swojego zrobiłbym tak ale mam na razie co robić więc poczeka:) jak mnie uprzedzicie to będę waszym fanem:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54b4f94caf78ae09.html |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-B5-BODYKIT-B...=item4cf2408950
ten jest w stylu tego zielonego co adam wkleil wczesniej |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
coś ten link nie bangla
-------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Pamiętajcie, że jak pomalujecie auta na biało, to te gigantyczne wloty w zderzakach staną się mocno oczojebne i zepsują wizerunek przodu. Gdybyście mieli małe coolery co wchodzą pod seryjny zderzak, bez przycinania to ok, bo generalnie biały S/RS wygląda jak milion dolców. W Waszym przypadku może wyglądać jak milion... stolców
![]() Pomyślcie jeszcze nad ciemnym grafitem, albo różnego rodzaju hybrydach takich jak np: carbon black w BMW czy basalt black w Porsche itp. Powodzenia w projektach! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 09 August 2025 - 08:56 |