![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
w końcu ktoś kompetentny
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
czyli dwa takie i bedzie do 24V
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
Tylko ile w PL jest evo co robi 11stki a ile takich golfów ![]() A to fakt.Zapewne jest tak dlatego,że evo to samochód stworzony do zakrętów.Można też powiedzieć,że tyle jest evo robiących 11-tki co golfów objeżdżających evo w zakrętach ![]() Prawda jest taka,że jeśli chce się mieć coś,czego nie mają inni to trzeba poświęcić dużo czasu i kasy a do tego mieć pomysł know how. Auto robi ogromne wrażenie ![]() -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Szok: dzisiaj w Kamieniu Daniel trzasnął 11.1 ET
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Szok: dzisiaj w Kamieniu Daniel trzasnął 11.1 ET ![]() o kurde szacun... i to na seryjnym zawieszeniu..................... i hamulcach ![]() albo trakcja taka dobra w Kamieniu albo na seryjnym zawiasie rzeczywiście lepsze starty wychodzą jak pisał Daniel ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
MEGA SZACUN!!! Z eventu na event coraz lepsze czasy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
a W kamieniu przypadkiem nie ma Asfaltowej nawierzchni ?
![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 08 March 2010 Skąd: Wrocław ![]() |
Wcale nie taka super trakcja - szczególnie, że padał deszcz. Później trochę przeschło. Ale czas super i na żywo wymiata.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: DW-city ![]() |
Pytanie na ile aparatura pokazywala prawde bo ja tam widzialem ze kilka razy zawiodla i to w obie strony sie zdarzalo... ale autko robi piorunujace wrazenie i gratki bo jest naprawde ciemne z tym cicho to nie do konca:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Daniel miał świetne starty i może dlatego. Mnie trakcja zupełnie nie zachwyciła
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Daniela golf akurat kleił... Ładnie zapierdziela
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 21 May 2010 ![]() |
Gratulacje teraz czekamy 10,9ET
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 08 March 2010 Skąd: Wrocław ![]() |
Z info na stronie SSS wynika, że klasa Street została rozstrzygnięta na podstawie eliminacji w związku z deszczem - tak więc jak dobrze pamiętam Daniel ma pierwsze miejsce??
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Nie:
CYTAT 1 3123 Marcin Pilch PORSCHE 911 TURBO 12.019 11.154 2 3006 Daniel Jastrzębski VW GOLF IV 12.027 11.101 ET lepsze niż Porsche, no ale u nas dalej liczy się ET+RT... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
pytanko takie z innej beczki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Co trakcji to według mnie była bardzo dobra jak przeschło,tam jest asfalt wiec warunki zbliżone do tych na ulicy.Co do rzekomego błędu pomiaru to nie widzę żadnego związku z moimi przejazdami zrobiłem dwa podobne czasy na suchym 11.1 i 11.2 reszta przejazdów była na mokrym.Trakcja była bardzo dobra w porównaniu do poprzednich zawodów robiąc czas 11,4 ba Bemowie było sporo dymy z kół i prędkość na końcu prawie o 10km/h mniejsza a dziś praktycznie jak już wyschło nie straciłem trakcji na straci a na końcu miałem 205km/h wiec urwanie na tym 0,3s to raczej normalna sprawa...Co do błędów w pomiarach to np evo IX robiło wysokie 11stki a nagle zrobiło 10,1 prędkość na końcu 999.99 KPH
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
pytanko takie z innej beczki ![]() Nie bo taniej wyszło go zawieść na lawecie i w razie jakieś awarii to głowa by była spokojna a tak to trzeba było by kombinować co tu zrobić..Oczywiście można było by jechać na kołach bez żadnego problemu tylko tak jak pisałem wcześniej w razie jakieś awarii na wyścigach był by problem bo do Kamienia mam pond 400km. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Przejazd na mokrym http://www.youtube.com/watch?v=lP4A1rDyFKU
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Daniel jak tak dalej bedziesz latal to mi Nikolasa doprowadzisz do zawalu. Przez ciebie juz mi kazal rwac tylna kanape bo golf lzejszy
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 11:20 |