Shoutbox 0 nowych PW 

83 Stron V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Focus RS (i RS500), 2 filmiki
RSss
post Thu, 24 Nov 2011 - 17:25
Post #1221

User

CYTAT(KrisSz @ Thu, 24 Nov 2011 - 11:41) *
Najprościej wybadać 'zapał' pojawiając się np w Ułęży na jakiejś pojeżdżawce z Wróblem albo podłączyć się do jakiegoś zlotu. Bardzo fajne imprezy były w tym roku z klubem Mustanga, VW, Mazdy, etc. W zebranie odpowiednio dużej grupy tylko RS-ami jakoś nie bardzo wierzę....ale chciałbym się miło rozczarować.

Zapał? Co masz na mysli? Ułęż -dobra propozycja chodź mi nie najbliższa, ale mniejsza z tym. Cenowo miej więcej jak by to wyglądało? Co do podłączenia się jestem za Mustangiem biggrin.gif

CYTAT
Ja osobiście do końca marca jestem 'ugotowany' z jeżdzeniem więc poczekam aż śniegi zejdą.

Ja mam tak samo.
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 24 Nov 2011 - 17:25
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
mAbZ
post Thu, 24 Nov 2011 - 21:12
Post #1222

Forum Homee

CYTAT(RSss @ Thu, 24 Nov 2011 - 17:25) *
CYTAT
Ja osobiście do końca marca jestem 'ugotowany' z jeżdzeniem więc poczekam aż śniegi zejdą.

Ja mam tak samo.

A ja nie tongue.gif

--------------------
Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25

+Quote Post
KrisSz
post Thu, 24 Nov 2011 - 21:33
Post #1223

Super User

U mnie akurat nie ze względu na śnieg a na robotę, ale na jedno wychodzi....

+Quote Post
v-ride
post Fri, 25 Nov 2011 - 08:08
Post #1224

User

Slovakiaring - piszę się wink.gif

+Quote Post
RSss
post Fri, 25 Nov 2011 - 13:15
Post #1225

User

CYTAT(KrisSz @ Thu, 24 Nov 2011 - 21:33) *
U mnie akurat nie ze względu na śnieg a na robotę, ale na jedno wychodzi....

U mnie natomiast-śnieg i brak porządnych zimówek jakie nam tu Kolega zaprezentował rolleyes.gif

Slovakiaring- wypasiony tor wybudowany 2 lata temu, techniczny, z ciasnymi zakrętami oraz mocnymi wzniesieniami ( chopkami). Ok 300 km od granicy czeskiej, 30 km. przed Bratysławą już z konkretnym zapleczem biggrin.gif
Da się wyszaleć na maxa w profesjonalnych warunkach wink.gif
Jestem za! Zresztą otwarty jestem na wiele propozycji.

+Quote Post
KrisSz
post Fri, 25 Nov 2011 - 15:54
Post #1226

Super User

Brzmi kusząco ale to wycieczka na tydzień koszty inne. Pojeżdżawka w Ułęży to 130 km i cirka 200-250 za tor / jazdę z instruktorem do upadłego + koszt paliwa. Wszystko zamyka się w jednym dniu.

+Quote Post
v-ride
post Fri, 25 Nov 2011 - 16:44
Post #1227

User

130 km dla ciebie Kris , dla mnie ok 400 km. Co nie jest wielką przeszkodą. Tor Slovakia daje radę (opieram się na opisie na www).Tak jak opisał go RSss. Zgadzam się jednak że na jeden dzień nie ma co jechać, na dwa już się opłaca z jednym noclegiem i małą wieczorową imprezką . W sumie w Ułęży na jednym dniu też się nie skończy , nie widzi mi się powrót po całym dniu upalania gumy.

Suma sumarum jestem za Slovakią , ale podporządkuję się grupie. W końcu mamy demokracje. W innym przypadku nigdy nic z tego nie będzie.

P.S. piszę właśnie z szpitala gdzie czekam na poród drugiego dziecka

+Quote Post
RSss
post Fri, 25 Nov 2011 - 17:23
Post #1228

User

CYTAT(v-ride @ Fri, 25 Nov 2011 - 16:44) *
130 km dla ciebie Kris , dla mnie ok 400 km. Co nie jest wielką przeszkodą. Tor Slovakia daje radę (opieram się na opisie na www).Tak jak opisał go RSss.

Ja bym miał do Ułeży gdzieś 380 ale z tym nie ma problemu. Do 600 km ogarniam sprawę wink.gif Slovakia naprawdę daje radę, jeździłem tam kilka razy na treningach i startowałem w 2 wyścigach w 2010 - 5 miejsce w WMMP Super Stock 600 w 2011 Bomba na drugim okrążeniu przy ok.200 km/h :/ i wizyta w szpitalu a było tak dobrze 2 miejsce się szykowało. Ale co się nie robi dla Pasji wink.gif Teraz chwilowo przerzucam się na samochody a jest co upalać mając na myśli RS-a biggrin.gif

CYTAT
Zgadzam się jednak że na jeden dzień nie ma co jechać, na dwa już się opłaca z jednym noclegiem i małą wieczorową imprezką

Innej opcji nie widzę wink.gif
CYTAT
W sumie w Ułęży na jednym dniu też się nie skończy , nie widzi mi się powrót po całym dniu upalania gumy.

Zgadzam się. Chyba że kogoś obowiązki wezwą.

CYTAT
Suma sumarum jestem za Slovakią , ale podporządkuję się grupie. W końcu mamy demokracje. W innym przypadku nigdy nic z tego nie będzie.

Właśnie! Ja też się podporządkuje grupie żeby nie było! Bedzie Slovakia to będzie Slovakia, bedzię Ułęż to bedzie Ułęż biggrin.gif

CYTAT
P.S. piszę właśnie z szpitala gdzie czekam na poród drugiego dziecka

Łoł Gratuluje! cool.gif

+Quote Post
v-ride
post Fri, 25 Nov 2011 - 21:46
Post #1229

User

CYTAT(RSss @ Fri, 25 Nov 2011 - 17:23) *
Ja bym miał do Ułeży gdzieś 380 ale z tym nie ma problemu. Do 600 km ogarniam sprawę wink.gif Slovakia naprawdę daje radę, jeździłem tam kilka razy na treningach i startowałem w 2 wyścigach w 2010 - 5 miejsce w WMMP Super Stock 600 w 2011 Bomba na drugim okrążeniu przy ok.200 km/h :/ i wizyta w szpitalu a było tak dobrze 2 miejsce się szykowało. Ale co się nie robi dla Pasji wink.gif Teraz chwilowo przerzucam się na samochody a jest co upalać mając na myśli RS-a biggrin.gif

Innej opcji nie widzę wink.gif

Zgadzam się. Chyba że kogoś obowiązki wezwą.

Właśnie! Ja też się podporządkuje grupie żeby nie było! Bedzie Slovakia to będzie Slovakia, bedzię Ułęż to bedzie Ułęż biggrin.gif

Łoł Gratuluje! cool.gif

Dzięki , już po wszystkim. Dziewczynka, tak jak planowałem (czyt. robiłem cool.gif )

+Quote Post
RSss
post Mon, 28 Nov 2011 - 12:41
Post #1230

User

Ok. Puki co mamy 2 opcje. Slovakiaring i Ułeż. (można zorganizować oby dwie tongue.gif ) Termin proponuje letni, początek lata, środek cool.gif . Konkretna data do ustalenia. Zróbmy zatem wstępną listę kto by się pisał i na co. Dopisywać się!!! wink.gif

Slovakiaring:
1. V-Ride
2. Sebalanek
3. RSss (ja)

Ułeż:

1. KrisSz
2. Sebalanek
3. V-Ride
4. RSss (ja)

Wyrazów:

1. Sebalanek
2. RSss (ja)

+Quote Post
Erhabe
post Mon, 28 Nov 2011 - 16:14
Post #1231

Forum Killer

--------------------
Wojtek

F4R

+Quote Post
mAbZ
post Mon, 28 Nov 2011 - 16:49
Post #1232

Forum Homee

To ja jestem za kierownicą zielonego biggrin.gif

Troszkę niemiarodajny ten film, bo kierowca czarnego ładował turbo przed startem
(gaz do dechy i hamulec lewą nogą) a ja nie.

Co nie zmienia faktu, że właśnie ten event przeważył szalę i dosłownie tydzień czy 2 później zrobiłem sobie tuning cool.gif

--------------------
www.youtube.com/mabz25

+Quote Post
DavvvidRS
post Mon, 28 Nov 2011 - 18:24
Post #1233

User

Spora różnica;) Ciekawe jak po modach pojedynek by wyglądał...

+Quote Post
LucasSR
post Mon, 28 Nov 2011 - 19:25
Post #1234

Frequent User

Różnica jak by czarny miał minimum 100 km więcej.

btw. fajna miejscówka smile.gif

--------------------
360 km / 450nm

http://scirocco-club.pl

+Quote Post
craa
post Mon, 28 Nov 2011 - 20:00
Post #1235

Frequent User

Slovakiaring, Autodrom most, Brno, Poznań itp. Jeśli spotkanie będzie na prawdziwym torze w weekend, nie środek tygodnia to chętnie dołączę smile.gif
Lotniska i proste odcinki z pachołkami u mnie odpadają bo piękne rajdowe oesy mam pod nosem więc emocji nie brakuje. Jeśli spotkanie będzie w CZ, SK to po drodze zapraszam w moje okolice i rundkę po takich trasach jak Sienna ( ulubiony odcinek PL Top Gear) , Walim, Srebrna góra , Kudowa - Karłów. Emocji nie będzie brakować smile.gif

CYTAT(RSss @ Mon, 28 Nov 2011 - 12:41) *
Ok. Puki co mamy 2 opcje. Slovakiaring i Ułeż. (można zorganizować oby dwie tongue.gif ) Termin proponuje letni, początek lata, środek cool.gif . Konkretna data do ustalenia. Zróbmy zatem wstępną listę kto by się pisał i na co. Dopisywać się!!! wink.gif

Slovakiaring:
1. V-Ride
2. Sebalanek
3. RSss (ja)

Ułeż:

1. KrisSz
2. Sebalanek
3. V-Ride
4. RSss (ja)

Wyrazów:

1. Sebalanek
2. RSss (ja)

--------------------

+Quote Post
mAbZ
post Mon, 28 Nov 2011 - 20:32
Post #1236

Forum Homee

A ile kosztuje zamknięcie tego odcinka? Bo to na TYM polega różnica rolleyes.gif

--------------------
www.youtube.com/mabz25

+Quote Post
craa
post Mon, 28 Nov 2011 - 20:48
Post #1237

Frequent User

CYTAT(mAbZ @ Mon, 28 Nov 2011 - 20:32) *
A ile kosztuje zamknięcie tego odcinka? Bo to na TYM polega różnica rolleyes.gif

Nie organizujesz wyścig górski, tylko zabawe na pewnym odcinku a do tego wystarczy jedno auto które stoi na górze i daje znak reszcie na dole kiedy mogą bezpiecznie napinać pod górę smile.gif

--------------------

+Quote Post
v-ride
post Mon, 28 Nov 2011 - 20:51
Post #1238

User

CYTAT(RSss @ Mon, 28 Nov 2011 - 12:41) *

Slovakiaring:
1. V-Ride
2. Sebalanek
3. RSss (ja)

Ułeż:

1. KrisSz
2. Sebalanek
3. V-Ride
4. RSss (ja)

Wyrazów:

1. Sebalanek
2. RSss (ja)
3. V-Ride

dopisałem się wink.gif

+Quote Post
v-ride
post Mon, 28 Nov 2011 - 20:53
Post #1239

User

CYTAT(craa @ Mon, 28 Nov 2011 - 20:48) *
Nie organizujesz wyścig górski, tylko zabawe na pewnym odcinku a do tego wystarczy jedno auto które stoi na górze i daje znak reszcie na dole kiedy mogą bezpiecznie napinać pod górę smile.gif

też się piszę, tylko aby autek było więcej. (nie koniecznie RS-y)

+Quote Post
RSss
post Mon, 28 Nov 2011 - 21:17
Post #1240

User

CYTAT(craa @ Mon, 28 Nov 2011 - 20:00) *
Slovakiaring, Autodrom most, Brno, Poznań itp. Jeśli spotkanie będzie na prawdziwym torze w weekend, nie środek tygodnia to chętnie dołączę smile.gif
Lotniska i proste odcinki z pachołkami u mnie odpadają bo piękne rajdowe oesy mam pod nosem więc emocji nie brakuje. Jeśli spotkanie będzie w CZ, SK to po drodze zapraszam w moje okolice i rundkę po takich trasach jak Sienna ( ulubiony odcinek PL Top Gear) , Walim, Srebrna góra , Kudowa - Karłów. Emocji nie będzie brakować smile.gif

I like it! rolleyes.gif KLIK smile.gif
craa - w takim razie dopisuję Cię do Slovakia wink.gif

CYTAT(v-ride @ Mon, 28 Nov 2011 - 20:53) *
też się piszę, tylko aby autek było więcej. (nie koniecznie RS-y)

Ja również!

CYTAT
dopisałem się

Fajnie! cool.gif

+Quote Post

83 Stron V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Friday, 22 August 2025 - 00:30