![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Z tym Subaru to w rosyjskim stylu-musiał być Krowiastym Merolem MM. Ale co do plagiatu, to nikt nie wychwycił ze robi podobne ewolucję co wspominany tu K.B. ale zupełnie seryjnym autem, a nie o mocy 400-500hp i to jest ciekawe.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
ciężko dogodzić naszym szpecom od wszystkiego i zawsze i przede wszystkim lepszym we wszystkim od tych śmierdzących ruskich
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Jak dla mnie to żenująca akcja z tym przerośniętym Mercedesem to po pierwsze primo, a po drugie primo plagiat... Bez napinek ale mi się zawsze wydawało, że w takich autach jak Maybach z przodu jeździ kierowca. Czyli przyjechał jako milioner (wysiadł z tyłu), a odjeżdżał jako szofer. "Machnęli się", czy moje zdolności intelektualne nie pozwoliły mi zgłębić prawdziwego/ukrytego sensu tego filmu? ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Bez napinek ale mi się zawsze wydawało, że w takich autach jak Maybach z przodu jeździ kierowca. Czyli przyjechał jako milioner (wysiadł z tyłu), a odjeżdżał jako szofer. "Machnęli się", czy moje zdolności intelektualne nie pozwoliły mi zgłębić prawdziwego/ukrytego sensu tego filmu? ![]() ktos musial odprowadzic subaru ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
To jak ogarnia Subaru i to w serii jest jak najbardziej ok, jest wręcz niewiarygodne jak to auto jeździ a nie ma sryljona koni jak u K.B.
Nie spodobało mi się to że się obnosi z tym że ma gruby portfel i że film jest podobny do filmów wspomnianego już drajwera Nie wypowiadałem się na temat techniki i sposobu upalania, bo nie jestem wyrocznią w tym temacie, tak więc gucior luz jeżeli do mnie piłeś... -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
ciężko dogodzić naszym szpecom od wszystkiego i zawsze i przede wszystkim lepszym we wszystkim ... ![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie i trafiles w same sedno. Żeby komentowac w tym temacie to trzeba conajmniej było stać przy takich furach zeby sie tu wogole wypowiadac. Tak mi kiedys ktos zasugerował. Nie bede odkopywał gdzie to dokladnie było. Jestem tu tylko dla tych filmikow dlatego piszcie sobie co tam chcecie dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia. Rozni ludzie rozne opinie czyli jak w polityce. Dobrze ze ruscy sie bawią i ze sa kolejne filmiki. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 10 January 2008 ![]() |
ale Panowie to jest 22b a nie seryjny gietek... poza tym nawet seryjnymi type-r ze skręconym dccd - ściąganymi z uk za 10kpln można kręcić bączki prawie jak rwd... tutaj moc w okolicach 280-300km jest wystarczająca.
-------------------- Nordschleife 7.34 BTG /// 1430kg@340KM _https://youtu.be/7it0StugULU
Tor Poznań 1:42 /// 1320kg@370KM _https://youtu.be/bQfTU5LYmNw |
|
|
![]()
|
|
ale Panowie to jest 22b a nie seryjny gietek... poza tym nawet seryjnymi type-r ze skręconym dccd - ściąganymi z uk za 10kpln można kręcić bączki prawie jak rwd... tutaj moc w okolicach 280-300km jest wystarczająca. seryjny 22b ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
hmmm gosc siada do wypasionej RS6, w zasadzie jedyną rzecza jaką musi robić to wcisniecie pedału gazu ale ubiera sie w jakis profi kombinezon
![]() moze to względy bezpieczeństwa ale ja rozumiem kombinezon, kask w torowym oklatkowanym potworze a nie w takim RS6 gdzie mozna nawet w garniturze jechać od jakiegoś armaniego czy jakoś tak nie znam sie... jakoś mało emocji w tym wyscigu, mimo że fury zacne i predkosci ogromne -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 21 April 2005 Skąd: Wawa ![]() |
hmmm gosc siada do wypasionej RS6, w zasadzie jedyną rzecza jaką musi robić to wcisniecie pedału gazu ale ubiera sie w jakis profi kombinezon ![]() moze to względy bezpieczeństwa ale ja rozumiem kombinezon, kask w torowym oklatkowanym potworze a nie w takim RS6 gdzie mozna nawet w garniturze jechać od jakiegoś armaniego czy jakoś tak nie znam sie... jakoś mało emocji w tym wyscigu, mimo że fury zacne i predkosci ogromne Widać było, że wcześniej tak jeździli, praktycznie wszyscy - jakieś dresiki, dżinsy i te sprawy. W tym konkretnym przypadku nie wiadomo czym chwilę wcześniej ów Pan się przemieszczał, więc nie ma co gdybać za bardzo nad tym ![]() ![]() -------------------- O3 1.8 TSI + Monterey 3.1 LTD
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
W pierwszym wyścigu wygrał Prosiak, czy mi się wydaje? Chyba wkradł się błąd w filmie...
i jeżeli to stage 2 (co by to miało nie być) to moc na 100% nie 500KM ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 26 May 2011 Skąd: Stadnina Koni ![]() |
nie chcę nic mówić ale coraz bardziej te filmy stają się nudne nic tam się nie dzieje ale to moje odczucie.
|
|
|
![]()
|
|
Te przejazdy z Unlima Sa nudne, ale spokojnie, bedą wkrótce filmy ze sparingow na drodze oraz z ze sporu Rosja vs UE w Szwecji u Gustava.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
PDK + mniejsza waga=WIN Nawet śmigła nie schłodził ![]() podoba mi się ten wóz -------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
Moc to nie wszystko
![]() Opanować 1200 koni na starcie nie jest łatwo. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 21 April 2005 Skąd: Wawa ![]() |
Moc to nie wszystko ![]() Opanować 1200 koni na starcie nie jest łatwo. Nieźle wyluzowany gostek przechadza się w poprzek drogi ![]() -------------------- O3 1.8 TSI + Monterey 3.1 LTD
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 09 January 2011 Skąd: Tarnów ![]() |
-------------------- Czułem się świetnie
jakby wszystko przestało istnieć przeszłość i przyszłość i wszystkie kłopoty liczyła się tamta chwila ... |
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
hmmm gosc siada do wypasionej RS6, w zasadzie jedyną rzecza jaką musi robić to wcisniecie pedału gazu ale ubiera sie w jakis profi kombinezon ![]() moze to względy bezpieczeństwa ale ja rozumiem kombinezon, kask w torowym oklatkowanym potworze a nie w takim RS6 gdzie mozna nawet w garniturze jechać od jakiegoś armaniego czy jakoś tak nie znam sie... jakoś mało emocji w tym wyscigu, mimo że fury zacne i predkosci ogromne Mowisz że mało emocji ? Wszystko dlatego ze teoretycznie dysponują tą samą mocą. Wyscigi po prostej sa mniej emocjonujące niz te na torach wyscigowych. Moze układ kamer jest tu zbyt mało dynamiczny, do tego jeszcze mamy dobrze wyciszone wnetrze RS6 i juz jest nudno. Najbardziej emocjonujacy jest wyscig starego auta z najnowszym odbrobinę mocniejszym. Kombinezon jest po to zeby sie wyroznic z tlumu ludzi, bo tam wiekszosc w normalnych cywilnych ubraniach jezdzi. Szkoda że jakies szybkie Bentleye sie nie ścigają. :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 15 August 2025 - 20:36 |