![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
zima idzie nuda zawiewa nic tu sie nie dzieje wiec postanowilem shamowac dzis moje auto oto co wyszlo
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Nihil novi.... ale lans jest
![]() -------------------- Best ET- 14.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 30 August 2004 Skąd: Lublin ![]() |
piękny wynik , gratulacje. Da sie złapać troche przyczepnośći na pierwszych trzech biegach ?
![]() -------------------- Turbokombi C6 3.0TDi V6 281 / 586
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 04 June 2007 Skąd: inowrocław ![]() |
jest kozak ! bez 2 zdań.
na tym setupie robi strongest cupra takie czasy? -------------------- Facebook - Brk-tuning
1,9tdi + NX 13,3et |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
We Wrocławiu jest taka korporacja "Zapierdalacze Taxi"... Myśle, że pasowałbyś tam...
|
|
|
![]()
|
|
na tym setupie strongest takie robi. mialem waskie slicki jak robilem te czasy i sie dosyc bardzo slizgalem. na przyszly sezon mam w planie 13,4x moze sie uda. na zimowkach na s1, bylo mokro, wczoraj przy koncu trojki t.j. ok 100km/h woz jeszcze gubil trakcje. chcialem zauwazyc ze to moj program na ktorym jezdze na codzien
-------------------- Z3 coupe :) jest
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
nawet 260KM nie pękło...
trochę marnie jak na Strongest CUPRA TDI in Poland ![]() |
|
|
![]()
|
|
wiesz kolego jak jestes taki kozak to sobie zrob smochod o wiekszej mocy od mojej i tyle. nie bede robil o/t. w wiekszosci przypadkow najwiekszymi krytykantami osob co cos robia sa osoby ktore nic nie robia. pozdrawiam
-------------------- Z3 coupe :) jest
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Grabanów-Kolonia ![]() |
... no przeciaż Grześ żartuje a Ty się burzysz,
![]() ![]() ..powiedz proszę jak się jedździ w dolnym zakresie obrotowym bo nie zawsze wykres odzwierciedla to co czuje szofer za kólkiem ![]() hehe pewnie masaż karku solidny, gratuluje pocisku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
kiedy sprzedajesz fure i kupujesz AWD? LOL
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
gratki !!
to jeszcze moze napisz jakie tam graty masz ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
nawet 260KM nie pękło... trochę marnie jak na Strongest CUPRA TDI in Poland ![]() wiesz kolego jak jestes taki kozak to sobie zrob smochod o wiekszej mocy od mojej i tyle. nie bede robil o/t. w wiekszosci przypadkow najwiekszymi krytykantami osob co cos robia sa osoby ktore nic nie robia. pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() btw - masz szpere ?? -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 28 December 2003 Skąd: Gliwice ![]() |
To juz wiem co tak wczoraj na tarnogorskiej dymilo
![]() A na powaznie - jakie egt i ile dymu to generuje? Lag bardzo wyczuwalny? Pozdro -------------------- WWW.CINSOFT.PL
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
lag do 2300rpm nie jest jakim hardcorem. sa diesle seryjne, ktore maja laga do 2krpm.
-------------------- BMW 135i
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
naciągnąłeś niutona w podpisie, zaokrągla się w górę jak po przecinku mamy 5 lub więcej
![]() a tak w temacie - moc fajna, na pewno między biegami idzie jak burza tyle, że do jazdy na co dzień gdzie głównie w mieście bijemy trzy pierwsze biegi w ośce to imo sztuka dla sztuki. t. |
|
|
![]()
|
|
naciągnąłeś niutona w podpisie, zaokrągla się w górę jak po przecinku mamy 5 lub więcej ![]() ale za to moc zaniżył w dół ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
szpery nie mam
![]() laga nie ma bardzo wyczuwalnego tzn jesli porownac z seryjnym turbem to jest lag przy 2000 mam juz 0,5 bar ladowania woz nie dymi wcale moga to potwierdzic ludzie co wczoraj byli na tarnogorskiej btw zarowno woz jak i motor sa do sprzedania bo mi sie po prostu juz znudzil ![]() mody to big turbo cs1 przelotowy cooler by cs przelot wydech na dwoch puszkach by cs obrobiona glowica by vo2us walek zmieniony na gruchowy ![]() SERYJNE POMPKI AL (po eksperymentach z big pompkami powrocilem do seryjnych) brak przeplywki chlodnica oleju zabity egr sprzeglo sach race b6 + spring z cupry tyl b14 hebel ap racing przod 256mm tyl -------------------- Z3 coupe :) jest
|
|
![]()
|
|
SERYJNE POMPKI AL (po eksperymentach z big pompkami powrocilem do seryjnych) a co było nie tak z nieseryjnymi ? nie było spodziewanej mocy, auto kopciło ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: Pd ![]() |
szpery nie mam ![]() laga nie ma bardzo wyczuwalnego tzn jesli porownac z seryjnym turbem to jest lag przy 2000 mam juz 0,5 bar ladowania woz nie dymi wcale moga to potwierdzic ludzie co wczoraj byli na tarnogorskiej btw zarowno woz jak i motor sa do sprzedania bo mi sie po prostu juz znudzil ![]() mody to big turbo cs1 przelotowy cooler by cs przelot wydech na dwoch puszkach by cs obrobiona glowica by vo2us walek zmieniony na gruchowy ![]() SERYJNE POMPKI AL (po eksperymentach z big pompkami powrocilem do seryjnych) brak przeplywki chlodnica oleju zabity egr sprzeglo sach race b6 + spring z cupry tyl b14 hebel ap racing przod 256mm tyl Jak wyglada spalanie tego przy codziennym uzytku, np w porownaniu do ARL? Trasa wolno, trasa szybko, miasto, etc. |
|
|
![]()
|
|
big pompki rozleciaky sie woz palil jak smok i kopcil
z 2000km polowa trasa polowa krakowskie korki mam na kompie 8,5l najnizsze spalanie osiaga moja kobieta 5,9 trasa do 100km/h spalanie zalezy od tego jak bardzo wyprzedzam peletony wozow. przy jezdzie do 150 km/h mowie o drogach zwyklcych i wyprzedzaniu to jest ok 8 jesli mniej wyprzedzam to jest 7,4 7,5 przy 180-200km/h predkosc motorka na tej krotkiej skrzyni jest odpowiednio 3500-4000rpm to jest miedzy 9a10l/100km. na dniach wkladam najdluzsza mozliwa skrzynie 6 tke to mysle ze konsumpcja woza spadnie. -------------------- Z3 coupe :) jest
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 18:40 |