![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
No na jednym z filmów nieźle lata to pod drodze. Pomysł pełen kozak - szalony do granic możliwości
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Zawias to jakiś tapczan.. ale sleeper jest kozacki.. Gratsy pionierskiego projektu !!
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
teraz to juz masowo beda pchac chlopaki do sejow
![]() -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 ![]() |
teraz to juz masowo beda pchac chlopaki do sejow ![]() OT Po co wyważać otwarte drzwi, skoro z Fiata można zostać wystarczająco mocne jednostki, choćby 1.4 T-Jet? ![]() OT Musieliście mieć naprawdę niezłą zabawę przy pakowaniu tego pod maskę. Gratki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
Po co wyważać otwarte drzwi, skoro z Fiata można zostać wystarczająco mocne jednostki, choćby 1.4 T-Jet? ![]() Szczerze wolałbym 2.0 mieć pod macha ![]() -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
padłem! Ale laczki to mógłbyś zmienić na coś szerszego ...bo te od taczek to chyba trakcje złapią przy 200km/h
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 12 October 2008 Skąd: Łomża ![]() |
hehe istna patologia panowie masakra
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Usunięto komercyjna sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 July 2005 Skąd: [SRB] Czerwionka-Leszczyny ![]() |
No na jednym z filmów nieźle lata to pod drodze. Pomysł pełen kozak - szalony do granic możliwości ![]() Zawias to jakiś tapczan.. ale sleeper jest kozacki.. Gratsy pionierskiego projektu !! ten z pierwszego filmu to był zawias na jakim go kupiłem , czyli był dobry 10lat temu, a film był nagrany w pierwszym dniu wyjazdu.... juz zmieniłem na jakis niby SPORTING'owski , także juz tak niebuja teraz to juz masowo beda pchac chlopaki do sejow ![]() niejest to tak proste jakby sie to wydawało, ale da sie wepchac.... padłem! Ale laczki to mógłbyś zmienić na coś szerszego ...bo te od taczek to chyba trakcje złapią przy 200km/h ![]() to i tak juz załozyłem koła ściągniete z Poloneza czyli 185/70/13 ![]() CC jest na sprzedasz, wiec takie rzeczy jak koła, zawias, hamulce czy tez np głosny wydech , nabywca bedzie mógł sobie "dostroić według swojego uznania... A sprzedaje gdyż jestem bezrobotny , potrafie to zrobić , a z czegoś trzeba życ ![]() -------------------- złomowanie pojazdów-recykling
sląskie i opolskie-odbiór własnym transportem auto handel,auto czesci,pomoc drogowa NowmaRacing 605829000 |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
ja w tym aucie widze ogromny potemncjał.
Szpera Zawias twardszy to nie problem, kompletny zestaw hamulców z uno turbo lub cos podobnego i wyhamuje i z 200. jak mozesz napisz jak rozwiązałes polosie i piasty |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 July 2005 Skąd: [SRB] Czerwionka-Leszczyny ![]() |
ja w tym aucie widze ogromny potemncjał. Szpera Zawias twardszy to nie problem, kompletny zestaw hamulców z uno turbo lub cos podobnego i wyhamuje i z 200. jak mozesz napisz jak rozwiązałes polosie i piasty półosie dorabiane.... czyli spawane z 4szt 2szt po połowie opla i fiata, piasty zostały z CC jako ciekawoste dodam ze przegub oplowski pasuje pod piaste z fiata, choc ja zostawiłem przeguby zewnetrzne z CC -------------------- złomowanie pojazdów-recykling
sląskie i opolskie-odbiór własnym transportem auto handel,auto czesci,pomoc drogowa NowmaRacing 605829000 |
|
|
![]()
|
|
uuuuuuuuu szkoda. myslałem ze moze jakis patent na to znalazłes by zrobic cos lepszego.
|
|
|
![]()
|
|
uuuuuuuuu szkoda. myslałem ze moze jakis patent na to znalazłes by zrobic cos lepszego. mam tak samo zrobione w 3 litrowej corsie i dają rady... ale zawsze pozostaje MOTOMAX który dorobi za ok 500zł półosie jakie tylko chcesz -------------------- złomowanie pojazdów-recykling
|
|
![]()
|
|
wiesz to nie jest kwestia polosi tylko piast i przegubów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Szczerze wolałbym 2.0 mieć pod macha ![]() A jednak wolałbym T-jeta ,dużo więcej momentu nizej i co najważniejsze sporo niższa masa i mniejsze wymiary jednostki. Fiatowskie 1,4 16v są bardzo kompaktowe zarówno N/A jak i turbo Gratuluje projektu ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
ale to jest znacznie tansze.
Szpere kupisz taniej, upgrade na 180 kucy zrobisz taniej itp. Pomimo ze kiedys prawie wsadzilem zamiast 1,2 1,4 wolalbym takie cos |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
ale to jest znacznie tansze. Szpere kupisz taniej, upgrade na 180 kucy zrobisz taniej itp. Pomimo ze kiedys prawie wsadzilem zamiast 1,2 1,4 wolalbym takie cos akurat do fiata szpere kupisz duzo taniej niz do opla:D:P -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
do fiata 4 klocki chyba ze pseudo torsen
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Powiem tylko tyle
![]() ![]() ![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
zajebisty haha, gratuluje oryginalności
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
do fiata 4 klocki chyba ze pseudo torsen torsen dla wiekszosci zastosowan bedzie az nadto... a do fiata mozna kupic go tanio -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 10:59 |