![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
na problemy ze skrzynia w gtr pare dni po oddaniu w stanach pierwszego gtera byla juz recepta od ppg... pewnie mieli przeciek z fabryki, ze jedynka bedzie czesto zaktowywana
![]() rs6 v10 tt + gtr switzer p1000 = idealny stan mojego garazu (na dzien dzisiejszy ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
na problemy ze skrzynia w gtr pare dni po oddaniu w stanach pierwszego gtera byla juz recepta od ppg... pewnie mieli przeciek z fabryki, ze jedynka bedzie czesto zaktowywana ![]() Albo wiedzieli, że użytkownicy będą robić z nią rzeczy do których nie jest przystosowana: http://www.racingforum.pl/index.php?showto...st&p=750092 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 December 2002 Skąd: Trójmiasto ![]() |
Auta mają zajebiste! ... suchar, wrzucalem to z 3 tygodnie temu, jakos emocji nie wzbudzilo wtedy. -------------------- Pozdrawiam,
Maciek |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Z tego co rozmawiałem z tymi gostkami "Oleg: i "Juri" - oni właśnie mają P800 to zostało tylko zmienione oprogramowanie skrzyni i nie startują z LC i nic się ze skrzyniami nie dzieję. Planują zrobić 900-1000 koni - wtedy zobaczymy. Kazdy z nich ma jeszcze RS6 V10 TT 730 i 750 koni i jeżdzą tymi furami jak i GTRami na codzień. Kazdy z nich wydał ok 31 tyś USD na mody. Ale co dokładnie tam mają zmienione nie zabardzo chcą mówić... p.s. właśnie się dowiedziałm że siedzą tam turbiny Garret GT30R. tak z ciekawosci - czym sie chlopaki na codzien zajmuja? ![]() |
|
|
![]()
|
|
zawód : "syn"
![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: Wawa/Ostrołęka ![]() |
Prowadzą internetową sprzedaż matrioszek.
www.matrioszki.ru Nikt w Polsce głośno nie mówi skąd, ile, za co. A Ty byś w Rosji chciał ludziom do portfela zaglądać. Sam fakt, że im nie ukradli w Moskwie tych auto o czymś świadczy. Ciekawe czy mają wykupiony paten na przejazd uprzywilejowany- tam to się „normalnie” kupuje. Nie róbmy OT. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Te auta przeciez nie sa mega drogie wiec nie wiem ocb
![]() Ciekaw jestem co jeszcze wyrzezbia z tego niessana i gdzie jest kres ? Naped tam musi niezłą sieczkę znosic bo zapewne klei niemiłosiernie -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Oleg prowadzi działalność gospodarczą (reklama) Juri też ma firmę (gastronomia).
A co do Nissana to mysle że w P900 i P1000 już napewno będzie trzeba pomysleć nad wzmocnieniem napędu, zresztą zobaczymy co będzie na wiosne... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Auta mają konkretne, ale motocyklistów to już niezbyt ogarniętych
![]() Seryjny GSXR1000 K9 robi 10,5 (widziałem nawet z niezbyt ogarniętym kierownikiem) Podłubany (power commander, wahacz, ustawione zawiechy itp.) jest w stanie osiągnąć 9,5-9,8 Mierzone sprzętem tego samego producenta, co w w Rosji ![]() Busa cięższa jest, ale 10,5 seryjna też robi. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No podobno ten GTR robi 10.4 wg. ich pomiarów
![]() ale, fakt - z miejsca motocykliści ewidentnie odpuszczali -------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
IMO podstawienie motocykli i to tych najmocniejszych w serii było celowe by był konkretny punkt odniesienia jak szybki jest GT-R w rzeczywistości A tu się zaczyna nagonka, że motocykliści do dupy, bo tak to by go objechali. A przecież nie o to chodzi. Sam fakt, że Nissan da radę nawiązać walkę z tak potężnymi maszynami o czymś świadczy. Gdyby obok stanął jakiś podłubany RS6 to zaraz by było, że albo RS nie jedzie/nie domaga albo że inne dwa pięć osiem. Zmierzone zostały czasy przyspieszeń a do tego ukazali walkę ze świeżymi motorami. Czy na innych (zagranicznych) forach też jedno co się rzuca w oczy to to, że motocykliści startują jak p..dy?
PS. Ilu z Was wsiądzie na Hayabusę i zrobi ten perfekt czas? |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Ale ten RS6 masakruje...na ostatnim filmie, zostawia ferrari i m6 ze strokerem! niesamowite auto!
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
720 koni robi swoje..
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
RS6 vs RS6
RS6 vs RS6 2 997T vs 997T |
|
|
![]()
|
|
A odnośnie GTRa to podobno skrzynia wytrzymuje max 760 Nm, а Porsche AG twierdzi że ich najnowsza skrzynia PDK wytrzymuje max 790 Nm. Niby że mają bardziej kozacką skrzynie ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
W warszawie w jednej 911T własnie poleciała skrzynia automat..podobno zdarza się to bardzo rzadko chociaz koledze 2 lata temu w 996t tez poleciała..duże napręzenia, duzy moment no i chyba juz jednak nie tak legendarna jakość i zdarzają się takie akcje najlepszym..ja mam nadzieje ze w gtrze ten temat poprawią bo autko miażdzy ceną/osiągami w porównaniu do konkurencji (przypomne 911t od 150tys Euro
![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Po tych ostatnich filmach nasuwa mi sie jedno...maja rozmach skurwisyny
![]() -------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
w "ryżym" ewidentnie odpowiedzialnosc za przegrana ponosi kierownik
Po tych ostatnich filmach nasuwa mi sie jedno...maja rozmach skurwisyny ![]() a po wczesniejszych, to nie ?!!? ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 09 February 2008 ![]() |
GT-R vs M6
Ford GT 1000 vs Viper -------------------- 1.8T
|
|
|