![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
ależ zaje...ście to gada!
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 27 April 2005 Skąd: Lublin/W-wa ![]() |
Ten filmik nie pozostawia wątpliwości, że decat to inwestycja konieczna w tym aucie Jasne, miły sound ![]() A ja niestety nie mogę posłuchać swojego wydechu, bo na postoju odcina przy 4krpm... pewnie tak ma być, szkoda... ![]() -------------------- ET 11,8 - Tokol Airport/Hungary 13.04.2008 KOE 2nd place FWD
ET 11,7 and 223km/h - Tokol Airport/Hungary 27.09.2008 ET 11,3 - Tokol Airport/Hungary 26.10.2008 |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
Ajax:to z rolki go nagraj
![]() Piotrek: w RSie jest szpera ?pewnie tak ale chcę sie upewnić -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Jest
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
ale gada niezle. moc jest
-------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
niuton podskoczyl jak w deislu
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
No i niestety w końcu check się zaświecił, kto tanio i szybko załatwi mi tulejkę dystansową drugiej sondy?
W El-tecu na allegro 99 zł- toż to zdzierstwo jak za kawałek metalu... ![]() ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Mega dźwięk
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
opony 19" mam napompowane 2,6 bara, żeby felgi jakoś przetrwały co to znaczy "zeby felgi przetrwaly"? zmien na mniejsze ![]() zawsze myslalem, ze opony pompuje sie ODPOWIEDNIM cisnieniem, a nie takim, zeby opona nie pracowala, bo pasek gumy za cienki i felunia sie pognie. gdzie tu jest sens i to jeszcze w samochodzie, ktory ma takie super wlasciwosci trakcyjne? aha - fajnie gada i fajne kreski! tylko co z tego jak oponke dmuchasz tak, ze nie ma trakcji ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
co to znaczy "zeby felgi przetrwaly"? zmien na mniejsze ![]() zawsze myslalem, ze opony pompuje sie ODPOWIEDNIM cisnieniem, a nie takim, zeby opona nie pracowala, bo pasek gumy za cienki i felunia sie pognie. gdzie tu jest sens i to jeszcze w samochodzie, ktory ma takie super wlasciwosci trakcyjne? aha - fajnie gada i fajne kreski! tylko co z tego jak oponke dmuchasz tak, ze nie ma trakcji ![]() No wlasnie To cisnienie miesci sie w zakresie podawanym przez producenta (nawet 2,7 przy predkosciach powyzej 245km/h). Na drogach w miescie nie potrzeba miec optymalnej trakcji zatem nie ma sensu jezdzic na 2 barach przy oponie 35. -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
aaa, ok! odczytalem to tak, jakbys dmuchal sporo ponad rekomendowane cisnienia..
|
|
|
gość_LeszekMK2_* |
![]()
|
![]() |
nie wiem czemu was ten dzwiek az tak zachwyca dla mnie nie ma szalu
ale moc i jak to juz wlasciciel stwierdzil moment ktorego jest za duzo robi wrażenie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Gada z bardzo podobną nutą jak stare 2.2t audi
![]() Masakruje, niszczy... A w dodatku nie jest nachalny. Klasa ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
mnie przestraszyl serio !! dostałem gesiej skory
ps/ glosniki odkrecone na 2/10 -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
niuton robi robotę
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
No i niestety w końcu check się zaświecił, kto tanio i szybko załatwi mi tulejkę dystansową drugiej sondy? W El-tecu na allegro 99 zł- toż to zdzierstwo jak za kawałek metalu... ![]() ![]() wykrec sonde i jedz do tokarza, ktory tez spawa i Ci zrobi tulejke z gwintami za grosze. -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 February 2004 Skąd: MIASTO MOCY... WROCŁAW ![]() |
I jakie czasy w kamieniu ??
-------------------- Fuel Games Part I am 21.05.2011 Rothenburg 1/4 ET 13,6 SCIERWOLOT
https://picasaweb.google.com/112471818709940932677/SIERRACOSWORTHKOSIARZ http://www.youtube.com/user/Kosiarzzz http://tnij.org/cosworth Mój projekt |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
jesli dobrze widze, ET 14.07
![]() -------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Coś nie słychać brzmienia za bardzo... Myślałem, że będzie bardziej wyraźne brzmienie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 06:44 |