![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
eeeee tam Nikolas.... Pogon tego lenia co ja buduje to bedzie szybciej
![]() ![]() A zeby nie bylo to moim zdaniem Alpha bedzie szybsza. -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Panowie nie zawsze jest tak ze czlowiek musi miec fundusze, czasem pieniazki sie koncza i pewne projekty musza zrobic pauze.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: DW-city ![]() |
wg mnie tez alpha bedzie szybsza... no chyba ze wkoncu ogarna start gallardo bo ani razu nie widzialem petardy na starcie:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 18 May 2011 Skąd: Kraków ![]() |
Dla mnie pojedynek Gallardo-GTR to troche jak walka Adamek-Kliczko
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja nawet nie wiem kto wygra, bo jednak GT-R ma 1500 koni na silniku, a Lambo 1500 koni na kołach! Na 1 mile może być bardzo ciekawie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
te okragłe wyniki to pewnie dla picu, mozliwe ze zaokraglone grubo, jesli do tego doliczyc bład pomiaru pewnie z 5% to róznie moze byc..
wyscig na 1 mile bedzie rzeczywiście bardzij miarodajny niz cwiartka -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tu taki mały filmik. Uważam że Gallardo jak i GT-R mające grubo ponad 1000hp na kołach to już kosmos.
|
|
|
![]()
|
|
Ah jak dobrze byc slepym, patrze cos Ty wrzucil i dopiero po chwili zauwazylem ze w GTRze licznik jest w milach i dlatgo taka roznica w cyferkach
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 28 November 2010 ![]() |
Też się na to złapałem.
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Moim zdaniem Gallardo obskoczy bo bardzo wolno rusza a GTR idzie jak z procy.. i to jest moim zdaniem nie do odrobienia nawet na milę
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Sorry za maly OT
ciekaw jestem jakby wypadl z GTRem i Gallardo UR -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
co do Lambo to nie mam pytan...
pomimo tego że auta jadą na programach wykorzystujących 70% możliwości, to i tak na mile Lambo zamiata wszystko. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Wszystko pięknie i fajnie, oba są piekielnie szybkie ale odnoszę wrażenie, że gtr w takim setup-ie stracił to co było w nim takie fantastyczne w przypadku pakietów P800 i R850 czyli użyteczność na codzień mimo motocyklowych osiagów.
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
Ogladajac ten filmik nie zauwazylem jak minely 2.30min
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Cześć Oba auta wymiatają, jednak Lambo jest o klasę wyzej patrząc na ten pojedynek, dodatkowo wiadomo prawie 3 l pojemności wiecej wiec auto troszeczke mniej wysilone ![]() Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przewaga GT-Ra to szybka zmiana biegów i przełożenia skrzyni, stąd do tych 200 km/h jest kot, jednak Lambo ma 10 garów i 5 litrów no i troszkę więcej pary od tych 200 km/h.
1 pażdiernika pojadą na maxa, bo teraz Lambo jechało na setupie o 450 koni mniejszym na kołach, a GT-R też mial sporo mniej hp niż będzie na Unlimie. |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
No tak, AMS pisał na Facebooku, że GT-R jechał na pump gas(jeśli dobrze rozumiem, paliwo ze stacji), a Gallardo na C16...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Cześć Oba auta wymiatają, jednak Lambo jest o klasę wyzej patrząc na ten pojedynek, dodatkowo wiadomo prawie 3 l pojemności wiecej wiec auto troszeczke mniej wysilone ![]() Paweł 1.2 litra wiecej ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland