![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Jak tam sprzegło Radzik tyle czasu robi???
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
tez robisz u Radzika, to go zapytaj
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Radzik jeszcze robi, ale mam nadzieję że w tym tygodniu już będzie gotowe... Reszta idzie zgodnie z planem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Adaś jakieś fotorelecje byś zapodał.
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Wkoncu dokonczylismy wszystkie zaleglosci driftowe jakie byly do zrobienia wiec w spokoju moglismy wrocic do budowy audi. Zaczalem standardowo od myjni i przygotowania komory do przymiarek. Silnik narazie jest przykrecony na 4 srobki w celach pomiarow . Generalnie prosze nie zwracac uwage na kolorystyke itd bo to czesci z ziemi do przymiarek .
Sytuacja jest bardzo dobra gdyz kolektory wykonane na " sucho " bez mierzenia okazaly sie idealne. Do poniedzialku powinnismy miec obspawane kolektory oraz wykonany wydech. Wkrotce wiecej info ps. Radzikowski wkoncu poddal sie ze sprzeglem i po 2 mc oddal nie ruszone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Fajne lampy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dbasz o detale! Nigdy nie miałem tak czystej komory
![]() ![]() p.s. Radzik trochę przesadził...2 miechy trzymał sprzęgło i nic...ale to z USA będzie jeszcze lepsze napewno. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
p.s. Radzik trochę przesadził...2 miechy trzymał sprzęgło i nic... Ale w ogóle nie zrobił czy jak zwykle powiedział że zrobi i zrobił jakieś dziadostwo co się ślizga? -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Sytuacja wygladala tak ze myslalem ze zrobil i ze sobie lezy na polce. Ostatnio bylem ze sprzeglem do bmw a on mowi ze moje lezy hmm ja mowie no tak do audi .... a on to pan zabiera ja tego nie tknelem bo nie mialem czesci i nie chce tego juz dla pana robic bla bla bla bo panu ciagle zle . Ja mowie no pewnie ze zle skoro sprzeglo dziala z dupy a on do widzenia .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
spoko Adaś, składaj powoli klocki pod maską, a sprzęgło się ogarnie
![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT ...ale to z USA będzie jeszcze lepsze napewno. To się dopiero okaże ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To się dopiero okaże ![]() ![]() Moje sprzęgło będzie trochę inne ![]() W każdym rażie - niech Radzik robi sprzęgła do Tico, jak mu się do Audi nie chcę... Cieszę się że kolektory pasują ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
gdyby nie sprzeglo to auto by juz chyba jezdzilo??...ciekawe czy uda sie zlapac jakas cwiartke w tym sezonie
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Sprzęgło to jeden z powodów. Mi się nie spieszyło, chciałem aby było zrobione profi i bez pośpiechu, potem był sezon driftowy, więc ogólnie idzie zgodnie z planem. W tym sezonie napewno będzie mnie widac, jednak nie szykuje auta na zawody tylko na ulice. Może zrobie jeden przejazd na Polandunlim w sierpniu aby mieć czasy na papierku. A pomiary zrobie już po docieraniu Racelogikiem.
|
|
|
![]()
|
|
Wersje hardcore to ma Daniel .... my przy jego to mamy grzeczne 1 tarczowki hehehe. Rafalek nie przez sprzeglo to troszke trwa. No cwiertke hmmm nawet polowke lykne w sobote. Spadam spac. Jutro zaloze gwinta o dziwo najgorsze sruby ktore zawsze nie daja sie odkrecic poszly jak w masle wiec jutro bedzie juz na kw stal.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
pamietaj, Poniedzialek 6 rano, jak we Wronkach!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ciesze się że wkońcu będę miał gwint, bo na tym zawiasie co miałem to dupa mi ocierała prawie o jezdnie przy mocnych startach...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
pamietaj, Poniedzialek 6 rano, jak we Wronkach! ![]() nawewt we Wronkach nie wstaje sie tak wcześnie, jak w Sportmile ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Byłem dziś, zobaczyłem jak to wygląda. Jeszcze trochę roboty jest, ale już bliżej wyjazdu
![]() Wszystko oczywiście jest PROFI, jednak największe wrażenie zrobiły na mnie kolektory. Czekam na foty ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Do mojego VRa juz przyleciał trzy płytkowy DMmotorsport, wiec jednak chyba ja bede miał największy sprzegłowy hardcore w najmniej hardcorowo uzywanym samochodzie
![]() Mysle, że przy tym tempie prac przegonice mnie, w skodzie bede mył komore silnika pewnie za dwa miechy ![]() Pozdrawiam. PS. Adam dorobisz mi mocowania nowych zacisków ? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 15:18 |