![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 April 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 15 April 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
http://vod.onet.pl/operacja-tuning,operacj...51,odcinek.html
tutaj jest odcinek z Daniela Golfem W roli głównej -------------------- _proTurbo
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
stary wez wrzuc na normlany serwer, bo knie dosc ze trzeba instalowac jakies dodatki to na koniec wyskakuje komunikat,
FILM DOSTEPNY JEDYNIE DLA UZYTKOWNIKOW Z TERENU POLSKI -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
stary wez wrzuc na normlany serwer, bo knie dosc ze trzeba instalowac jakies dodatki to na koniec wyskakuje komunikat, FILM DOSTEPNY JEDYNIE DLA UZYTKOWNIKOW Z TERENU POLSKI To TVN tam umieszcza niektóre swoje programy. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
spoko ,myslalem ze ktos sam tam zamiescil, wiec lipa nie obejrze
-------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
http://vod.onet.pl/operacja-tuning,operacj...51,odcinek.html tutaj jest odcinek z Daniela Golfem W roli głównej No materiał fajny tylko troche ciemno ale itak kolo z octavii mistrz. teksty TEDEgo w stylu "....wyglądasz mi na informatyka..." albo "...pierwsze wrażenie jest najważniejsze....wiesz co tu się rzuca pierwsze w oczy...TA COBRA" Normalnie leżałem i płakałem ze śmiechu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Jeszcze raz gratuluje golfika, zakres modyfikacji
![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
no te hamulce ![]() A gdzie tak jest napisane że przy tej mocy muszą być powyżej 330mm ![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
jak bedzie et 10,XX to Daniel pomysli nad zmiana hamolcow
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
jak bedzie et 10,XX to Daniel pomysli nad zmiana hamolcow ![]() Czyli nigdy ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
330mm i przynajmiej 4 tłoczki to jest według mnie MINIMUM do tego auta, przy mocy 500KM i 700nM
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
ale pisanie ze tarcza 2iles tam wystarcza do 500 konnego auta... Akurat tak się składa że tarcze mam 312mm a nie 2 ileś tam ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 Skąd: Kraków ![]() |
Dyskusja na temat hamulców był już klika stron temu więc szkoda do tego wracać. Golf naprawdę jedzie świetnie! No i w końcu wiadomo jaką ma moc
![]() Jak dla mnie mógłby być lepszy/bardziej komfortowy zawias skoro auto do jazdy po bułki i do pracy. |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie mógłby być lepszy/bardziej komfortowy zawias skoro auto do jazdy po bułki i do pracy. Po wizycie w dość sporej dziurze kilka dni temu na naszych pięknych Polskich drogach która skończyła się pogiętym amorem,rozwaloną oponą i wyrwaną poduszką silnika wraz z śrubami wrócił seryjny zawias i jest już komfortowo..Przynajmniej jeden plus z tej dziury wynikł. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 15 March 2008 ![]() |
fakt hamulce - dramat. miałem okazję używać takich w 2 swoich autach i są tragiczne( samochody o 200 hp słabsze).
tak czy inaczej gratuluje uzyskanych wyników ! -------------------- GTI Edition 30 350 Hp by CompSport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Na boga dajcie spokoj z tymi hamulcami, nudni sie juz robicie jak flaki z olejem. Zalozcie sobie osobny temat "Hamulce dla Golfa Daniela" i tam gadajcie. Kiedy Daniel zobaczy ze hebli mu nie starcza to je zmieni, ja tak wlasnie zrobilem w Punto.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Po wizycie w dość sporej dziurze kilka dni temu na naszych pięknych Polskich drogach która skończyła się pogiętym amorem,rozwaloną oponą i wyrwaną poduszką silnika wraz z śrubami wrócił seryjny zawias i jest już komfortowo..Przynajmniej jeden plus z tej dziury wynikł. To może zawias z R32? Może to będzie jakiś kompromis? -------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 February 2009 ![]() |
Daniel1d11 a na jakiej oponie jeździsz ?? bo wszysscy tu gadają o hamulcach co już i tak bylo wałkowane wieki, a nikt nie mówi o oponach , a co komu z dobrego hamulca jak opona nie będzie kleić
![]() |
|
|
![]()
|
|
yokohama parada spec 2
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 February 2009 ![]() |
no to jesst dobra oponka która ,też pomaga przy hamowaniu
![]() |
|
|
![]() ![]() |