Shoutbox 0 nowych PW 

86 Stron V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> AUDI S4 GT28RS, 1.55 bara 601 hp 615 nm wykres strona 56 etap letni zakonczony.
kamilp1908
post Fri, 29 Oct 2010 - 09:28
Post #1181

User

Zmień dopalacze pająk. Powtórzę: Płockowi wstyd za w/w kolegę.
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 29 Oct 2010 - 09:28
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Ghost_Rider
post Fri, 29 Oct 2010 - 10:01
Post #1182

Super User

Qrwa mac... Pajak jestes naszym guru normalnie...
powiedz nam tak szczerze, czy Ty jestes psychiczny czy ktos Ci placi za pisanie takich bredni i wkurzanie forumowiczow?

konczac swoje OT to powiem szczerze ze moim faworytem jest Nik. ale kibicuje obu Panom i czekam na jakas opszerna relacje tekst/foto/video

Pozdro G_R

+Quote Post
przemekYelo
post Fri, 29 Oct 2010 - 10:17
Post #1183

Super User

jedyne co sie nasuwa

--------------------
seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon

+Quote Post
specu
post Fri, 29 Oct 2010 - 10:32
Post #1184

Forum Clubber

Panowie nie karmić trola ,nie odpisywać mu to zdechnie z głodu sam rolleyes.gif

Mam nadzieję ,że Daniel da rade i dojedzie i mega fajne wyścigi będa smile.gif

--------------------
ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage

+Quote Post
simpson
post Fri, 29 Oct 2010 - 10:37
Post #1185

Forum Homee

CYTAT(specu @ Fri, 29 Oct 2010 - 10:32) *
Panowie nie karmić trola ,nie odpisywać mu to zdechnie z głodu sam rolleyes.gif

CYTAT(pajak100 @ Fri, 29 Oct 2010 - 01:11) *
Nikolas - przykro mi , ale nie możesz wygrać. Jeżeli się mylę - to kasuję swój login z tego portalu

Wystarczy jak Nik wygra rolleyes.gif

--------------------
www.audiklub.org
Pozdrawiam
Mirek

+Quote Post
Kamilbike
post Fri, 29 Oct 2010 - 10:56
Post #1186

Forum Homee

No to teraz prosba do Daniela zeby dal wygrac Nikowi i pozbedziemy sie pajaka:]

--------------------
Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.

+Quote Post
Jedenasty
post Fri, 29 Oct 2010 - 10:59
Post #1187

Forum Clubber

troll trollem ale nie ma co oszukiwać jak będzie trzeba modzi/admini się go sami pozbędą

pzdr

--------------------
American Muscle.

Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1

+Quote Post
brt
post Fri, 29 Oct 2010 - 11:24
Post #1188

Forum Killer

Ja tam nie mam napiecia na to kto wygra. Oba auta naprawde sa bardzo mocne i startuja z miejsca jak z procy. Nie ma tu potrzeby udowadniania nikomu czegokolwiek, wazny jest fan i tego oczekuje po spotkaniu Nikolas vs Daniel. To bedzie naprawde fajny wyscig.

Tak czy siak sorry Daniel ale chcialbym zeby Nikolas wygral, bo Pajak obiecal ze login skasuje z forum... laugh.gif

--------------------
TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia.
Zapraszamy!
5o4 oo8 238

+Quote Post
240Z
post Fri, 29 Oct 2010 - 11:53
Post #1189

SHIFT_oldschool

Pająk otrzymał siedmiodniowe wakacje. Niektórych użytkowników, którzy z tego wątku postanowili sobie zrobić chatroom, prosiłbym o zachowanie umiaru i wstrzemięźliwości.

And remember kids - don't feed the trolls.

+Quote Post
no_fear
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:07
Post #1190

Frequent User

CYTAT(Kamilbike @ Fri, 29 Oct 2010 - 10:56) *
No to teraz prosba do Daniela zeby dal wygrac Nikowi i pozbedziemy sie pajaka:]

CYTAT(brt @ Fri, 29 Oct 2010 - 11:24) *
Tak czy siak sorry Daniel ale chcialbym zeby Nikolas wygral, bo Pajak obiecal ze login skasuje z forum... laugh.gif

pewnie skasuje login z forum... ale obawiam się, że założy nowy dry.gif
obiecał skasowanie loginu a nie całkowite zniknięcie z tego forum... wink.gif

Pająk bądź męszczyzna - obiecaj absolutną i nie odwołalną dematerializację z tego forum tongue.gif

--------------------
Sklep przeniesiony poza forum.

+Quote Post
prnit
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:15
Post #1191

Forum Homee

A ja napisze tak, mi się bardziej podoba S4 Nikolasa z jednej podstawowej przyczyny, poza skrzynią biegów która była prawdopodobnie w stanie agonalnym jak NIk zaczał tuning autko jeździ właściwie bezawaryjnie, silnik daje rade mimo ze nie jest zakuty, napędy wytrzymują chociaż autko jest tak samo mocno pałowane...natomiast z tego co słysze w golfie już nie jest tak różowo, coś się cały czas dzieje i autko jak widze troche stoi na warsztacie..dla mnie jest to dyskwalfikujące bo autko street powinno być szybkie, w miarę wygodne i w miare bezawaryjne. Takie jest S4.

--------------------
Kilka wariatów w garażu.

+Quote Post
SajneK
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:28
Post #1192

Forum Clubber

Nie no chyba troche za wczesnie o rozmowie o bezawaryjnosci, ale jak na seryjny motor na razie spisuje się świetnie, oby tak dalej.

--------------------
Lexus IS200t

+Quote Post
daniel1d11
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:40
Post #1193

Forum Homee

CYTAT(prnit @ Fri, 29 Oct 2010 - 12:15) *
A ja napisze tak, mi się bardziej podoba S4 Nikolasa z jednej podstawowej przyczyny, poza skrzynią biegów która była prawdopodobnie w stanie agonalnym jak NIk zaczał tuning autko jeździ właściwie bezawaryjnie, silnik daje rade mimo ze nie jest zakuty, napędy wytrzymują chociaż autko jest tak samo mocno pałowane...natomiast z tego co słysze w golfie już nie jest tak różowo, coś się cały czas dzieje i autko jak widze troche stoi na warsztacie..dla mnie jest to dyskwalfikujące bo autko street powinno być szybkie, w miarę wygodne i w miare bezawaryjne. Takie jest S4.

Co to za porównanie? Ile Nikolas zrobił km na obecnym setupie lub poprzednim? Ja w zeszłym sezonie na niezakutym silniku z mocą 460km i ponad 600nm zrobiłem 15-20tyś bez żadnej awarii w dodatku na seryjnym sprzęgle.Teraz jest bardzo duży moment i dlatego są awarie jednak większość rzeczy które się urwały na początku sezonu zostały wzmocnione lub zrobione od podstaw dużo mocniejsze i te rzeczy dają radę jedyną częścią która od jakiegoś czasu się rozlatuje to tłumik drgań na wale (koszt używko ok 100zł) ale też już został wzmocniony i zobaczymy ile teraz wytrzyma,haldex był wymieniany ale tylko dlatego że dostał strzała od wału jak ten tłumik się urwał i kilka razy półoś się urwała ..Jedyna większa awaria to ta teraz chodź to też nic poważnego tylko jest kłopot żeby kupić ten dyfer osobno bez skrzyni..Wszystko zabija strzał z odcinki jak bym miał łagodniejsze starty podejrzewam że nie było by praktycznie żadnych awarii.

--------------------
10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<

+Quote Post
cowboy
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:43
Post #1194

Administrator

natomiast z tego co słysze w golfie już nie jest tak różowo, coś się cały czas dzieje i autko jak widze troche stoi na warsztacie..dla mnie jest to dyskwalfikujące bo autko street powinno być szybkie, w miarę wygodne i w miare bezawaryjne. Takie jest S4.

prnit: napisz że żartowałeś smile.gif

cały czas u Daniela, to ta urwana półoś i teraz dyfer ? pewnie na dobrej przyczepności...

porównujesz 2 sezony startów Daniela w praktycznie na kazdej imprezie 1/4 mili + wczesniej łomotanie na miejscówkach z tym że Nikolas od tam nie wiem 2 miesięcy jeździ swoim S4 ?!

Nikolas zmienił tez juz skrzynie, a Danielowi poszedł dyfer dopiero teraz - skrzynia cały czas ta sama !

poczekajmy jak Nikolas rok pouapala S4 w tym setupie na 600KM i nic sie nie wysra...

--------------------

+Quote Post
Joker
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:45
Post #1195

Forum Clubber

natomiast z tego co słysze w golfie już nie jest tak różowo, coś się cały czas dzieje i autko jak widze troche stoi na warsztacie..

No Stary, nie przesadzaj....silnik mu chyba nie wybuchł, a że stoi czasem na warsztacie? Spójrz ile imprez odwiedził (i z jakimi wynikami !), ile razy napęd dostał konkretny wycisk i ile aut modzonych nawet na 2/3 takiej mocy również się serwisuje...to przecież nie N/A i jaki ogromny przyrost względem serii !
Nawet jak Nika Audi zacznie często stawać na warsztacie to żadne zdziwienie nie powinno nikogo brać, choć czuję, że to będzie pożywka dla hejterów smile.gif

EDIT: byli szybsi

+Quote Post
daniel1d11
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:52
Post #1196

Forum Homee

Jeszcze jedno co do wytrzymałości mojego nie zakutego silnika i napędów to trochę przetrwał kilka osób widziało jak pierwszy raz przyjechałem na konkretny spot na wale samochód był tam upalany bez przerwy około godziny wyglądało to to tak leciał z jakimś autem wracałem z powrotem tam już czekało drugie auto i tak około godzinę non stop,wszystkie starty z miejsca na seryjnym sprzęgle z momentem ponad 600nm.

--------------------
10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<

+Quote Post
prnit
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:56
Post #1197

Forum Homee

Nie żartowałem, chociaż rzeczywiście Daniel startował wiele razy w zawodach a auto Nika jeszcze nie...no nic poczekamy do przyszłego sezonu.

--------------------
Kilka wariatów w garażu.

+Quote Post
bracus
post Fri, 29 Oct 2010 - 12:58
Post #1198

Frequent User

trole, hejterzy...kurna co to pudelek.pl :-)

pomimo tego ze sympatyzuje z OOOO to ja mam nadzieje ze Daniel wygra :-)
wtedy Nick pojdzie jeszcze grubiej niż ma pójść w stage II i będziemy mieli baaaardzo mocne streetowe auto w PL :-)
a Daniel ? chce przecież sprzedać furaka i szuka czegoś mniejszego/lżejszego i też może być zabawa na przyszły sezon.
Bierzcie pod uwagę ze na palcach jednej ręki można wyliczyć streetowe furaki ganiające 10 siątki w PL tak że im więcej/grubiej/dalej pójdzie czołówka tym mocniej będzie musiała pójść druga liga (w tym i ja) żeby nie robić za kompletnych statystów tongue.gif bo w PL już generalnie wiadomo co, kto i jak ale widać przecież że coraz więcej ekip/ludzi zaczyna jeździć popróbować się za granicę z tamtejszymi streetracerami i fajnie by było gdyby ktoś poza VTG (monopolista jak TPSA happy.gif ) pokazał coś na arenie chociaż europejskiej bo do usa to nam jeszcze troszkę brakuje - przede wszystkim torów z prawdziwego zdarzenia gdzie 70% naszej streetowej czołówki pourywała by co się da na drag stripach :-)

--------------------
F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :)

+Quote Post
Rafalek114
post Fri, 29 Oct 2010 - 14:46
Post #1199

Forum Clubber

pajka - przeciez ty juz trzeci raz zmieniasz zdanie, na poczatku napisales ze wygra daniel , pozniej napisales ze wygra Nikolas ,a teraz znowu piszesz ze wygra daniel - czy ty masz jakies rozdwojenie jazni ??

--------------------
2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN
2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN
2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN

+Quote Post
henry
post Fri, 29 Oct 2010 - 15:40
Post #1200

Forum Homee

dajcie sobie juz siana z tym pajaczkiem bo zal dupe sciska jak sie ciskacie o chuk wie co

--------------------
V6 Irmscher & supercharged

+Quote Post

86 Stron V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 24 August 2025 - 09:18