![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 30 September 2005 Skąd: Białystok ![]() |
1 mila w DE, widac znajomego GTR z DragTimes
http://youtu.be/rQqab0gjnzE |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Ten filmik akurat nic nie pokazuje, ale gdzies tam widzialem w sieci filmiki Panów z dragtimes którzy tam jezdzili... Generalnie fajna inicjatywa, zawsze to blizej niz Rosja
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 26 May 2011 Skąd: Stadnina Koni ![]() |
Szczerze mówiąc to mila u ruskich nie ma nic wspólnego z tą w de ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Po tym filmiku co Nik dal widac jak szybkie jest to Gallardo. Jesli prawda jest to ze kierowca jeszcze nie ogarnia wozu nawet w 80% to ja sie boje co bedzie jak juz sie wjezdzi w nie w 100%
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Jesli prawda jest to ze kierowca jeszcze nie ogarnia wozu nawet w 80% to ja sie boje co bedzie jak juz sie wjezdzi w nie w 100% ![]() Zanim to nastąpi to ciekaw jestem ile takich silników wyleci w powietrze ![]() ![]() Szczerze mówiąc to mila u ruskich nie ma nic wspólnego z tą w de .... Oj ma ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Po tym filmiku co Nik dal widac jak szybkie jest to Gallardo. Jesli prawda jest to ze kierowca jeszcze nie ogarnia wozu nawet w 80% to ja sie boje co bedzie jak juz sie wjezdzi w nie w 100% ![]() a co to znaczy że nie ogarnia w 80% ?gaz wciska w podłogę nie do końca, ? jak sie scigają z rolki to co on tam ma ogarniać - zakładam że tam jakiś automat zmienia biegi albo są łopatki itd itp -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
-------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Strona wcześniej
![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
5 postow wyzej :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
5 postow wyzej :/ Filmik wrzucony przez Nikolasa to ujęcie z Porsche, a Qba wrzucił ten sam wyścig, ale z kamerą z Lambo. Coś w tym złego? ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Dobrze mi się wydaje,że w tym Lambo non stop gubi trakcję, było to widoczne, a raczej słyszalne na kilku filmach (takie mam wrażenie)
W ostatni filmie jest komentarz,że coś kucnęło, ale przy takim napier... młotkem po napędach to raczej była tylko kwestia (krótkiego) czasu. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Nie ma aut powyżej 1000ps które były by nie awaryjne
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Nie ma aut powyżej 1000ps które były by nie awaryjne ![]() ![]() Fakt, trudno się nie zgodzić ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Nie ma aut powyżej 1000ps które były by nie awaryjne ![]() ![]() No może Veyron ![]() -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
Mila w DE.
Pokazane są wszystkie auta uczęstników, trasa oraz powrót. W 2012 chciał bym tam pojechać jako uczestnik ![]() Wsród GTRów, GT-R Drigtimes pozamiatał. Rosyjskie Prosiaki też tam pozamiatały niezle.. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 02 August 2010 ![]() |
Tu kilka zdjęć po tej akcji :http://rusdtp.ru/3173-v-moskve-razbili-nissan-gt-r-stoimostyu-45-mln-rubley.html |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 27 March 2011 Skąd: Szczytno ![]() |
Rano oglądałem to Lambo TT oraz kilka innych aut z Dragtimes na żywo u siebie w mieście. Robi niezłe wrażenie. Niestety w Gallardo padła skrzynia.
|
|
|
![]()
|
|
I tak sporo poupalał biorąc pod uwagę ze zaliczył testy przed Unlimem, Unlima i wyścigi z GTboard...
Auto wymiata, ale jak widać tak hardcorowa moc nawet w czterolapie jest megaciezka do ogarniecia, do tego idzie dopiero pełnym ogniem od ok 150 km/h, wiec auto raczej tylko na zabawy typu mila i wiecej... Na 1/4 myśle ze dostał by od większości dużo słabszych aut... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 13 August 2025 - 10:15 |