![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
szkoda tylko, ze pali laka jednym kolem ![]() i na skreconych kolach...zaraz uklad napedowy powie papa..... -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Zoltar masz pelna skrzynke ogarnij to bo chce wiadomosc wyslac;)
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
dzieki. fajnie ze sie podoba. dzis bylo pierwsze podejscie do hamowni. troche zabraklo gora paliwa, trzeba wyplaszczyc troche moment i pobawic sie zaplonem. generalnie jest dobra baza do dalszego strojenia
![]() ![]() -------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
ale to glosno kicha
![]() -------------------- yaris TS 120hp ---> Tjet Ess
|
|
|
![]()
|
|
tak toto mniej wiecej na gotowo wygladalo dzis jak Filip odbieral auto:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i krotki film z wczorajszych testow drogowych. Tak to mniej więcej sie napędza.Od 45 sekundy przepustnica jest już porządnie otwarta. -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Nie no ZoLt4R super robota, a osiągi muszą miażdżyc
![]() -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 Skąd: Kraków ![]() |
Jest grubo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wielkie gratulacje nie tylko za udaną modyfikację ale także za wygląd tego co pod maską. Naprawdę profi!
-------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 06 December 2003 ![]() |
Modyfikacja a juz napewno jej strona wizualna na NAJWYZSZYM swiatowym poziomie, nie czesto w Polsce widuje ze tak "czyste" roboty ! Oby tak dalej !
-------------------- z3 rdst 2.8 +126p 1.2/5 speed +Clio sport ph2 172
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
przepiekna robota... gratulacje...
-------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 May 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam
Ostatnio widziałem Cie w weekend na jagielońskiej przed starzyniakiem jak akurat zawracaliście... teraz widzę ze konfrontacja z twoim pugiem była by miażdząca ![]() -------------------- Było MX3 24V6 EC
Jest A3 1.8T AUM |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
Graty....
Ale ma odejście.. Masakra ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
dzieki. staram sie zawsze zeby i wygladalo i jezdzilo
![]() trzeba jeszcze bedzie pokombinowac z poduszkami/zawieszeniem silnika i skrzyni bo francuski seryjny patent totalnie nie ogarnia tego co sie dzieje. mozna podstroic jeszcze vemsa zeby wygladzic moment i najlepiej zainwestowac w jakiegos eboost2 lub apexi zeby zbic doladowanie na dwoch pierwszych biegach bo "troche" ciezko tym efektywnie ruszyc. zobaczymy jak Filip bedzie sie zapatrywał na przyszłość. ![]() jakby nie patrzec faktycznie projekt dosc pionierski jak na PL i mam nadzieje ze bedzie bezawaryjny na tyle ile sie da. -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
400+Nm
![]() ![]() jaki ~ czas 100-200? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 08 March 2004 Skąd: WWA ![]() |
wow.... wytrzymale te seryjne graty.... szok.... bardzo fajny projekt!
-------------------- toyota-starlet.pl
ET: 13.4 Starlet EP91 4AGE Turbo |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 24 November 2008 Skąd: Krapkowice ![]() |
dosc pionierski jak na PL nio tak jak pisałem już na 206club jest to wykonane bardzo czysto i się podoba ![]() fakt jest taki że projekt filia ja i mój są chyba jedynymi w PL 206-tkami z tak bardzo rozszerzona modyfikacją silnika cieszy mnie to że znalazł się w PL drugi taki człowiek który ma taki zamiłowanie do 206-tki i był w stanie zrealizować swoje możenia ![]() życzę powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności ![]() -------------------- Serwis Opon GumoPleX
potrzebujesz opon ?? napisz a będziesz zadowolony ;) |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
apropo wlasnie bezawaryjnosci - ciekaw jestem jak sie bedzie mialo sprzeglo, skrzynia, przeguby i polosie w tym aucie. ciekaw jestem jak wytrzymaja ponad 100% przyrostu, skoro niektorzy narzekaja (np. na skrzynie) nawet w seryjnych upalanych autach. oczywiscie nawet gdyby konkretnie ten samochod urywal co tydzien przegob/polos i mielil co miesiac skrzynie, to nic nie ujmuje temu projektowi. modyfikacja ta jest swoistym democarem zoltara i jego firmy ukazujac (patrzac na to, co sie dzieje pod maska) ich poziom jako ten z najwyzszej polki w tej czesci swiata. ale bardziej ciekaw jestem tego, co sie bedzie dzialo z akceleracja auta wraz ze wzrostem boostu (ktory - mam nadzieje - nadejdzie wraz z kucizna).
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2008 Skąd: wuwua ![]() |
No to może i ja się wypowiem :]
Po tygodniu użytkowania peżota, mogę bez obaw stwierdzić, że zoltar odwalił kawał naprawde dobrej roboty ! Póki co, nie wiem co to są tzw. "choroby wieku dziecięcego". Autem śmigam do roboty, do sklepu itd. Dzisiaj pokusiłem się nawet o wypad w traskę 110 km w jedną stronę. Ku mojemu zdziwieniu, na 20 litrach racinga przejechałem autem 221 kilometrów ![]() We wtorek mają być już u mnie porządne hamulce (zacisk brembo + tarcza 305x28mm.) także z hamowaniem też już nie będzie raczej problemów. Reasumująć, Zoltar, wielkie dzięki !!! No i gratuluje, bo efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania. -------------------- 206 S16T 300KM 400Nm by ital-performance
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 November 2009 ![]() |
naprawde widac wklad pracy i lubicie to co robicie: d
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 25 July 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Łukasz, bardzo fajnie sie ogląda Twoją prace ![]() ![]() ![]() -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 18:34 |