![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Grabanów-Kolonia ![]() |
.. ach przydałaby się jakaś druga mała dmuchawka co by poprawić ten dół
![]() ![]() ..wiem ,wiem przy duzym turbo w 4-ro cylindrówce poprostu się nie da ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 January 2008 Skąd: Gliwice ![]() |
Z ciekawości - ile w tej chwili takie autko jest wg Ciebie warte?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
big pompki rozleciaky sie woz palil jak smok i kopcil jak to się rozleciały ? ![]() skoro jest porting i wałek to moc jest trochę jakby za nisko, stawiam dobrą flachę, ze porządnie zrobione hybrydy pompek na koncówkach RACE783 albo Powerplus 1043 dałyby wynik o minimum 10KM większy - skoro auto nie kopci ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
rozlecialy woz palil na 3 gary. nie chce wyej mocy bo jeden motor przekrecilem
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
no moje gratki fajnie że w mojej okolicy sa maniacy mocy podobni do mnie
ps bo sie nieznak na ropniakach czy nie ma mozliwości żeby disel kręcil sie wyżej co można z laguny 2,2 dci zrobić sensownego i bezawaryjnego oczywiście -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 January 2008 Skąd: Gliwice ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Grabanów-Kolonia ![]() |
.. goń france i kupuj trupa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
hmm niee lala mi sie podoba jest wygodna a za tą kase to se moge polówke kupić z 1.1 silnikiem
tu za pare tys mam wszystko co mozna w aucie mieć lącznie z navi xseonami wieloma innymi gadzetami mi nie chodzi zeby miała 250km bo do zabawy mam auto 400km chodzi o to zeby ją leko wzmocnić i tyle jak mowilem w ropniakach nie siedze niemam odpowiedniej wiedzy zeby sobie sam moglem to zrobić a na tym forum na temat lagun nic niema wiem że sa jakies tam programy na 180km i 420nm ale sami wiecie ze z alegro to sobie można kupić ujjja a nie program do silnika sory za ot ale chyba po to jest forum zeby sie oswiecić a z tekstami sprzedaj francuza prosze dajcie spokó bo ktoś kto jeżdzi lambo powie po co podnosić moc w seacie na 250km lepiej kupić lambo które ma 600km -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
To Ty użyj szukajki, bo po co zadawać pytania, które już były zadawane i są na nie odpowiedzi na tym forum.
Całkiem miło, przyjemny dupowóz. Koniec dłubania? -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
hmm niee lala mi sie podoba jest wygodna a za tą kase to se moge polówke kupić z 1.1 silnikiem tu ........... Po jakiemu to jest bo czyta się nie da ? może jakieś znaki interpunkcyjne, albo chociaż firefox, ma niezły skrypt poprawiania błędów Tdik, Twój samochód to chyba najfajniejszy diesel FWD jakiego widziałem ![]() -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Bardzo ładny wynik gratuluje. Z chęcią bym sie przejechał i sprawdził jaki przeciąg to robi
![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
rozlecialy woz palil na 3 gary. nie chce wyej mocy bo jeden motor przekrecilem może końcówka była fabrycznie wadliwa ? z mojego doświadczenia wynika, że na około 200 sztuk 5% nowych koncówek Bosio jest wadliwych, nie chcą dobrze rozpylać, leją i wręcz nie da sie na nich wytworzyć cisnienia - mówię oczywście o rozpylaczach do VP ale jest duża szansa ze w PD bedzie tak samo... niestety kontrola jakości w FB jest kiepska moze miałeś pecha i Tobie tez się trafiła taka co lała, co skutkowało tym że chodził na 3 gary, zwłaszcza jesli przekręcenie motoru polegało na wypaleniu dziury w tłoku na tej lejącej pompce ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Koncowki zostaly zalozone do nowych pompowtryskiwaczach. Pocztakowo wszystko bylo ok.
W miare czasu korekcja robila sie coraz gorsza az komputer zaczal rejestrowac blad i wylaczac pompke. Przygotowany bylem na to bo to nie pierwszy samochod w ktorym tak sie stalo. Wniosek= najlepsze sa ALe ;-) -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
cowboy ja zmienilem motor po przekreceniu silnika i big pompki byly wsadzone do nowego silnika. po unafllu pompek ustalismy z Patem ze wsadzame ori pompki. to co jest mnie wystarczy i nie bede wiecej modzil tego auta. co do szpery niebede jej zakldal bo autem jezdze zwykle na codzien a mocy uzywam glownie do wyprzedzania. co do zawodow dobre sliki daja rade
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 16 September 2009 ![]() |
Witam, jak się nie mylę to tdik był swoim woźdłem w Kamieniu Śląskim i nawet nieźle to jeździ, ale miało tam być coś ok. 280KM, a tu tylko 250KM? Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
ja nie mowilem nigdy ze bedzie 280 koni to po 1 a po drugie to w kamieniu auto slabo jechao bo mialo big pompki ktore nie zdawaly egzaminu. zreszta to widac bylo po czasach z kamienia na poziomie 13,9.
|
|
![]()
|
|
Koncowki zostaly zalozone do nowych pompowtryskiwaczach. Pocztakowo wszystko bylo ok. W miare czasu korekcja robila sie coraz gorsza az komputer zaczal rejestrowac blad i wylaczac pompke. Przygotowany bylem na to bo to nie pierwszy samochod w ktorym tak sie stalo. Wniosek= najlepsze sa ALe ;-) w takim razie musi widać wyklepały się iglice w rozpylaczach na skutek wysokiej temp.. ciekaw jestem co pokazałaby sekcja zwłok tych pompek ? z drugiej strony to dziwne bo nawet zestawy na włoskim Firadzie robione w Nadarzynie jeżdżą bezproblemowo juz jakis dłuższy czas... nikt wczesniej nie zeznawał, ze te RACE-owe koncówki BOSIO do PDeka sa tak awaryjne... Wniosek: najlepsze są ori ALki BOSCH-a, ale zawsze je mozna rozwiercić do tych 0,220mm ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 05 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
w takim razie musi widać wyklepały się iglice w rozpylaczach na skutek wysokiej temp.. ciekaw jestem co pokazałaby sekcja zwłok tych pompek ? z drugiej strony to dziwne bo nawet zestawy na włoskim Firadzie robione w Nadarzynie jeżdżą bezproblemowo juz jakis dłuższy czas... nikt wczesniej nie zeznawał, ze te RACE-owe koncówki BOSIO do PDeka sa tak awaryjne... Wniosek: najlepsze są ori ALki BOSCH-a, ale zawsze je mozna rozwiercić do tych 0,220mm ![]() Nam tez padły po kilku miesiącach duże pompki w leonie.Jak Patryk pisze że najlepsze są zdrowe lub nowe ALki -------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
![]()
|
|
Nam tez padły po kilku miesiącach duże pompki w leonie.Jak Patryk pisze że najlepsze są zdrowe lub nowe ALki no to kurcze wynika ze BOSIO sie tu nie popisało... w takim razie tak jak napisałem najlepiej kupić nowe zestawy Boscha koncówek 1043 i następnie je rozwiercić i wypolerować krawedzie otworów ![]() EDIT: kontynuując OT nt BIG Pompek jeszcze przyszło mi do głowy żeby Rogal wpisał jak jego RACE'y składane u Bogdana w Nadarzynie się spisują ? ZTCW DGW smiga teraz na tym silniku ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 00:03 |