![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
Tabelka tabelką.....tylko szkoda że jakos na oficjalnych imprezach dragtimes, (domniewam) że te same auta klepią 12.XX sekund.....Nie wiem może mi umkneło gdzies, ale nie widzialem ani jednego filmu z oficjalnych zawodów dragtimes aby któres RS6 zrobiło niskie 11 sekund.....
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
http://dragtimes.info/en/results/
Ta tabela jest z oficjalnych zawodów. Filmiki są, ale trzeba poszperac na rosyjskich portalach. Do tego nie jest to auto na 1/4, wiec nawet jak robi niskie 12 ki to wstydu nie ma, bo potrafi pojechać 370+ km/h i przy tym kierowca może spokojnie wcinać orzeszki. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Niezłe jaja, najszybsze samochody świata, bugatti, switzery po srylion koni, porsche po 1200koni, jeepy doładowane a tutaj w pierwszej piątce trzy!
![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 26 May 2011 Skąd: Stadnina Koni ![]() |
Filmiki są, ale trzeba poszperac na rosyjskich portalach. Na rosyjskich portalach to tak jak w ich małym kraju szukaj szukaj a na pewno znajdziesz ![]() Przejrzałem w ciul tych filmów i najlepszy czas jakie zrobiło rs6 to 12,1 a wiesz jak to z tabelami u ruskich zimno a na rozgrzanie każdy wódę wali i jak wypełniali to to mogli być na bani i coś popierdzielili ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
Coś czuje ze Veyron by ich rozszarpał tylko miał temperaturę przejazdu zbyt wysoką.
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
a znalazlem jeden http://www.youtube.com/watch?v=v2PnY6ztJ0A o ile mozna powiedziec ze to oficjalne zawody
![]() Ale coś im sie chyba pojebało z tymi czasami i prędkościami bo jak patrze na czasy z race logica to przy prędkości 193 km/h mam czas 11,95 ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
aw69 wniosek prosty popracuj nad tymi 2 kilometrami na godzinę...
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale świat na 1/4 sie nie kończy. Te ich auta nie są robione pod 1/4. Nie wnikam w te ich czasy i setne czy dziesiąte, dla mnie oni niezłe sie bawią a ja chętnie oglądam jak to robią. W zeszłym roku pojechali do Szwecji do gtboard.com i pozamiatali dosyć ostro, co raczej wskazuje na to ze te czasy nie są wymyślone. W tym roku tez jadą do Szwecji i tez chętnie zobaczę co tam zaprezentują.
A RS6 to auto autostradowe, bardzo szybkie, ciężkie i doposazone we wszystko,wiec co z tego ze zrobisz podobny czas na 1/4 jak takie RS6 na miłe i dalej pozamiata większość bardzo mocnych aut ,bo odcinkę ma przy 380 km/h, a po przesunięciu limitera pojedzie o 10 km/h wiecej. I tak uwazam ze jak na tak ciężkie auto (Juria RS6 waży 2143 kg z 1/3 baku) to zapina bardzo szybko, a przy tym jest superwygodne i pojemne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Adam takich slow spodziewalem sie od napalonego 15-sto latka a nie od osoby ktora ogarnia sie w temacie modyfikacji. Nie wiem jak wymysliles ze Nika auto jak wkoncu powstanie bedzie klepalo srednie 12 skoro 450 konna s4 ze srodkiem robi takie czasy. Poki co daleko wam wszystkim do ex Nikolasowej s4 a zaufaj mi nie mam w planach aby v10tt bylo wolniejsze.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Poki co daleko wam wszystkim do ex Nikolasowej s4 a zaufaj mi nie mam w planach aby v10tt bylo wolniejsze. Nie no spoko to chociaż jak wyjedzie v10tt niech pojedzie na jakieś zawody i zrobi czas bo puki co wychwalasz byłe s4 które oprócz pojedynku z golfem nic nie pokazało...a tamtą sytuację każdy odbiera na swój sposób na tym forum zawsze będzie panowała zasada jak coś zrobisz pokaz a nie bo ktoś widział. Ps o ile mi wiadomo to już jest kilka mocniejszych s4 od ex Nikolasa tylko nikt się po prostu nie chwali lub chcę udowodnić i pokazać auto jak coś osiągnie. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
A RS6 to auto autostradowe, bardzo szybkie, ciężkie i doposazone we wszystko,wiec co z tego ze zrobisz podobny czas na 1/4 jak takie RS6 na miłe i dalej pozamiata większość bardzo mocnych aut ,bo odcinkę ma przy 380 km/h, a po przesunięciu limitera pojedzie o 10 km/h wiecej. I tak uwazam ze jak na tak ciężkie auto (Juria RS6 waży 2143 kg z 1/3 baku) to zapina bardzo szybko, a przy tym jest superwygodne i pojemne. Zgadza sie zapina bardzo szybko mimo takiej masy. Ogólnie RS6 to taki grubas a fabryka nie bawiła się zbytnio w odchudzanie tylko w jego funkcjonalność. Wracając do tematu to lżejsze M3 o podobnej mocy (720 KM) nie było w stanie sprostac ciezkiemu RS6. No dobra start był lekko spoźniony. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Adam weź ty sie naucz czytać ze zrozumieniem ....Spoko niema co sie podniecać - życie zweryfikuje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Może nie na temat ale mowa tu też o srt8 nic dziwnego że to łoi dupsko nie jednemu :
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Chciałem tylko delikatnie dodać że S4 była kur*@* szybka...i to pokazała wcale nie raz w walce z golfem..wygrała w finale WNO z 911t Matschke...czas Porsche na 1/4 mili to oficjalnie 11,5 sek to tyle w temacie...
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
Chciałem tylko delikatnie dodać że S4 była kur*@* szybka...i to pokazała wcale nie raz w walce z golfem..wygrała w finale WNO z 911t Matschke...czas Porsche na 1/4 mili to oficjalnie 11,5 sek to tyle w temacie... Prawie dragtimes ![]() 997TT Tip vs S4 540hp I dragtimes ![]() ZR1 vs M6 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Chciałem tylko delikatnie dodać że S4 była kur*@* szybka...i to pokazała wcale nie raz w walce z golfem..wygrała w finale WNO z 911t Matschke...czas Porsche na 1/4 mili to oficjalnie 11,5 sek to tyle w temacie... chociaz jeden pamieta ze to bylo szybkie auto ....... dodam tylko ze wtedy bylo o jedyne 60 koni mniej niz ze slawnym pojedynkiem z golfem i byl z dupy mbc a nie avc-r i nie bylo LC. Koniec OT wracajmy do tematu . Pozdr. p.s. heheeh filmik pocieszny nie ma co ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Wracając do czasów dragtimes to nie jest przypadkiem tak, że oni podają RT+ET? Nik, mógłbyś ich o to zapytać?
-------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
Z tego co wiem to są to czasy ET. Na Unlimie Wogule RT nie jest brane pod uwagę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 01:42 |