![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
O kurde co tu sie dzieje!
![]() Gratulacje dla Nika, to chyba dla niego wymarzony koniec sezonu. PS1 Gratulacje dla typka z Ferrarki za poczucie klimatu PS2 Nik wybierz cos charytatywnego przeleje 100zl! -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Gratki NIK!!! Czyli jednak masz najszybsze autko w stolycy hehe, niestety tlumaczenie Daniela na watku o golfie ze z 4 przejazdow wygral 1 i golf jest szybszy uwazam za zart....jak mozna pisac ze sie nitro skonczylo...przeciez jechal na najwazniejszy wyscig forum o ktorym gadal. Nikiex przez pol roku...czekam na wypowiedz wlasciciela bo naprawde w takie cos mi jest trudno uwierzyc.Tak czy siak GGGRRRatki NIK!!!
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
Elegancko:) S wygrała. . Nastepnym razem moze byc inaczej kazdy wie Golf Daniela potrafi poleciec.
Moim zdaniem czepianie sie ze a Audicy zamieniliscie fotele jest zenujace i co najwyzej z tych tekstow mozna sie smiac bo na nic innego nie zasługuja. Gratulacje Nik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
83 osoby w temacie
![]() Gratuluję udanego spotu i chciałbym rzec sportowej rywalizacji. Moim zdaniem za dużo było (tu na forum) huku przed, to jest i dużo huku po. Czekamy na resztę filmów i wypowiedzi (obszerne i szczere ![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
trzeba chyba nowy temat zalozyc, o spocie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Wielkie gratulacje Nik, chociaż oba auta zasuwają nieziemsko, to tak już jest, że liczy się tylko zwycięzca. Widzę, że na obu autach były kamery. Prosimy o filmiki
![]() PS Ktoś wczoraj pisał, że jak wygracie to na pewno przez te wyjęte fotele. Prorocze słowa ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Zajebista szkoda ze nie kazdy mogl to zobaczyc na live .
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 October 2010 Skąd: Gubin Racing Team ![]() |
Był pięknie jeżdzący golf II 500KM ośka 2.8VR6 turbo, Kosiniaka M3 kompresor, Nissan GTR który bał się wszystkich i nie odpalił nawet, 3 szt RS4 B5,RS4 B7 2lub 3 S4, wspomniane F430 sklepane przez wszystkich, Z06 505KM,kilka TT, EVO Poźka i więcej nie pomnę. ![]() Ma ktos moze przejazdy tego golfa fwd vr6 turbo? Albo chociaz niech ktos opisze w skrocie jak jezdzil ![]() Mega spot przed zima, bardzo szybkie auta- gratulacje! Sezon 2011 bedzie bankowo mocny ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ma ktos moze przejazdy tego golfa fwd vr6 turbo? Albo chociaz niech ktos opisze w skrocie jak jezdzil ![]() to nie jezdzi, to zapier..la!!! mnie poskladal jakies 1,5- 2 dlugosci, z aw69 przegral jakies 2dl. a z Vetta BRT wjechali praktycznie rowno na mete ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
i Daniel tez z nim polegl z rolki.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
Sportmile dolewasz oliwy do ognia:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 May 2009 ![]() |
Tu masz Rafala golfa
http://www.youtube.com/watch?v=iUlTqu1O7ec |
|
|
![]()
|
|
Panowie, przeniesmy dyskusje nie zwiazane z autami tu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Lapalismy sie kiedys na cargo z.tym golfem mackowym 911T, golfik po ok 500m zaczal nas wyprzedzac!!!...szok autko,gdyby jeszcze mial naped na 4 buty co wlasciciciel.zamierza zalozyc na przyszly sezon to pewnie by pogodzil i audi i golfika...mega projekt!
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
Gratulacje jeszcze raz. Co do wagi czy wyjmowaniu czegoś z środka to nie było ustalonych zasad to ulica i wszystkie chwyty dozwolone, ten miał nitro, ten nie miał. ten miał kucizne ten nie miał, czy to jest ważne. Każdy miał czas na ulepszenia, no i gratulacje że obu udało się na czas ulepszyć czy naprawić. umówmy się jeden nadrobił nitro drugi kilo. Napierdalajmy się na drodze bo tak fajniej, zajebista impreza:))) i oby więcej takich!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
i Daniel tez z nim polegl z rolki. Poległem bo to był wyścig bez nitro. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Daniel a kogo to obchodzi , czy jak Nik wygral z Doktorem z ecu to on rozpisywal sie protestowal czy plakal. NIE . Ma szybsze auto bo jego porsche jest szybsze ale w danej chwili i danym momencie byl wolniejszy . WIN IS WIN. Moznabylo tylko raz sie scigac i oglosic ze przegrales , lecz NIk chcialbyc fer wiec kilka razy sie lapaliscie . A jakbys nie wygrywal przez 20 razy i wygral raz to tez bys pisal ze wygrales . Masz szybkie auto , kazdy to wie ale w tej danej chwili i tym momencie audi wygralo. Nik mial powtarzalne przejazdy a ty jak nie zamula to zwalasz na nitro , a ja widzialem ze miales napelniona butle jak sie witalismy. Tyle ode mnie. Mam nadzieje ze sie spotkacie jeszcze nie raz w przyszlym sezonie , bo my rozbieramy ese i juz zaczynamy ja przygotowywac na konkretne moce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Po pierwsze super pogoooda . Milo bylo sie spotkac w tak doborowym towarzystwie . Aw , Kosiniak daleko mieli ale przylecieli i ponapierdzielali sprzety . ZAJE... Co do przejazdow Nika to sorry Daniel ale ty chyba nie umiesz przegrywac . Zaproponowalem nawet remis ale ty musiales sie popisac. Na 5 przejazdow wyszedl ci 1 i fakt byles z przodu i to twoim zdaniem swiadczy ze jestes szybszy ? Z rolki przegrales mowiles ze nie uslyszales klaksonu , pierwszy przejazd przegrales , drugi tez itd itd . Na koniec Nik chcial z Toba polatac to mowisz ze ci sie nitro skonczylo. Troche powagi i samokrytyki. To nie wstyd bo oba bolidy sa mega. Poprostu dzisiaj Nik byl lepszy ..... a moze jutro ty bedziesz lepszy. p.s widok ferrari jadacej przez pole rolnika ..... bezcenne hahahahah p.s 2 racelogica nie bylo bo przez przypadek wyje... zapalniczke. Z tego co wiem byl u Daniela wyszlo 3.5 do setki. p.s. 3 hahahaah pajak trzymamy cie za slowo . Adam tak twierdzę że jestem szybszy.Przegrałem 3 przejazdy tylko dlatego że była zmuła na starcie ale jak dla Was liczą się też takie próby w którymś komuś coś na starcie poszło nie tak to gratulacje dla Was ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
a co chcesz powiedziec ze na zawodach idziesz do organizatora i mowisz Panowie nie poszlo mi bo mi sie sprzet zmulil ..... no bez jaj.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 18 August 2025 - 17:37 |