![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Każdy ma swoją teorie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
U nas nawet nie ma takiej drogi jak mają w Moskwie ... 4 równe pasy w jedną stronę.
-------------------- 2021 Audi R8 V10
1991 Ferrari Testarossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Jak jeden killer hamował w poznaniu to mało co swojego kolorowego cukiereczka nie rozbił
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
1 filmik Audi S3 450Km i czas 12,33s czy coś około to chyba słabo jak patrze na czas S3 po samym programie...
-------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
1 filmik Audi S3 450Km i czas 12,33s czy coś około to chyba słabo jak patrze na czas S3 po samym programie... A w ile robi poprzednie S3 po programie? Najwyzej ok 14 na czwiarę. Obecne nowe S3 po programie zrobi ok 13,8 - napewno nie lepiej, więc 12.3 to zajebisty czas jak na dłubane 1.8T. |
|
|
![]()
|
|
CL 65 też jakby na dwa gwizdki deptany
A RS6 też pięknie zamiata, może to kwestia tego, że IMO ujęty jest najlepiej pod względem odejścia. Corvetta też nieźle zdłubana, jakby nie dał rady przekazać pełnej mocy na koła na pierwszych 3 biegach ![]() |
|
|
![]()
|
|
CL65 AMG to konkretny wóż z bardzo mocnym silnikiem - jednak mając kiedyś Carllsona Ck32 RS wiem z doświadczenia że nie czuć tej mocy, nie słychać i nawet nie widać - dopiero w wyścigu z innym autem odczuwasz że masz szybkiego merca.
RS6 to chyba najfajnieszy i najszybszy sedan/kombi który i fajnie wygląda i jest praktyczy i nawet po modach nie widać że tyle waży ;-) Jednak najbardziej jestem pod wrażeniem tych GTRów cały czas - i chyba dla mnie taki GTR P800 to jest własnie to czego chcę :-) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
dla mnie taki GTR P800 to jest własnie to czego chcę :-) jakze bliska mi ta filozofia... a jakze to odlegle plany planowania planu realizacji ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Ale mówcie co chcecie , kierownik Kawasaki jakiś nie ogarnięty albo mi sie tak tylko wydaje bo na filmiku tak jak by nie szła mu zmiana biegów trochę i jeszcze ta pozycja na moto ... głowa nad szybką...
Tyle że ten GTR ma takie odejście że szkoda gadać i może przez to takie wrażenie o kierowniku kawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Co do S3 to mój fail.
Jakiś nieogarnięty byłem chyba. -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 23 September 2009 Skąd: Grudziądz ![]() |
ten nissan startuje tak a nie inaczej bo gosciu nie urzywa procedury startowej
|
|
|
![]()
|
|
Bizon - napisałem to samo już w 4-m poście...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Nowe S3 po programie i wydechu robi ~13.2
dla 450KM S3 powinno robic ponizej 12. Wiec albo maja pomiary nie takie albo nie takie moce. -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
A na koniec nie jest pod górkę? Tego nie bierze się już pod uwagę?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
A na koniec nie jest pod górkę? Tego nie bierze się już pod uwagę? Racja jest pod górkę i to cały czas, na końcu prostej jest to bardziej widoczne... -------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Nowe S3 po programie i wydechu robi ~13.2 dla 450KM S3 powinno robic ponizej 12. Wiec albo maja pomiary nie takie albo nie takie moce. Cześć Nie wybebeszone to są cieżkie auta i naprawde nie jest prosto zrobić mniesze czasy, ja u sibie mam 430 km w Leonie i zrobiłe 12,6 wiec jest to jak najbardziej realne. PS. Swoja drogą to prosie też nie źle zapiana nawet lepiej od GTR-a ![]() Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: Płock/W-wa ![]() |
Pozwole sobie jeszcze napisac cos nt. czasów S3.
W zeszlym roku na węgierkim KOE w kwietniu bylo takie biale S3 z Rumunskiego SKN. Kierowca powiedzial, ze tylko soft (rzeczywiscie, wydech seria) i bylo 305KM. Pierwszego dnia z pelnym wnętrzem robili powtarzalne ET 13,2x, a raz chyba widzialem jakies wyzsze 13,1x. Drugiego dnia bylo KOE, wiec wyjeli wnetrze czesciowo (tylna kanapa, zapas, boczki z tylu, boczek pasazera i fotel pasazera) i robili ET 12.8. Jak dla mnie, to bardzo dobry wynik, jak na sam soft. Po wydechu i korekcie pewnie +30KM i wiecej momentu, wiec takie S3 już jeżdżą. -------------------- Forum Leasing.pl
TDIRACINGTEAM |
|
|
![]()
|
|
GT-R Switzer P800 vs Hayabusa (0-300 Kmh)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 12:13 |