![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
sa jakies modyfikacje zeby skrzynie wzmocnic? bo to troche nie za dobrze jak jest tyle mocy ktorej w sumie nie da sie calkowicie wykorzystac. no chyba ze do top speed. Prawdopodobnie jest możliwość. Parę lat temu pewne mocne RS6 przeszło kuracje wzmacniania tiptronica w 9FF, dzięki czemu możliwe było zrobienie 720(?) KM. -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 09 August 2008 ![]() |
Na 100% sprzęgło nie tknięte,a sposobów jest dużo tylko pomyśleć trzeba,a nie wydać kupe kasy i zrobić filmik o niczym
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
Na 100% sprzęgło nie tknięte,a sposobów jest dużo tylko pomyśleć trzeba,a nie wydać kupe kasy i zrobić filmik o niczym Prosiłem Cie o coś... Masz cokolwiek mądrego do dodania czy będziesz pieprzył bez sensu? skąd wiesz, że sprzęgło nietknięte - robiłeś to auto, znasz właściciela/głównego mechanika/sponsora? Film nie pokazuje nic, nikt się tutaj niczym nie jara oprócz ciebie, że masz pińcet kuni w wydmuszce z ery paleozoiku - szacun bracie. Nie masz nic konkretnego do stwierdzenia ponad "wydać kupę kasy i zrobić filmik o niczym" to daj nam tą przyjemność i idz sobie. To jest forum merytoryczne a nie dla frustratów których żółć zalewa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
zet340i - nie rozumiem o co Ci chodzi.
czym mam sie rozkoszowac? bo zadalem pytanie wiec albo sprecyzuj do kogo piszesz albo zastanow sie kilka razy CO piszesz. I Ty mi na nic nie musisz pozwalac - sam sobie pozwole na cokolwiek bede chcial. -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 09 August 2008 ![]() |
Tak gucior kasuj moje posty razem z różowymi kolegami-wtedy oszczędzisz resztki swej już i tak małej godności
Dawaj gucior taki git z ciebie to ustawmy się w Warszawie- wyjaśnisz mi jaki masz problem a ja Ci na niego z miłą chęcia odpowiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
poziom wypowiedzi żenujący. Ban.
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]() ![]() |