![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 July 2010 ![]() |
ooo fajnie.... ja musiałbym jeszcze zamontować dwa foteliki dla córek...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 August 2010 ![]() |
Ja tam mam plastiki i dwa foteliki ale jeden dla chłopca a drugi dla dziewczynki ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 28 February 2012 Skąd: Wieluń ![]() |
Co do jakości montażu forda to problem dotyczny nie tylko egzemplarzy z początku produkcji. Ja mam z marca 2010 i mój też miał ciekawe usteki (pomijając wypadające sruby mocujące skrzynię biegów do nadwozia, oraz śruby downpipa i turbo). Od jakiegoś czasu miałem problem z geometrią kół, przyczyna: poluzowana i przestawiona belka przedniego zawieszenia!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
wierzyc sie nie chce....ehhhh
-------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Co do jakości montażu forda to problem dotyczny nie tylko egzemplarzy z początku produkcji. Ja mam z marca 2010 i mój też miał ciekawe usteki (pomijając wypadające sruby mocujące skrzynię biegów do nadwozia, oraz śruby downpipa i turbo). Od jakiegoś czasu miałem problem z geometrią kół, przyczyna: poluzowana i przestawiona belka przedniego zawieszenia! Nie narzekaj, masz w sumie niedrogie auto, dorzucisz 4tys. na drobne mody i będziesz ganiał 3 razy droższe auta, jak choćby ISFy. Dzisiaj pogoniłem jednego na AOW i on musi mieć dopiero kiepski humor! -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 28 February 2012 Skąd: Wieluń ![]() |
Swojego czasu jak jeszcze miałem RSII w wersji 291km (mój niestety trzymał taką słabą serię), taki leksus mnie nieźle pokarał na A2. Przedział prędkości pow. 200km/h, był wyraźnie szybszy. Ostatni jednak na mapie by Jetronik pogoniłem gościa w S5. (Zobaczyć ździwienie na twarzy tego kierowcy - bezcenne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Nie narzekaj, masz w sumie niedrogie auto, dorzucisz 4tys. na drobne mody i będziesz ganiał 3 razy droższe auta, jak choćby ISFy. Dzisiaj pogoniłem jednego na AOW i on musi mieć dopiero kiepski humor! Też kiedyś myślałem, że "niska" cena motywuje słabszą jakość - błąd. NIC nie motywuje takiej awaryjności w nowym aucie !!! Niektóre awarie jak np. ta odkręcająca się belka, są wręcz śmiertelnym zagrożeniem ![]() Nigdy więcej Forda ![]() Szedłem ostatnio równo spod świateł z RS4 Avant B7, do czasu aż mi sprzęgło nie zostało na chwilę w podłodze przy zmianie biegu na trójkę ![]() Ja pieprzę wyścigówkę, w której mi producent wmawia że za szybko zmieniam biegi ![]() (dla tych co nie wiedzą: specjalny wentyl specjalnie przytrzymuje pedał żeby "chronić sprzęgło") -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Swojego czasu jak jeszcze miałem RSII w wersji 291km (mój niestety trzymał taką słabą serię), taki leksus mnie nieźle pokarał na A2. Przedział prędkości pow. 200km/h, był wyraźnie szybszy. Ostatni jednak na mapie by Jetronik pogoniłem gościa w S5. (Zobaczyć ździwienie na twarzy tego kierowcy - bezcenne ![]() Nie miałeś słabej serii, tylko przez jakiś czas był taki soft słabszy. Sam też mam gdzieś wykres z hamowania po strzale kolektora ze zmienionym softem - poniżej 300 koni wyszło. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 24 October 2010 ![]() |
Hello. Mam do sprzedania lekko uzywany decat do Focus RS MKII. Jak ktos zainteresowany to na Priva. Pzdr;)
|
|
|
![]()
|
|
Hello. Mam do sprzedania lekko uzywany decat do Focus RS MKII. Jak ktos zainteresowany to na Priva. Pzdr;)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 18 October 2011 Skąd: Ustroń ![]() |
Hmm.. Byś napisał miesiąć temu to bym łyknoł. Teraz to Downpipe i Decat lata już w RS-ie i miałczy aż miło
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Żona kazała
![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|