![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
prnit: no ale mimo zmuły i tak odjechał na starcie nikolasowi
gratulacje !! satysfakcja musi być ogromna... 50 stron bicia piany i jaki piekny finał ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zeby na torcie zagoscila wisienka to jeszcze jakis czarny golf IV musi polegnac.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Zeby na torcie zagoscila wisienka to jeszcze jakis czarny golf IV musi polegnac. ![]() ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Lubie owoce
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Zeby na torcie zagoscila wisienka to jeszcze jakis czarny golf IV musi polegnac. hehe, jakby czarny golf był na WNO, to by pewnie tortu nie było ![]() a własnie czemu Daniel nie dotarł ? Wszyscy dotarli oprócz mnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
awaria z ost. zawodow :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
system losowania mogl wykluczyc go np na 1 wyscigu z Doktorkiem ktory mial przez troche dobra trakcje.
Jakas awaria ale niech wlasciciel sie wypowie -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Gratulacje! Fajnie oglądać takie finały takiego dłuuuuuuugiego projektu
![]() Nie ważne czy w Wawie są szybsze projekty, ważne że tam w takich warunkach Nik był najszybszy i tyle, jak się domyślam była dobra zabawa, bezpieczna zabawa i o to w tym wszystkim chodzi ![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Lubie owoce ![]() ![]() Z chęcią bym przyjechał ale w Niemczech w niedzielę na wyścigach jeden tryb z skrzyni biegów dokładnie z dyfra ( wyjścia na tylne napęd) znalazł się na asfalcie i skończyło się tak http://lh5.ggpht.com/_YmkUGvrK83U/TLtKKT2Y...5w/DSC_4008.JPG a potem została kałuża oleju http://www.youtube.com/watch?v=_-WKfcmPFHU Jak bym miał sprawne auto to bym wczoraj wył na wno. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
A kiedy myslisz że auto będzie w pełni sprawne i gotowe na sparing? Obawiam się że max za tydzień wkroczy żima...
|
|
|
![]()
|
|
A kiedy myslisz że auto będzie w pełni sprawne i gotowe na sparing? Obawiam się że max za tydzień wkroczy żima... Może w przyszłym tygodniu narazie jeszcze nie wiadomo czy wystarczy zmienić dyfer tylko czy i skrzynię też.Ogólnie teraz już kiepsko się ganiać wieczorami bo jest temp koło zera więc są spore problemy z trakcją (szczególnie ma moich zdartych oponach) w zeszłym tygodniu z odłączonym haldexem przy 150km/h na piątce traciłem trakcję ![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
I co to znaczy , odpowiednia i sprawna skrzynia. Gratulacje. Co do Danielowego wolfersztaina , to wydaje mi , że polegnie. Choć od zawsze był to mój faworyt , jednak po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że golf już przeszedł bardzo dużo wyścigów i przycin ulicznych, w związku z czym może czuć sie już zmęczony. Esa za to jest świeżutka i jurna, o wręcz dopiero ułożonej tolerancji elementów w silniku.
Powodzenia w bezawaryjnej jeżdzie. -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
przeciez ten motor nie byl rozbierany? o czym ty piszesz?
|
|
|
![]()
|
|
Ja tam nie czuje żeby był wymęczony.. Ostatnio były pomiary i było nadal 3.5 do setki
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
ale pajak100 czuje a nie wiem czy wiesz Danielu ale on wie najlepiej w jakiej kondycji jest twoje auto, to taki Kaszpirowski czy jak mu tam bylo
|
|
|
![]()
|
|
Nie ma co gdybać - staniemy to się okaże.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 August 2010 ![]() |
Kurde a miałem wczoraj do Wawy polecieć z kumplami popatrzeć co się dzieje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja tez bym podjechal, ale widac za slaby mam samochod :] Brawo Nik
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 09 August 2025 - 08:56 |