![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
No i trochę szybciej zawitałem do jetronika na pomiar.
Podziękowania dla Bobika. Moc- 303 PS (dane fabryczne 305 PS) Moment- 427 NM (dane fabryczne 440NM) ![]() Czyli mniej więcej trzyma parametry. Pomiar przy 1800km przebiegu. Niestety nie da się zgrać programu przez OBD, będziemy wyciągali kompa. Dystanse przed/po przed ![]() po ![]() ![]() soory za OFF ale stąd wynikam, że to 47 km kosztuje 435 funtów ( chyba ) ![]() ![]() http://wot.motortrend.com/6546211/aftermar...b-ft/index.html UKeje się cenią, tyle trzeba zapłacić za bluefina. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Lista modyfikacji może niezbyt bogata ale auto narazie świeże i na pewno ciekawe i bardzo ładne.
Miałem okazję niedawno zobaczyć na trasie inną sztukę, na pewno rzuca się w oczy ![]() Powodzenia przy przecieraniu szlaków ![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 October 2009 Skąd: Gliwice ![]() |
Witam, jest to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość
![]() Moc- 303 PS (dane fabryczne 305 PS) Moment- 427 NM (dane fabryczne 440NM) Uważam że moc ta może jeszcze do danych fabrycznych wzrosnąć wraz z "dotarciem" Kiedyś czytając AŚ był test BMW seri 1 i po 100k km moc oraz osiagi wraz z serią wzrosły. P.S. fajna fura ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
kiedy podejmiesz meską decyzje zeby w RS1 zrobic 4x4... ![]() no wlasnie ![]() ![]() -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja jednak mysle ze jak kazdy mowiacy w tym i ja "nie bedzie duzo modow " i tak sie zlamiesz i po paru mc czy jak gwarancja pynknie to zaczniesz cos modzic. Ja jak kupilem Punto to pierwsze co powiedzialem "nie bede nic wiecej grzebal" a juz mi chodzi po glowie 400KM+
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
tak jakoś myślałem, że będzie gorzej z tą mocą - a tu miłe zaskoczenie
![]() wiesz może ile takich Focusów mk2 RS trafiło do PL ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: Wawa/Ostrołęka ![]() |
Genialna zabawka. Gdyby nie to, że nie da się już go kupić w salonie, zamieniłbym mojego FF2 w dieslu właśnie na wersję RS. A tak to pewnie mój wybór padnie na nową mazdę 3 mps.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
tak jakoś myślałem, że będzie gorzej z tą mocą - a tu miłe zaskoczenie ![]() wiesz może ile takich Focusów mk2 RS trafiło do PL ? ![]() Pisali wcześniej (chyba hwojtek i Sluger), że 9 trafiło do salonów w 2009, z czego 2 do demówki. A ile przyszło z zagramanicy... czort wie. |
|
|
![]()
|
|
Ja jednak mysle ze jak kazdy mowiacy w tym i ja "nie bedzie duzo modow " i tak sie zlamiesz i po paru mc czy jak gwarancja pynknie to zaczniesz cos modzic. Ja jak kupilem Punto to pierwsze co powiedzialem "nie bede nic wiecej grzebal" a juz mi chodzi po glowie 400KM+ ![]() W moim przypadku to nie gwarancja ma znaczenie... ![]() Po prostu przyszedł czas na mnie i zacząłem cenić ciszę i w miarę przyzwoity komfort. Glebienie na maksa, pełen przelot i wyciskanie co się da z silnika to już przeszłość, czas się ustatkować ![]() ![]() Pisali wcześniej (chyba hwojtek i Sluger), że 9 trafiło do salonów w 2009, z czego 2 do demówki. A ile przyszło z zagramanicy... czort wie. Najzabawniejsze jest to, że delikatnie używane kosztują znacznie więcej niż nowe...! Powtórka z PRLu ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Piotrze wydech przelotowy nie musi byc glosny... wiec nie broń sie i wpadnij kiedyś w drodze powrotnej z pracy...
-------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
Piotrze wydech przelotowy nie musi byc glosny... wiec nie broń sie i wpadnij kiedyś w drodze powrotnej z pracy... Podjadę ale nie w sprawie wydechu tylko dolotu ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 10 December 2004 Skąd: Malbork/Gdańsk ![]() |
Sluger, to jak kryzys wieku sredniego to bylo Porsche kupic
![]() Ludzie mowia glupi dystans, ale jednak duzo daje. Gratuluje naprawde nietuzinkowych 2 fur ![]() -------------------- VW Arteon R-Line 2.0 TSi 2023 - his
VW Golf VIII Life 1.0 TSi 2020 - her Oba Mondstein Grau :) |
|
|
![]()
|
|
Sluger, to jak kryzys wieku sredniego to bylo Porsche kupic ![]() Skąd wiedziałeś, że następnym moim autem będzie Porsche Turbo? ![]() Z CBA, czy co? ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
kryzys wieku sredniego to jeszcze grubo przed Toba hyhy...
a wracając do auta to ciekawy przebieg momenty okolice 420Nm miedzy 2800 a 4800... calkiem ciekawie musi przyspieszac z dolu... -------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
Jedzie ale czuć masę, to największa bolączka.
Jak zrobimy 500NM to przestanę narzekać. Jednak jakbym teraz chciał się wyszaleć za kółkiem to sięgam bez zastanowienia po mk1, 2 jest za grzeczna. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 October 2006 Skąd: Wwa / Octane Squad ;) ![]() |
Sluger gratuluje nowego nabytku, pakiet robi swoje z tym dosc duzym dyfuzorem naprawde daje rade
![]() Widze ze poprzednik jeszcze obecny w rodzinie ![]() Gratki wozidelka -------------------- WWW.PROCUSTOM.PL
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
z tym kryzysem to jednak racja
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
z tym kryzysem to jednak racja ![]() ![]() Fakt, był widziany w niebieskim -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 27 April 2005 Skąd: Lublin/W-wa ![]() |
Sorry za małe OT, ale czy taki RS(nowy albo demo) jest obecnie gdzieś do kupienia w PL???
Może byc na PW pozdr. -------------------- ET 11,8 - Tokol Airport/Hungary 13.04.2008 KOE 2nd place FWD
ET 11,7 and 223km/h - Tokol Airport/Hungary 27.09.2008 ET 11,3 - Tokol Airport/Hungary 26.10.2008 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
Sorry za małe OT, ale czy taki RS(nowy albo demo) jest obecnie gdzieś do kupienia w PL??? Może byc na PW pozdr. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10235417 -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 15:55 |