![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 18 October 2011 Skąd: Ustroń ![]() |
Konkretna data do ustalenia. Dopisywać się!!!
Slovakiaring: 1. V-Ride 2. Sebalanek 3. RSss (ja) 4. craa Ułeż: 1. KrisSz 2. Sebalanek 3. V-Ride 4. RSss (ja) Wyrazów: 1. Sebalanek 2. RSss (ja) 3. V-Ride |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 15 November 2011 ![]() |
Wstępnie też się piszę na Slovakring i Ułęż. Myślicie coś o jakimś szkoleniu z instruktorami, czy o zwykłym upalaniu po torze?
Czy tor Wyrazów nie jest jakoś skrajnie rozjechany? Chodzi mi o słabą nawierzchnię i beznadziejne pobocze? |
|
|
![]()
|
|
Wstępnie też się piszę na Slovakring i Ułęż. Myślicie coś o jakimś szkoleniu z instruktorami, czy o zwykłym upalaniu po torze? Czy tor Wyrazów nie jest jakoś skrajnie rozjechany? Chodzi mi o słabą nawierzchnię i beznadziejne pobocze? Spoczko. Co do wyrazowa myślę że jest ok. Jeszcze zapytam kolegi który latał tam na motocyklu może coś więcej nam wyjaśni . Koledzy- przyszedł mi dziś długo oczekiwany Intercooler Airtec ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 August 2010 ![]() |
Zdjęcie zderzaka ułatwia zakładanie. Poza tym Plug and play.
To co prawda z innego ICka ale działa tak samo: http://www.forgemotorsport.com/media/Focus...%20mk2%20IC.pdf Moment !!!! Tylko ta instrukcja jest do zielonego. Nie wiem czy w białym lub niebieskim będzie tak samo ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 28 July 2011 ![]() |
fajna instrukcja, ale do mojego nie pasowało by . Mam niebieski
![]() @ wyjazdów na upalanie: 1) nie znam tych torów , ale wydaje mi się że Ułęż i Wyrazów są nieco ciasne. Mam nadzieje że tak nie jest. (nie znam tych torów , bazuje na www) nie mniej jednak nie zmienia to chęci do uczestnictwa w zawodach. 2) jazdę z instruktorem mam już za sobą , więc mnie interesuje upalanie. ![]() P.S. próbuję namówić kumpla z pracy na zakup RS-a , był by kolejny do grupki. Ale zobaczymy, szanse są nie za duże. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 29 November 2010 ![]() |
Tor wyrazów:
Nawierzchnia jeszcze do przeżycia, choć kolorowo nie jest- nierówności są, różne rodzaje asfaltu są (w tym ten najbardziej zjadajacy opony) Pobocze- lepiej nie zwiedzać. Zamiast tarek są płyty betonowe o takie http://www.polskastrefa.eu/images/142652.jpg które są niżej niz nawierzchnia, a za nimi pobocze było kiedyś z piachu, gdzieniegdzie to zwykła trawa. Ale mimo to można tam fajnie poupalać, tyle, że bez spinki, jazdy na krawedzi i walki o życie. Plusem jest też fakt, że tor jest wiecznie otwarty. Jeśli się Wam uda to chętnie podjadę, też RS ale z pod znaku innej marki ![]() Tutaj jakieś foto (motocyklami jeżdza i daja rade wiec nie jest tak źle, często spotykam tam Ziomka na supermoto) http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/pora...kretow.jpg.html |
|
|
![]()
|
|
cholera , lubię walkę o życie. Dzięki za opis.
|
|
|
![]()
|
|
P.S> zapraszamy wszystkie RS-y
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Zdecydowanie nie trzeba zdejmować zderzaka do wymiany IC Airtec.
Wystarczy podnieść auto i odkręcić płyty pod podwoziem. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
No i gitara!!! Będzie dobrze bo mam Zielonkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Aktualizacja listy
![]() Slovakiaring: 1. V-Ride 2. Sebalanek 3. RSss (ja) 4. craa 5. eMBe Ułeż: 1. KrisSz 2. Sebalanek 3. V-Ride 4. RSss (ja) 5. eMBe Wyrazów: 1. Sebalanek 2. RSss (ja) 3. V-Ride 4. /Pablo |
|
|
![]()
|
|
IC-ka zalewamy wyłacznie świeżym leśnym powietrzem ECO
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 24 October 2010 ![]() |
Siema:) Ile taki Intercooler Airtec kosztuje do RSa? Zbieram sie zbieram, ale narazie gotówki brak na mody, wiec sadze, ze ratami bedę czesci kupował... Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Google ci powie ile kosztuje
![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|
![]()
|
|
Siema:) Ile taki Intercooler Airtec kosztuje do RSa? Zbieram sie zbieram, ale narazie gotówki brak na mody, wiec sadze, ze ratami bedę czesci kupował... Pozdrawiam. KLIK ! I masz wszystko. Patrz cena z vat. Zbieraj sie zbieraj ale na Spota z nami na przyszły rok! ![]() rasta_fkp - na Ciebie też liczymy! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Kup raz a dobrze bo inaczej koszty przesyłek Cię zjedzą :-)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Proponuję zestaw startowy:
- ICek Airteca - Downpipe 3 cale (dowolny) - Decat 3 cale (dowolny) - Poduszka skrzyni biegów (Vibratechnic, Elevate, GGR) W PL: - tulejka dystansowa do sondy lambda - Program do cirka 370 KM i koło 500 Nm u wybranego tunera To wszystko jeżeli oczywiście chcesz modzić i nie zależy Ci na gwarancji. Proponuję jako starter lekture tego wątku lub inny wątek na forum Focusa (FKP) - jest w nich dużo info na ten temat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
KLIK ! I masz wszystko. Patrz cena z vat. Zbieraj sie zbieraj ale na Spota z nami na przyszły rok! ![]() rasta_fkp - na Ciebie też liczymy! ![]() Do Ułęża możecie mnie dopisać, chętnie wpadnę i pokażę co to znaczy szybki Focus ![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 22 August 2025 - 00:32 |