![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Król jest jeden ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 July 2008 ![]() |
nik "krol jest jeden" oraz "king of warsaw" mozesz byc bardziej wylewny ??
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
krde diabel twki w szczegolah fak to nie nikowe S bo nie ten zderzak nawet
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
moze coś więcej o tym king of warsaw ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
moze coś więcej o tym king of warsaw ? Pewnie na forum nikt o szczegółach bardzo nie napisze..Ciekawe kto wygrał czyżby Nikolas? -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Pewnie na forum nikt o szczegółach bardzo nie napisze..Ciekawe kto wygrał czyżby Nikolas? To by znaczyło że cofamy się ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Było kilka szybkich aut
![]() Audi S4 (Nikolas) Audi RS4 (Rafał ,,Racer") Corvette C5 (Skunio) Corvette C6 (Konrad H.) Porsche Turbo 996 (Dominik ,,Doktor") Porsche Turbo 997 (Matschke) Porsche Cayenne Turbo 2010 (Nikodem) Porsche Carrera0( 997) 4s (Kamcio) BMW M3 E36 Turbo (Marcin Os) BMW M5 E60 (Maros) Mazda rx7 (Maciek Vmax) Subaru Impreza STi (Arek ,,Castrol") Subaru Impreza WRX (Marcin) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
mowilem ze z nowa skrzynia sie uda
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
niewatpliwie fajne i szybkie auta ale to chyba jednak nie najszybsze auta ze stolicy?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 July 2008 ![]() |
a pomary na racelogicu byly>??
|
|
|
![]()
|
|
Racelogic był, ale niestety ostatni pomiar godz 21:02
![]() Oczyściłem kartę - w weekend może będzie jakiś spocik to pomierzę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Było kilka szybkich aut ![]() Audi S4 (Nikolas) Audi RS4 (Rafał ,,Racer") Corvette C5 (Skunio) Corvette C6 (Konrad H.) Porsche Turbo 996 (Dominik ,,Doktor") Porsche Turbo 997 (Matschke) Porsche Cayenne Turbo 2010 (Nikodem) Porsche Carrera0( 997) 4s (Kamcio) BMW M3 E36 Turbo (Marcin Os) BMW M5 E60 (Maros) Mazda rx7 (Maciek Vmax) Subaru Impreza STi (Arek ,,Castrol") Subaru Impreza WRX (Marcin) Na liście startowej było jeszcze kilka szybkich aut..Wszyscy dotarli oprócz mnie ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Niko gratulacje ! S4 zaskoczyla chyba nie tylko nas
![]() Po twoim wyscigu z Porsche turbo, juz wiem ze moja vette bys zjadl ![]() -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
FILMY ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
tumoroł
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Nikolas Duże Gratki za zwycięstwo i gratuluje FURKI! Naprawde daje rade chociaż w pewnym momencie myślałem już że się finał nie odbędzie
![]() Tutaj mój krótki filmik, niestety mało widać ale widać że doszedłeś 911 na ostatnich 50m, 400m odcinka. Gratulacje! Finał WNO Sorry za okrzyki ale Matschke to mój przyjaciel i emocje wzieły góre haha pozdro! -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
ostroooo, super jedzie!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nikolas Duże Gratki za zwycięstwo i gratuluje FURKI! Naprawde daje rade chociaż w pewnym momencie myślałem już że się finał nie odbędzie ![]() Tutaj mój krótki filmik, niestety mało widać ale widać że doszedłeś 911 na ostatnich 50m, 400m odcinka. Gratulacje! Sorry za okrzyki ale Matschke to mój przyjaciel i emocje wzieły góre haha pozdro! Dzięki Print ![]() p.s. a tak swoją drogą - oprócz mojej żony i Adasia tam na mnie chyba nikt nie stawiał ![]() Okienko |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Później rozmawiałem z Matschke i gdyby było sucho to wyścig mógłby inaczej wyglądać,chodzi tutaj o jedną rzecz którą 911T miażdzy wiele nawet mocniejszych autek...to procedura startu która daje od razu przewagę na starcie, na dobrym urządzeniu pomiarowym Matschke miał 3,4 do 100, w pełni seryjnym, zatankowanym do połowy autem! Dzisiaj w nocy były 2 stopnie, letnie opony i procedura zadziałała bardzo słabo, samochód zamulił poświecił lampkami i nie pojechał tak jak powinien na innej nawierzchni (masz mocniejsze auto ale pytanie czy byś go dogonił na 400m)...tak czy siak jak będzie sucho zawsze można kiedyś wyścig powtórzyć ALE Winning is winnig -na ten rok jesteś Mistrzem WNO czego Gratuluje!
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Wiem jak startuje 997TT z procedury, ale mieliśmy podobne warunki. Możemy zrobić powtórke jak będzie lepsza pogoda. Ja mam semislick - nie byle jaki - więc na suchym i ciepłym asfalcie miał bym dużo lepszy start - ok 3,8-4,0 do paki - więc tyle bym nadrobił spokojnie, bo na 3 i szczególnie 4 biegu było widać coraz większą różnice, a jak było 2 stopnie to ten mój slick nadawał się bardziej do driftu
![]() Ale liczy się zabawa i uważam że nieżle tam pozamiataliśmy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 09 August 2025 - 04:49 |