![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 22 December 2009 ![]() |
kuba mam takie pytanie czy driftując na takim naciągu opona nie spadnie ani nie podwinie się ?? ponieważ zastanawiam się czy jak zrobie podobny naciag u siebie w civicu to opona np przy 250km/h nie zejdzie mi z felgi ![]() Mi nigdy nie zdjęło opony a jeździłem na wielu różnych oponach czasami wręcz śmieciach do tego w poślizgu gdzie na oponę działają na prawdę duże przeciążenia i czasami zdarzało się nawet wyjechać tyłem poza trasę. Tak więc w lekkim civicu jadącym na wprost na pewno jej nie zdejmie. Bo nie wyobrażam sobie civic'a z takim naciągiem który wymusi postawienie kół w negatyw (no chyba, że go poszerzysz, żeby to wszystko pomieściło się w nadkolach bez negatywu) jadącego 250km/h w zakręcie ![]() ![]() ![]() ![]() Stroi strasznie. Wydech od kolektorów idzie cały podwójny czy jest złączany i rozłączany w którymś momencie? Wydech od samych kolektorów jest podwójny i nigdzie się nie łączy. koła z zaciągiem są raczej do lansu, a do zabawy jest drugi komplecik ![]() Ten komplet jest i do lansu i do zapier*alnia bo mam zrobionych póki co 6sztuk 11" i 4sztuki 10" ![]() że chciało Ci się tą bude odbudowywać to jestem pełen podziwu felgi to stalówki oplowskie poszerzone? Tak -felgi to poszerzane stalówki z Insigni. A co do odbudowy tej budy to nie chciałem tracić sezonu to jedno, drugie, że dużo pracy włożyłem wcześniej w ogarnięcie wnętrza a trzecie i najważniejsze byłem już do niej dość mocno przywiązany emocjonalnie ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
o i git dzięki za odp, a co do kólek będą jakieś 8calowe z przodu z negatywem dla tego na początku wole się podpytać żeby potem jaj nie było
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 25 January 2006 Skąd: Krosno ![]() |
gumy nie zedrze latalme na 9 calach na hankooku 215/40 ledwo co tej opony bylo na tej feldze a grube drifty przyjmowala az sie zdziwilem ze nigdzie rantem nie dostawilo do asfaltu...
Auto bardzo ladnie odbudowanie kiedy nam e46 pokazesz ? ![]() -------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 May 2009 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Kocham je. Auto znaczy się. Nie dość, że zbudowane w bardzo słusznym celu, to jeszcze wyglądem gniecie orzeszki!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
Chce to zobaczyć w akcji na początku sezonu.
Jakub kawał dobrej roboty, nie spodziewałem się, że będziesz remontował tą budę. Dach, podłoga, wzmocnienie tylnego wózka, coś pięknego... Czy masz może zdjęcie środka? Deska wróciła? -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 26 March 2011 Skąd: Myszków ![]() |
Dzięki za odpowiedź. Chciałem zobaczyć jak wygląda całość tego nowego customowego, bo mnie bardzo zaciekawił.
-------------------- If in doubt, flat out.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Ten wydech wygląda kosmicznie. Jakiś amateur z jego dźwiękiem sie pojawi ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 22 December 2009 ![]() |
Auto bardzo ladnie odbudowanie kiedy nam e46 pokazesz ? ![]() E46 pokażę jak tylko coś przy niej ruszy na poważnie. Póki co stoi i nie ma za bardzo czego pokazywać ![]() Chce to zobaczyć w akcji na początku sezonu. Jakub kawał dobrej roboty, nie spodziewałem się, że będziesz remontował tą budę. Dach, podłoga, wzmocnienie tylnego wózka, coś pięknego... Czy masz może zdjęcie środka? Deska wróciła? W akcji będzie można zobaczyć już 24 lutego na treningu w Poznaniu jeśli tylko będzie sucho. Aktualnego zdjęcia środka nie mam ale deska wróciła ![]() Dzięki za odpowiedź. Chciałem zobaczyć jak wygląda całość tego nowego customowego, bo mnie bardzo zaciekawił. Na razie nie mam takiego zdjęcia, jak tylko zrobię to je wstawię. Ten wydech wygląda kosmicznie. Jakiś amateur z jego dźwiękiem sie pojawi ? Nagrany jeszcze przed remontem dla tego pod spodem tak brzydko. W miejscu, bez obciążenia i do tego to tylko filmik więc szału nie ma... http://www.youtube.com/watch?v=lYa7l1oy1zc...mp;feature=plcp Postaram się nagrać jakiegoś onboard'a to może wtedy będzie lepiej ale to i tak nadal nie będzie to samo co na żywo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Dużo pracy poszło a ten projekt i są teraz efekty
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
mozna prosic fotki tylu (dyfuzor) z przed odbudowa? no chyba ze teraz nadal jest ... dzieki
-------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 01:08 |