![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
uglebic lekko mozna ten traktor, nie rob tez mega gleby bo bedziesz jezdzil na zasadzie tas tas,
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
czy te ledy w zderzaku to seryjne?
co do stylistyki przydaloby sie jeszcze slupki drzwiowe na czarno okleic.ladna, spojna linie by tworzylo z szybami -------------------- yaris TS 120hp ---> Tjet Ess
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 31 August 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
czy zaciski hamulcowe były seryjnie czerwone?
-------------------- AUQ k04-01 - było
: Kawasaki Z750s..- też było teraz- STI bug |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 19 September 2006 Skąd: Wabcz ![]() |
czy zaciski hamulcowe były seryjnie czerwone? tak seryjnie.. -------------------- _WWW.FACEBOOK.COM/JAPANRACING
|
|
|
![]()
|
|
czy te ledy w zderzaku to seryjne? co do stylistyki przydaloby sie jeszcze slupki drzwiowe na czarno okleic.ladna, spojna linie by tworzylo z szybami tak ledy tez seryjne.. a o slupkach sporo osob mowi ale raczej zostanie tak jak jest.. -------------------- _WWW.FACEBOOK.COM/JAPANRACING
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 December 2009 Skąd: Kraków ![]() |
nie rozumiem jednego...jest to forum motoryzacyjne gdzie tak na prawde powinno być duzo pasjonatów...a pytania zadajecie takie jakbyście z piaskownicy wyszli dopiero.. wystarczy zobaczyc w google lub na jakiejkolwiek stronie co jest w wyposazeniu rs-a i obejdzie sie bez zbednych pytań...
auto swietne, sam mam superba 2.8 v6 i jestem ze skody bardzo zadowolony a jako dawny pracownik skody najezdzilem sie troche tym autem i musze przyznać że po lekkich modach to auto da bardzo duzo frajdy z jazdy... zastanów sie nad gwintowanym zawieszeniemm...chyba ze bedzie zbyt twardo jak dla ciebie... pozdrawiam i gratuluje... |
|
|
![]()
|
|
nie rozumiem jednego...jest to forum motoryzacyjne gdzie tak na prawde powinno być duzo pasjonatów...a pytania zadajecie takie jakbyście z piaskownicy wyszli dopiero.. wystarczy zobaczyc w google lub na jakiejkolwiek stronie co jest w wyposazeniu rs-a i obejdzie sie bez zbednych pytań... auto swietne, sam mam superba 2.8 v6 i jestem ze skody bardzo zadowolony a jako dawny pracownik skody najezdzilem sie troche tym autem i musze przyznać że po lekkich modach to auto da bardzo duzo frajdy z jazdy... zastanów sie nad gwintowanym zawieszeniemm...chyba ze bedzie zbyt twardo jak dla ciebie... pozdrawiam i gratuluje... własnie jak najbardziej gwint wchodzi w gre tylko tak dobrze sie jezdzi teraz tym autem ze boje sie troche go zepsuc.. masz doswiadczenie z jakims gwintem do RS? -------------------- _WWW.FACEBOOK.COM/JAPANRACING
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 December 2009 Skąd: Kraków ![]() |
z gwintem nie...ale jak bedziesz potrzebował nowe cześci lub cos ze stajni miloteka to smialo pisz a dam ci kontakt i bedziesz mial fajne rabaty w salonie skody:)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
nie rozumiem jednego...jest to forum motoryzacyjne gdzie tak na prawde powinno być duzo pasjonatów...a pytania zadajecie takie jakbyście z piaskownicy wyszli dopiero.. wystarczy zobaczyc w google lub na jakiejkolwiek stronie co jest w wyposazeniu rs-a i obejdzie sie bez zbednych pytań... auto swietne, sam mam superba 2.8 v6 i jestem ze skody bardzo zadowolony a jako dawny pracownik skody najezdzilem sie troche tym autem i musze przyznać że po lekkich modach to auto da bardzo duzo frajdy z jazdy... zastanów sie nad gwintowanym zawieszeniemm...chyba ze bedzie zbyt twardo jak dla ciebie... pozdrawiam i gratuluje... nikt nie musi byc alfa i omega ,a grzecznsc wymaga odpowiedziec na pytanie wiec z dupy twoje gadanie zeby sobie googlowac co miala taka wersja a taka ![]() -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
co do stylistyki przydaloby sie jeszcze slupki drzwiowe na czarno okleic.ladna, spojna linie by tworzylo z szybami Popieram, w ogóle rzadko się teraz widuje auta ze słupkami w kolorze nadwozia. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Moc juz jest.......nasz Stage3 do silnikow TSI ;-)
![]() -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
No no, nie próżnujesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 08 November 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
gratki za wynik
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
ładnie to musi juz iść, wpadaj się pochwalić
-------------------- 15" TOYOTA GT86 HKS Supercharger
23" Skoda Octavia IV |
|
|
![]()
|
|
Co wchodzi w stage 3? Wydech, większy IC, dolot, wtryski, pompa?
Jest już czym polatać, gratki. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
Co wchodzi w stage 3? Wydech, większy IC, dolot, wtryski, pompa? Jest już czym polatać, gratki. Wydech,IC,Turbo. -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
Na seryjnym turbo ile szło wyciągnąć?
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
270
-------------------- CompSport
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 May 2009 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
gwint jakiś tez wjechal czy auto buja sie na serii?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Dzisiaj odwiedził mnie użytkownik wichlun i najpierw odbyły się jazdy testowe. DSG to cud techniki, biegi wbija błyskawicznie, w trybie S ciągnie pod odcinke a nawet potrafi się o nią obić. Procedura startu robi robote chociaż wydaje mi się, ze manualnym sprzęgłem akurat dałoby się mniej mielić. Żeby sprawnie przyspieszać należy wyłączyć trakcje.
Auto jest ciche, mimo chyba 3,5 calowego wydechu i mega stabilne przy wyższych (200+) prędkościach - ale, ze do Niemiec blisko to po autobanie pojeździliśmy ![]() Filmy jakieś są robione telefonem, wrzuce jak wróce z działki. Morał jaki mi się wyłania to, że fajnie dłubać świeże auta. Fotki z mojej sesji: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Zazdroszcze ![]() -------------------- 15" TOYOTA GT86 HKS Supercharger
23" Skoda Octavia IV |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 28 July 2025 - 20:22 |