![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 18 October 2011 Skąd: Ustroń ![]() |
Najprościej wybadać 'zapał' pojawiając się np w Ułęży na jakiejś pojeżdżawce z Wróblem albo podłączyć się do jakiegoś zlotu. Bardzo fajne imprezy były w tym roku z klubem Mustanga, VW, Mazdy, etc. W zebranie odpowiednio dużej grupy tylko RS-ami jakoś nie bardzo wierzę....ale chciałbym się miło rozczarować. Zapał? Co masz na mysli? Ułęż -dobra propozycja chodź mi nie najbliższa, ale mniejsza z tym. Cenowo miej więcej jak by to wyglądało? Co do podłączenia się jestem za Mustangiem ![]() CYTAT Ja osobiście do końca marca jestem 'ugotowany' z jeżdzeniem więc poczekam aż śniegi zejdą. Ja mam tak samo. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
CYTAT Ja osobiście do końca marca jestem 'ugotowany' z jeżdzeniem więc poczekam aż śniegi zejdą. Ja mam tak samo. A ja nie ![]() ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 August 2010 ![]() |
U mnie akurat nie ze względu na śnieg a na robotę, ale na jedno wychodzi....
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 28 July 2011 ![]() |
Slovakiaring - piszę się
![]() |
|
|
![]()
|
|
U mnie akurat nie ze względu na śnieg a na robotę, ale na jedno wychodzi.... U mnie natomiast-śnieg i brak porządnych zimówek jakie nam tu Kolega zaprezentował ![]() Slovakiaring- wypasiony tor wybudowany 2 lata temu, techniczny, z ciasnymi zakrętami oraz mocnymi wzniesieniami ( chopkami). Ok 300 km od granicy czeskiej, 30 km. przed Bratysławą już z konkretnym zapleczem ![]() Da się wyszaleć na maxa w profesjonalnych warunkach ![]() Jestem za! Zresztą otwarty jestem na wiele propozycji. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 August 2010 ![]() |
Brzmi kusząco ale to wycieczka na tydzień koszty inne. Pojeżdżawka w Ułęży to 130 km i cirka 200-250 za tor / jazdę z instruktorem do upadłego + koszt paliwa. Wszystko zamyka się w jednym dniu.
|
|
|
![]()
|
|
130 km dla ciebie Kris , dla mnie ok 400 km. Co nie jest wielką przeszkodą. Tor Slovakia daje radę (opieram się na opisie na www).Tak jak opisał go RSss. Zgadzam się jednak że na jeden dzień nie ma co jechać, na dwa już się opłaca z jednym noclegiem i małą wieczorową imprezką . W sumie w Ułęży na jednym dniu też się nie skończy , nie widzi mi się powrót po całym dniu upalania gumy.
Suma sumarum jestem za Slovakią , ale podporządkuję się grupie. W końcu mamy demokracje. W innym przypadku nigdy nic z tego nie będzie. P.S. piszę właśnie z szpitala gdzie czekam na poród drugiego dziecka |
|
|
![]()
|
|
130 km dla ciebie Kris , dla mnie ok 400 km. Co nie jest wielką przeszkodą. Tor Slovakia daje radę (opieram się na opisie na www).Tak jak opisał go RSss. Ja bym miał do Ułeży gdzieś 380 ale z tym nie ma problemu. Do 600 km ogarniam sprawę ![]() ![]() ![]() CYTAT Zgadzam się jednak że na jeden dzień nie ma co jechać, na dwa już się opłaca z jednym noclegiem i małą wieczorową imprezką Innej opcji nie widzę ![]() CYTAT W sumie w Ułęży na jednym dniu też się nie skończy , nie widzi mi się powrót po całym dniu upalania gumy. Zgadzam się. Chyba że kogoś obowiązki wezwą. CYTAT Suma sumarum jestem za Slovakią , ale podporządkuję się grupie. W końcu mamy demokracje. W innym przypadku nigdy nic z tego nie będzie. Właśnie! Ja też się podporządkuje grupie żeby nie było! Bedzie Slovakia to będzie Slovakia, bedzię Ułęż to bedzie Ułęż ![]() CYTAT P.S. piszę właśnie z szpitala gdzie czekam na poród drugiego dziecka Łoł Gratuluje! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja bym miał do Ułeży gdzieś 380 ale z tym nie ma problemu. Do 600 km ogarniam sprawę ![]() ![]() ![]() Innej opcji nie widzę ![]() Zgadzam się. Chyba że kogoś obowiązki wezwą. Właśnie! Ja też się podporządkuje grupie żeby nie było! Bedzie Slovakia to będzie Slovakia, bedzię Ułęż to bedzie Ułęż ![]() Łoł Gratuluje! ![]() Dzięki , już po wszystkim. Dziewczynka, tak jak planowałem (czyt. robiłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ok. Puki co mamy 2 opcje. Slovakiaring i Ułeż. (można zorganizować oby dwie
![]() ![]() ![]() Slovakiaring: 1. V-Ride 2. Sebalanek 3. RSss (ja) Ułeż: 1. KrisSz 2. Sebalanek 3. V-Ride 4. RSss (ja) Wyrazów: 1. Sebalanek 2. RSss (ja) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
To ja jestem za kierownicą zielonego
![]() Troszkę niemiarodajny ten film, bo kierowca czarnego ładował turbo przed startem (gaz do dechy i hamulec lewą nogą) a ja nie. Co nie zmienia faktu, że właśnie ten event przeważył szalę i dosłownie tydzień czy 2 później zrobiłem sobie tuning ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 24 October 2010 ![]() |
Spora różnica;) Ciekawe jak po modach pojedynek by wyglądał...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
Różnica jak by czarny miał minimum 100 km więcej.
btw. fajna miejscówka ![]() -------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
Slovakiaring, Autodrom most, Brno, Poznań itp. Jeśli spotkanie będzie na prawdziwym torze w weekend, nie środek tygodnia to chętnie dołączę
![]() Lotniska i proste odcinki z pachołkami u mnie odpadają bo piękne rajdowe oesy mam pod nosem więc emocji nie brakuje. Jeśli spotkanie będzie w CZ, SK to po drodze zapraszam w moje okolice i rundkę po takich trasach jak Sienna ( ulubiony odcinek PL Top Gear) , Walim, Srebrna góra , Kudowa - Karłów. Emocji nie będzie brakować ![]() Ok. Puki co mamy 2 opcje. Slovakiaring i Ułeż. (można zorganizować oby dwie ![]() ![]() ![]() Slovakiaring: 1. V-Ride 2. Sebalanek 3. RSss (ja) Ułeż: 1. KrisSz 2. Sebalanek 3. V-Ride 4. RSss (ja) Wyrazów: 1. Sebalanek 2. RSss (ja) -------------------- ________________
911 4GTS RS MK2 2010-2013 |
|
|
![]()
|
|
A ile kosztuje zamknięcie tego odcinka? Bo to na TYM polega różnica
![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
A ile kosztuje zamknięcie tego odcinka? Bo to na TYM polega różnica ![]() Nie organizujesz wyścig górski, tylko zabawe na pewnym odcinku a do tego wystarczy jedno auto które stoi na górze i daje znak reszcie na dole kiedy mogą bezpiecznie napinać pod górę ![]() -------------------- ________________
911 4GTS RS MK2 2010-2013 |
|
|
![]()
|
|
Ok. Puki co mamy 2 opcje. Slovakiaring i Ułeż. (można zorganizować oby dwie ![]() ![]() ![]() Slovakiaring: 1. V-Ride 2. Sebalanek 3. RSss (ja) Ułeż: 1. KrisSz 2. Sebalanek 3. V-Ride 4. RSss (ja) Wyrazów: 1. Sebalanek 2. RSss (ja) 3. V-Ride dopisałem się ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Slovakiaring, Autodrom most, Brno, Poznań itp. Jeśli spotkanie będzie na prawdziwym torze w weekend, nie środek tygodnia to chętnie dołączę ![]() Lotniska i proste odcinki z pachołkami u mnie odpadają bo piękne rajdowe oesy mam pod nosem więc emocji nie brakuje. Jeśli spotkanie będzie w CZ, SK to po drodze zapraszam w moje okolice i rundkę po takich trasach jak Sienna ( ulubiony odcinek PL Top Gear) , Walim, Srebrna góra , Kudowa - Karłów. Emocji nie będzie brakować ![]() I like it! ![]() ![]() craa - w takim razie dopisuję Cię do Slovakia ![]() też się piszę, tylko aby autek było więcej. (nie koniecznie RS-y) Ja również! CYTAT dopisałem się Fajnie! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 22 August 2025 - 00:30 |