![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 June 2006 Skąd: WA ![]() |
miałem na myśli prawie seryjnego 510 czy 550km gtr'a
-------------------- 2.0t
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
evo się wysrało ? -------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
evo się wysrało ? to wyscig na 1 mile, bmw ma okolo szesciuset koni, a w evo na moje oko jakies 340-380, wiec moim zdaniem nic dziwnego, ze powyzej dwustu w evo nie bardzo jest czym jechac w porownaniu z ta beemka... -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
joker, o co tu come on ? czy ja taki wczorajszy jestem, ze nie rozumiem, czy to jakis fail ? help me my friend
![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Jak od razu się nie skuma, to ciężko wytłumaczyć
![]() to foto było na 2. stronie wątku o nowym torze F1, taki gorący stuff (tu: fury z Moskwy) to dostarcza hot-van z firmy kurierskiej ![]() A tak BTW to drugi raz Cię przyłapałem na byciu "wczorajszym" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Opory napędy swoje zrobiły, nie od dziś wiadomo, że od 3 biegu EVO nie jedzie
![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Opory napędy swoje zrobiły, nie od dziś wiadomo, że od 3 biegu EVO nie jedzie ![]() A jak jest z Quattro? ;-) Nie znam się na EVO, ale wydaje mi się że bez zmiany skrzyni w dłubanym EVO ciężko chyba nawiązać walkę z autami które osiągają 300+ km/h właśnie ze względu na krótkie przełożenia...zresztą EVO nie jest stworzone do bicia rekordów na mile czy v-max 300+ |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
A jak jest z Quattro? ;-) Nie znam się na EVO, ale wydaje mi się że bez zmiany skrzyni w dłubanym EVO ciężko chyba nawiązać walkę z autami które osiągają 300+ km/h właśnie ze względu na krótkie przełożenia...zresztą EVO nie jest stworzone do bicia rekordów na mile czy v-max 300+ oj chyba nie czytałeś rezultatów tych wyscigów a więc prosze;) http://dragtimes.info/en/results/ zwyciezcą na 1/4 mili i na 1 mile zostało własnie EVO. -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
nie ma co sie znecac nad akurat tym evo - szescset koni vs trzysta z hakiem, to nie moglo sie inaczej skonczyc przeciez. w ogole bez sensu wyscig chlopaki zrobili - tzn. wynik latwy do przewidzenia.
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
zwyciezcą na 1/4 mili i na 1 mile zostało własnie EVO. warto dodac (pomijajac juz mase), ze to evo ars mialo pewnie z 600-700 koni, a nie jak to, ktore walczylo z tym m6 (polowe mniej ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
a to nie sa zawody z dolną granicą mocy ? 500+ ?
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
patrzacz na czasy na 1/4, gdzie sa pod koniec tabeli sti i evo robiace srednie 13, to raczej nie wyglada mi to na sztywna regule
![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
w komentarzach nie wspominają że evo ~400km ??
-------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 June 2009 ![]() |
btw
CYTAT CYTAT VAZ 2113 Вячеслав 15.326 144.69 +15 11.08.2009 Fajne zestawienie aut;) |
|
|
![]()
|
|
w komentarzach nie wspominają że evo ~400km ?? ich wrozenie z fusow wydaje sie byc jeszcze gorsze niz moje ![]() ![]() popatrzcie na inne filmiki, jak ta beemka sie odpycha, 630koni robi swoje - od 250 do ponad 300 wcale sie nie ociaga. a jak jedzie evo z taka moca jak to - nawet do 200 to juz sie trzeba troche napedzac, a powyzej 240 to naprawde ciezko juz to idzie (zwlaszcza, gdy porownujemy z tak mocnym samochodem jak ta beemka) -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Bardzo ciekawy pojedynek...
260 km/h z otwartym dachem ;-) I to laska za kierownicą ... Bardzo szybki Sky R34 - jednak ciągle coś mu idzie nie tak... Tu brak trakcji...i jakiś lęk.. ...i znowu brak przyczepności... Kolejne 500+ Start z rolowanego A jednak ;-) Na końcu fajna laska ;-) GT-R rządzi... I na deser!!! Wszyscy tak mówili o najszybszym EVO - więc proszę zwrócić uwage na moc:-))) Mila na odcince... |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
To evo mogliby z veyronem postawić.. nie widziałem jeszcze żadnego filmu w internecie, żeby veyron przegał z jakimkolwiek samochodem, a tu wydaje się to oczywiste, że przegra
![]() No a swoją drogą ciekawe pojedynki jak zwykle, chociaż w wielu wypadkach sporo zależy od czynnika ludzkiego IMO mimo że to 'tylko jazda na wprost' -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
szkoda ze evo jechalo samo, a nie np z GTRem
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 03:12 |